היהודים הכי אמתיים הם חלוצי הגבעות

certified.woke

Well-known member
ושיקפצו לי כל השמאלנים הקפלניסטים ושאר המומרים והמשומדים
נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש "מעמד" באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני-מות...

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש מעמד באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני מות...
איך ילידים שלפני 100 שנה לא היה דבר כזה זהות פלשתינית? פלשתינה היתה רק שם שזרים קראו לארץ הזאת.

evglev1

Well-known member
מנהל
איך ילידים שלפני 100 שנה לא היה דבר כזה זהות פלשתינית? פלשתינה היתה רק שם שזרים קראו לארץ הזאת.
סיפורי אלף לילה ולילה של נתן זנד שכתב ספר שלם על כך שהם צאצאי הכנענים שקודם קיבלו את היהדות והפכו את עצמם לעם ישראל ואחר כך התייוונו ואחר כך התנצרו ואחר כך התאסלמו ואף אחד מעולם לא עזב את שטחי ארץ ישראל. והפלסטינים הם גלגול חדש של הכנענים.

marabo

Well-known member
נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש מעמד באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני מות...
תקפוץ לי אתה וכל קפלן ושאר המומרים והמשומדים

צביקה5311

Well-known member
נערי הגבעות הם נושרי מסגרות חנוך (ישיבות או אחרות) המנסים לרכוש "מעמד" באמצעות "עשיה 'ציונית'".
חלקם, אלה המעורבים בפרעות בכפרי ילידים - עמלקי, Hitlerjugend, נוח'בות, בני-מות...
אין לי בעיה עם הפרחחים האלה, בין אם זה אידאולוגי או סתם שיעמום. חלוצים? הפנאטים האלה?
בואו, חלוצים יבשו ביצות, "אכלו" מלריות וקדחת.
לקרוא לפושטקים האלה חלוצים?
זה מעליב את אבות האומה.
אלה חוליגנים של בן גביר. סתם עבריינים של שקל

evglev1

Well-known member
מנהל
אין לי בעיה עם הפרחחים האלה, בין אם זה אידאולוגי או סתם שיעמום. חלוצים? הפנאטים האלה?
בואו, חלוצים יבשו ביצות, "אכלו" מלריות וקדחת.
לקרוא לפושטקים האלה חלוצים?
זה מעליב את אבות האומה.
אלה חוליגנים של בן גביר. סתם עבריינים של שקל
באמת נראה לך שתנאי המחיה בגבעות הם כאלה חלומיים?

evglev1

Well-known member
מנהל
למה אתה חושב שאתה מעניין מספיק בשביל שמישהו יקפוץ לך? ההטרלות הירודות שלך משעממות.
כי אתם שונאים את נערי הגבעות למרות ואולי בגלל שהם בדיוק כמו החלוצים הסוציאליסטים שהקימו את יישובי הקו הירוק לפני מאה שנה ויותר.

The Real Big Joe

Well-known member
כי אתם שונאים את נערי הגבעות למרות ואולי בגלל שהם בדיוק כמו החלוצים הסוציאליסטים שהקימו את יישובי הקו הירוק לפני מאה שנה ויותר.
החלוצים הציונים לא גזלו אדמות. הם התישבו רק במקומות שנרכשו כדת וכדין.

marabo

Well-known member
החלוצים הציונים לא גזלו אדמות. הם התישבו רק במקומות שנרכשו כדת וכדין.
שייח מוניס ו 600 כפרים נרכשו כדת וכדין?
שקרן וקשקשן
ובאשר לחלוצי הגבעות. ארץ ישראל שיכת להם כדת וכדין.
החלוצים ההם נאלצו לקנות קרקעות מהגזלנים הטורקים שכבשו אותם לא כדת ולא כדין.

The Real Big Joe

Well-known member
שייח מוניס ו 600 כפרים נרכשו כדת וכדין?
שקרן וקשקשן
ובאשר לחלוצי הגבעות. ארץ ישראל שיכת להם כדת וכדין.
החלוצים ההם נאלצו לקנות קרקעות מהגזלנים הטורקים שכבשו אותם לא כדת ולא כדין.
דביל. בשיח מוניס לא היתה התישבות חלוצית. שיח מוניס ננטשה על ידי הבורחים ועברה לבעלות המדינה, לאחר הקמתה, באמצעות הרשות לרכוש נטוש.

marabo

Well-known member
דביל. בשיח מוניס לא היתה התישבות חלוצית. שיח מוניס ננטשה על ידי הבורחים ועברה לבעלות המדינה, לאחר הקמתה, באמצעות הרשות לרכוש נטוש.
לא ננטשה אלא נשדדה על ידי השמאל ששלט אז במדינה.
הפליטים האומללים לא חתמו על כתב ויתור על רכושם.

The Real Big Joe

Well-known member
לא ננטשה אלא נשדדה על ידי השמאל ששלט אז במדינה.
הפליטים האומללים לא חתמו על כתב ויתור על רכושם.
אני לא מתווכח עם החמאס. ובכל מקרה מדובר במעשה משפטי מדיני על ידי המדינה ולא בגזלה של פרטים מרכוש פרטי. מתאים לחרדי בוגד לתמוך בעמדות מדיניות של האויב.

marabo

Well-known member
אני לא מתווכח עם החמאס. ובכל מקרה מדובר במעשה משפטי מדיני על ידי המדינה ולא בגזלה של פרטים מרכוש פרטי. מתאים לחרדי בוגד לתמוך בעמדות מדיניות של האויב.
הקרקעות והבתים היו קרקע פלסטינית פרטית
איך וכיצד הם נשדדו לא רלוונטי. גם הנאצים הוציאו יהודים להורג על פי חוק ומשפט מדיני.

The Real Big Joe

Well-known member
הקרקעות והבתים היו קרקע פלסטינית פרטית
איך וכיצד הם נשדדו לא רלוונטי. גם הנאצים הוציאו יהודים להורג על פי חוק ומשפט מדיני.
דביל. הם לא נשדדו. הם ננטשו, והמדינה לקחה בעלות כחוק.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן חוק נכסי נפקדות זה שוד בחסות המדינה, כמו שאומרים פושע קטן עובר על החוק, פושע בינוני עוקף את החוק ופושע גדול קובע את החוק.

The Real Big Joe

Well-known member
כן חוק נכסי נפקדות זה שוד בחסות המדינה, כמו שאומרים פושע קטן עובר על החוק, פושע בינוני עוקף את החוק ופושע גדול קובע את החוק.
אתה באמת רצית דבצדינה מתוקנת ישארו אלפי בתים נטושים לא מיושבים ולא מתוחזקים. מאיפה מוציאים שטויות כאלה. גם מכונית נטושה מעבירים לגריטה אחרי זמן מה...

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה באמת רצית דבצדינה מתוקנת ישארו אלפי בתים נטושים לא מיושבים ולא מתוחזקים. מאיפה מוציאים שטויות כאלה. גם מכונית נטושה מעבירים לגריטה אחרי זמן מה...
מנענו מהתושבים לחזור, הם רצו ואנחנו לא אפשרנו להם בתירוצים שונים ולדעתי מסיבות מוצדקות. זאת בדיוק הטענה שלהם הם גורשו או ברחו כתוצאה מהמלחמה ואנחנו רוצים לסיים מלחמה בלי לאפשר לאלה ש"ברחו בלהט הקרבות" לחזור.

למעלה