נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש "מעמד" באמצעות "עשיה 'ציונית'".ושיקפצו לי כל השמאלנים הקפלניסטים ושאר המומרים והמשומדים
איך ילידים שלפני 100 שנה לא היה דבר כזה זהות פלשתינית? פלשתינה היתה רק שם שזרים קראו לארץ הזאת.נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש מעמד באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני מות...
את מי מעניין מה שמאלנים מקשקשיםאיך ילידים שלפני 100 שנה לא היה דבר כזה זהות פלשתינית? פלשתינה היתה רק שם שזרים קראו לארץ הזאת.
סיפורי אלף לילה ולילה של נתן זנד שכתב ספר שלם על כך שהם צאצאי הכנענים שקודם קיבלו את היהדות והפכו את עצמם לעם ישראל ואחר כך התייוונו ואחר כך התנצרו ואחר כך התאסלמו ואף אחד מעולם לא עזב את שטחי ארץ ישראל. והפלסטינים הם גלגול חדש של הכנענים.איך ילידים שלפני 100 שנה לא היה דבר כזה זהות פלשתינית? פלשתינה היתה רק שם שזרים קראו לארץ הזאת.
תקפוץ לי אתה וכל קפלן ושאר המומרים והמשומדיםנערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש מעמד באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני מות...
אין לי בעיה עם הפרחחים האלה, בין אם זה אידאולוגי או סתם שיעמום. חלוצים? הפנאטים האלה?נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש "מעמד" באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני-מות...
באמת נראה לך שתנאי המחיה בגבעות הם כאלה חלומיים?אין לי בעיה עם הפרחחים האלה, בין אם זה אידאולוגי או סתם שיעמום. חלוצים? הפנאטים האלה?
בואו, חלוצים יבשו ביצות, "אכלו" מלריות וקדחת.
לקרוא לפושטקים האלה חלוצים?
זה מעליב את אבות האומה.
אלה חוליגנים של בן גביר. סתם עבריינים של שקל
למה אתה חושב שאתה מעניין מספיק בשביל שמישהו יקפוץ לך? ההטרלות הירודות שלך משעממות.ושיקפצו לי כל השמאלנים הקפלניסטים ושאר המומרים והמשומדים
כי אתם שונאים את נערי הגבעות למרות ואולי בגלל שהם בדיוק כמו החלוצים הסוציאליסטים שהקימו את יישובי הקו הירוק לפני מאה שנה ויותר.למה אתה חושב שאתה מעניין מספיק בשביל שמישהו יקפוץ לך? ההטרלות הירודות שלך משעממות.
החלוצים הציונים לא גזלו אדמות. הם התישבו רק במקומות שנרכשו כדת וכדין.כי אתם שונאים את נערי הגבעות למרות ואולי בגלל שהם בדיוק כמו החלוצים הסוציאליסטים שהקימו את יישובי הקו הירוק לפני מאה שנה ויותר.
שייח מוניס ו 600 כפרים נרכשו כדת וכדין?החלוצים הציונים לא גזלו אדמות. הם התישבו רק במקומות שנרכשו כדת וכדין.
דביל. בשיח מוניס לא היתה התישבות חלוצית. שיח מוניס ננטשה על ידי הבורחים ועברה לבעלות המדינה, לאחר הקמתה, באמצעות הרשות לרכוש נטוש.שייח מוניס ו 600 כפרים נרכשו כדת וכדין?
שקרן וקשקשן
ובאשר לחלוצי הגבעות. ארץ ישראל שיכת להם כדת וכדין.
החלוצים ההם נאלצו לקנות קרקעות מהגזלנים הטורקים שכבשו אותם לא כדת ולא כדין.
לא ננטשה אלא נשדדה על ידי השמאל ששלט אז במדינה.דביל. בשיח מוניס לא היתה התישבות חלוצית. שיח מוניס ננטשה על ידי הבורחים ועברה לבעלות המדינה, לאחר הקמתה, באמצעות הרשות לרכוש נטוש.
אני לא מתווכח עם החמאס. ובכל מקרה מדובר במעשה משפטי מדיני על ידי המדינה ולא בגזלה של פרטים מרכוש פרטי. מתאים לחרדי בוגד לתמוך בעמדות מדיניות של האויב.לא ננטשה אלא נשדדה על ידי השמאל ששלט אז במדינה.
הפליטים האומללים לא חתמו על כתב ויתור על רכושם.
הקרקעות והבתים היו קרקע פלסטינית פרטיתאני לא מתווכח עם החמאס. ובכל מקרה מדובר במעשה משפטי מדיני על ידי המדינה ולא בגזלה של פרטים מרכוש פרטי. מתאים לחרדי בוגד לתמוך בעמדות מדיניות של האויב.
דביל. הם לא נשדדו. הם ננטשו, והמדינה לקחה בעלות כחוק.הקרקעות והבתים היו קרקע פלסטינית פרטית
איך וכיצד הם נשדדו לא רלוונטי. גם הנאצים הוציאו יהודים להורג על פי חוק ומשפט מדיני.
כן חוק נכסי נפקדות זה שוד בחסות המדינה, כמו שאומרים פושע קטן עובר על החוק, פושע בינוני עוקף את החוק ופושע גדול קובע את החוק.אני לא מתווכח עם החמאס. ובכל מקרה מדובר במעשה משפטי מדיני על ידי המדינה ולא בגזלה של פרטים מרכוש פרטי. מתאים לחרדי בוגד לתמוך בעמדות מדיניות של האויב.
אתה באמת רצית דבצדינה מתוקנת ישארו אלפי בתים נטושים לא מיושבים ולא מתוחזקים. מאיפה מוציאים שטויות כאלה. גם מכונית נטושה מעבירים לגריטה אחרי זמן מה...כן חוק נכסי נפקדות זה שוד בחסות המדינה, כמו שאומרים פושע קטן עובר על החוק, פושע בינוני עוקף את החוק ופושע גדול קובע את החוק.
מנענו מהתושבים לחזור, הם רצו ואנחנו לא אפשרנו להם בתירוצים שונים ולדעתי מסיבות מוצדקות. זאת בדיוק הטענה שלהם הם גורשו או ברחו כתוצאה מהמלחמה ואנחנו רוצים לסיים מלחמה בלי לאפשר לאלה ש"ברחו בלהט הקרבות" לחזור.אתה באמת רצית דבצדינה מתוקנת ישארו אלפי בתים נטושים לא מיושבים ולא מתוחזקים. מאיפה מוציאים שטויות כאלה. גם מכונית נטושה מעבירים לגריטה אחרי זמן מה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.