היהודים לא אמורים לקבל לחיקם את המעוניינים ביהדות?

שמלת תחרה1

Well-known member
לאחר שנתיים היא עברה הליך גיור מסודר בבית הדין האזורי "גוש עציון" שבראשות הרב ישראל רוזן ז"ל. אחרי שרבני הגיור התרשמו לטובה מידיעותיה וכנות רצונה, היא טבלה במקווה וביולי 2016 ניתנה לה תעודת גיור.

המוסלמים הנוצרים חיים למען דבר אחד למשוך את היהודים לדתם, ולמחוק את גזע אברהם.

והיהודים מקשים על מי שמעוניין להצטרף אליהם.

אבי בן 1231

Well-known member
לאחר שנתיים היא עברה הליך גיור מסודר בבית הדין האזורי "גוש עציון" שבראשות הרב ישראל רוזן ז"ל. אחרי שרבני הגיור התרשמו לטובה מידיעותיה וכנות רצונה, היא טבלה במקווה וביולי 2016 ניתנה לה תעודת גיור.

המוסלמים הנוצרים חיים למען דבר אחד למשוך את היהודים לדתם, ולמחוק את גזע אברהם.

והיהודים מקשים על מי שמעוניין להצטרף אליהם.

גם אני לא הבנתי את הקושי שיוצרים.
האם כאשר אני נוצרי שרוצה להתגייר אני הופך ליהודי כשר רק אם גונבים לי חתיכת עור מאבר המין??

שמלת תחרה1

Well-known member
גם אני לא הבנתי את הקושי שיוצרים.
האם כאשר אני נוצרי שרוצה להתגייר אני הופך ליהודי כשר רק אם גונבים לי חתיכת עור מאבר המין??
לא גונבים, אין להם מה לעשות בחלק מאבר המין שלך. ולא מספיק שתעבור מיחה כדי להפוך ליהודי, כדי להתנצר לדעתי מספיק שישפכו עליך מים

Harrington

Well-known member
מנהל
נורמות חברתיות, במיוחד בזמנו.
עדיין, בהנחה שמדובר באנשים בוגרים ומבוגרים, ההחלטה היא לגמרי בידיהם. איש לא עמד מולם עם אקדח (יתקן אותי הבחור אם אני טועה) ואיש לא כפה עליהם מאומה. לראיה, בנם אוחז בדעה (שוב, הוא יתקן אותי אם אני טועה) שלא היה מבצע ברית מילה אילו היה נולד לו בן זכר.

אבי בן 1231

Well-known member
עדיין, בהנחה שמדובר באנשים בוגרים ומבוגרים, ההחלטה היא לגמרי בידיהם. איש לא עמד מולם עם אקדח (יתקן אותי הבחור אם אני טועה) ואיש לא כפה עליהם מאומה. לראיה, בנם אוחז בדעה (שוב, הוא יתקן אותי אם אני טועה) שלא היה מבצע ברית מילה אילו היה נולד לו בן זכר.
לתקן אותך, הרי את כל יודע מי יכול נגדך??

אבי בן 1231

Well-known member
כי יש לך רק בנות?
אגב, אני יודע שלא התכוונת, אך בתשובתך כתבת בעצם שכן מלת, כי שאלתי אותך, אם לא מלת והשבת 'לא', קרי כן מלת ;)
זו הבנה סלקטיבית.
כיצד אני יכול לענות שכן מלתי, כדבריך, אם יש לי בת אחת וילדה אחת??|תוהה|
שאלת אם לא מחלתי ואישרי ב"לא" אם הייתי עונה כן היתה הכוונה כן מלתי!!

דיברגנט חדש

Well-known member
זו הבנה סלקטיבית.
כיצד אני יכול לענות שכן מלתי, כדבריך, אם יש לי בת אחת וילדה אחת??|תוהה|
שאלת אם לא מחלתי ואישרי ב"לא" אם הייתי עונה כן היתה הכוונה כן מלתי!!
לא טענתי שמלת, אלא שזה השתמע מתשובתך, כי מינוס כפול מינוס שווה פלוס.
אגב, האם בתך מלה את ילדיה?

למעלה