היהודים הגזימו!!

shkool

New member
היהודים הגזימו!!

100 ש"ח עולה כרטיס להופעה שלהם!! רק להגיע לשם יעלה לי איזה 50 ש"ח ולחזור עוד 50 ושתייה אוכל עוד איזה 20 ש"ח ביחד יצא לי משהו כמו 250 ש"ח!!! מאיפה יש לי כסף???????? ממתי הופעה עולה 100 ש"ח??? אתם לא חושבים שזה קצת הגזמה????

בעעעע

צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
צודק
טופ רותמ אינ לי כוחל כלתוב עוד צודק
חח אתה צודק!

shkool

New member
רגע, לא הבנתי מה את מנסה להגיד כאן,

האם את מנסה להגיד לי שאני צודק?

sagiiltus

New member
חחח למה זה לא מפתיע אותי...

אחרי תקופה ארוכה בלי הופעות עצמאיות של היהודים, הם יודעים שגם אם כרטיס יעלה 100 עדיין יהיה להם הופעה מלאה כי כולם מחכים להם... זה נקרא תעבת בצע...

shkool

New member
אני מאמין שתהיה להם הופעה בתל אביב

והסביבה לא הרבה זמן אחרי ההופעה במוצקין, בוא נגיד פחות מחודש, אתה לא חושב? לחכות או לא לחכות, זו השאלה!

pEace LadY

New member
גמני שאלתי את עצמי אותה שאלה../images/Emo70.gif

לא לא לא אל תחכה!!!! מכמה סיבות: 1. בתל-אביב והסביבה יגיעו מלא מלא מלא אנשים ויהיה צפוף כזה ומגעיל בגלל זה. גם למוצקין יגיעו אבל לא הרבה כמו ת"א, כי זה במרכז. 2. זה יהיה יותר יקר 3. זה יהיה עוד מיליון שנה אם זה בכלל יהיה ,ואולי עד אז תמות בפיגוע (במיוחד אם אתה ירושלמי) עצוב עצוב אבל נכון גם לי זה רחוק מה לעשות, זה שווה את זה!!!

shkool

New member
לא משכנע

1. אני גר בחולון תל אביב ממש קרוב לי ורק להגיע למוצקין ולחזור יעלה לי משהו כמו 100 ש"ח(2 אוטובוסים ורכבת) 2.זה יעלה יותר זול כי ההופעה הזאת היא הופעת טרום בכורה ובגלל זה היא עולה יותר. 3.האופטימיות חוגגת
4.מאיפה את יודעת שזה יהיה בעוד מליון שנה ולא תוך חודש ממוצקין?

pEace LadY

New member
תל אביב זה 20 דקות ממני אבל בכל זאת

*אני הולכת להופעה במוצקין...אל תשאל אותי למה
**עזוב תיסבוכת נפשית קלה** לא עדיף לשמוע לפני כולם את השירים החדשים? תהנה לך ב*~עיר האורות~* בעוד אני אתרושש עם כל ההסעות

אהמ אהמ...יש לי מה לומר בנושא...

בתור מעריצה של אביב גפן, שכרטיס להופעות שלו עולה בין 120-140 שקל... כן כן!!! אני יכולה להגיד לכם שסוגיית המחיר של הכרטיס היא לא נחלת האומן בלבד. תתפלאו אבל כל האמנים יש אמרגנים, חברות תקליטים או לייבלים ואנשים אחרים שמחליטים על מחיר ההופעה. תלוי גם איפה ההופעה, כמה צריך להשקיע בציוד הגברה, תאורה וכו´. אל תקטלו ישר... תסתכלו על כל הצדדים. תהיו חופשיים ושימו זיין על העולם...

vegi force 1980

New member
מעניין מאוד

אני זוכר שאיירון מיידן באו לארץ....3 הופעות...חיפה ירושליים ת"א... כרטיס עלה 100 שקל!!!!! בהופעה האחרונה של אביב שהייתי בחיפה כרטיס עלה 70 שקל אני בחיים לא אשלם 100 שקל ללהקה כמו היהודים למרות שאני חולה עלייהם... מצטער זה לא נשמע לי נכון או הוגן הם הורידו את המחירים של הדיסקים הישנים..כל הכבוד אבל 100 שקל להופעה של מקסימום שעתיים????????????.. למה מי מיליונר?????.

pEace LadY

New member
אנשים טיפה רחמים אין בלבכם? ../images/Emo7.gif

היהודים עכשיו מוציאים דיסק וזה עולה להם כסף
אתם יודעים זה לא בא בחינם להוציא דיסק. התקשורת לא מתייחסת אליהם, אז הדיסקים שלהם לא מפורסמים ולא כל כך הרבה אנשים יקנו אותם!! אנשים לא קונים דיסקים של היהודים = היהודים עוברים לגור ברחוב!! תזכרו שאמנים ישראלים לא מרוויחים כל כך הרבה בכלל. הם צריכים פרנסה,,, זה לא הולך רק אליהם הכסף זה הולך לעוד המון דברים, אמרגנים מנהלים ציוד שטויות וגם להשכיר את המקום
עולה להם כסף
מסכנים בקצב הזה הם יצטרכו לקחת עוד עבודה (אם עוד אין להם).... ככה אתם רוצים שיהיה??
בואו נעשה מצווה
ונבוא להופעה תמורת סכום "סמלי" של 100 ש"ח. אם אין לכם מקסימום תחכו לעוד כמה הופעות , לא חייבים לבוא דווקא לזאת.

מילימ כדורבנות!...

אני אומרת שהיא צודקת!... מילה להקה ישראלית שלא מרוויחה כימאט שומ דבר... אבל אלה לא סתמ להקה...אלה היהודימ!!! זאת הלהקה שהרימה את הרוק הישראלי קצת יותר ממה שהיה... עכשיו זה לא רק שהמ לא מרוויחימ שומ דבר בגלל שהמ להקה ישראלית גמ העיתונאות לא מפרסמת אותמ!... אז תנו קצת קבוד לה-להקה הענקית הזאת היהודימ!... אז תשלמו קצת כספ...וחלק גמ יכולימ לוותר אל הדיסק ממנטו מורי של אביב.. עכשיו ל תיתנפלו אלי אמרתי יכולימ לא חייבימ! וזה בהביי רוני הסטלנית ל. ואל תישכחו שזאת מדינת מישטרה אז זהירות

Darkness limit

New member
יש לך טעות אחת...

זה לא שאנחנו יכולים לוותר על ממנטו מורי........ אנחנו חייבים!!! וסליחה אם מישהו לא חושב ככה: מ´זה אביב גפן לעומת היהודים?!?!?! יהודים=אלוהים! אז תעבדו קצת ותקנו ת´דיסק אחרי חודש ממתי שהוא יצא.... ביג דיל! יהודים מיי לאבבבבבב

שמע...

אני למשל אמ כמה שאני מתורפת אל היהודימ אני גמ קצת אוהבת את אביב גפנ!... ואני עדיינ חושבת שהוא פאג לוזר עלוב אמ שירימ מצויינימ!... ובכל זאת יש לי את הדיסק שלו...אל חשבונ אבא מה הכפת לי!??!?!?! וכמובנ אני הולכת ליקנות את הדיסק החדש שלהמ "פחד מוות" וגמ זה אולי אל חשבונ אבא אבל את זה כבר נריאה...:) בהביי רוני הסטלנית ל.!

זיגוטה

New member
הגזימו?! 100 שקל זה מחיר מאוד סביר

למופע1 הלוואי והמופעים של אביב גפן היו עולים ככה! 100 שקל זה מאוד מאוד אמוד טופ למוופע והם לא הגזימו בכלל! זה מחיר טופ! מה עוד שמגיע להם!... \עבדוכ וקרעו את התחת במשך שנתיים על דיסק מזדיין! חחח ואני יודעת את כל הסיבות למה לקח להם זמן! ושוב 100 שקל זה מחיר מצויןן!!!

זיגוטה

New member
אוקי תקשיבו-

היי ומיתר שקט מה המצפ?!... חח.. אני ומיתצר שקט בתור מעריצים גדולים של אביב גפן (נכון!?) שכל מוםע של אביב עולה בסביבות ה-120-140 שקלות היינו חולמים שאביב גפן יעשה מופע שיעלה 100 שקלות! זה לא מוגזם ותאמינו לי שאני מתה על היהודים ממש ממש ממש ! וכן הייתי במופעים שלהם יש לי את הדיסיקים שלהם יש לי הכל מלא חומר עליהם1 אני אפילו ראיתי את תום ואורית! יש לי כרטיסים חינם למופעים ויש לי חולצות אבל מה אתם לא תבואו למופע בגלל שזה עולה 100 שקלות?! אני רוצה לחדש לכם אנשים שזה לא הרבה למוע ממש לא כי אני רק רוצה שכולכם תזכרו לשניה איזה מוםעים היהודים דופקים כל פעם! כמה מרץץ!!!! מופעים בני זנותתתתת!!!!!! ובשביל מופע כזה אלוף הייתי משלמת כל מחיר!... ורוני!!!! מה זה העצות הדםוקות בהאילו של לא לקנות את ממוטון מורי?! \חחחחחח... סתם מי שלא מעריץ של אביב לא חייב לקנות את הדיסק שלו אבל מה שאני מבקשת זה לא לצרוב! דיסקים לא עולין כל כך הרבה כסף!! ובמיוחד דיסקים חדשים לא יעולו הרבה כסף למשל אני הלכתי ביום של המכירה המוקדמת של הדיסקים והחולצוצת של אביב גפון הכל ביחד עלה לי 75 שקל! גם חולצה וגם הדיסק החדש! אז לא לצרוס חבריאס!

אוקי דודה..

סתכלי מי שמדברת?! אחת שמקבלת כרטיס חינמ!!!!!!!!!!!!!!!!!... בעעעעעעע ימניאקית!... לכי שמעי בריטני זה ישפר לכ תמצב רוח...

למעלה