'היהלום המשוגע' תולה את הנעליים

'היהלום המשוגע' תולה את הנעליים

דיי, מספיק... כמעט כל התגובות בפורום מנחות לחיפוש המתקדם וזה, לפי דעתי, אומר הרבה. אומר שזהו, על מה עוד אפשר לדבר על פינק פלויד... כמה אפשר: היסטוריה, אלבומים, הופעות, עטיפות, חברי הלהקה, שירים, הורדות, תמונות, שערוריות, לשתף חוויות של שמיעה, גלריות, ועוד מליון אחד נושאים שכבר עסקנו בהם אבל מה שאני רואה שזה פורום של ילדים בני 14-18 כולה רק החליפו חיתול, ורבים לי בפורום עצמו, חבר'ה לא מתאים, ולא לפורום. --- Run Like Hell --- |א-ת| ובכל שאלה שאני וחברי היותר חדשים בפורום מנחה אותנו לחיפוש המתקדם. אז סבבה, יש פה מאגר מידע עצום על הלהקה האהובה עליי, אבל, כמה אפשר לדון, לחפור במוח, כל אחד נהייה פה קצין מנהרות עם דרגות אינסופיות על הכתפיים. ===>>> THE GREAT DIG IN THE MIND <<<=== אני, אישית, אין לי מה להשתתף בפורום יותר, ומעל במה זו תולה את הנעליים, סוגר את הבסטה, אבוא להתעדכן ב'חשדות של ציף' ופה ושם אם אני אתגעגע למאמרים על MEDDLE... יום טוב לכם, תשמרו על עצמכם, ותתיחסו יפה זה לזה בלי מכות.... קחו את זה לצומת לבכם!!

MellowShip

New member
מבין לליבך..

אחרי הכל זה תמיד יהיה להקה שכבר לא מוציאה אלבומים (וכנראה כבר לא תוציא), אבל השאירה חותם כל כך ענק וכל כך מעניין שיש עוד מה לגלות. את האמת לא כ"כ מעניין אותי יותר מדי כל ההיסטוריה המפוארת שלהם מסביב למוזיקה..רק המוזיקה עצמה, ומה שהיא עושה לי למוח! זה הכל.. אני לא כל כך פעיל יותר מדי בפורום..אבל אם יש דיון מעניין או סתם משהו נחמד אז למה לא אני אומר. תהיה לי בריא! ובהצלחה בכל אשר תלך!

One Echoe

New member
מישהו

מוכן להסביר לי מה זה? YOU'LL NEVER WALK ALONE .. שאני תמיד שומע עליו..

Coon Jew

New member
השיר ברקע של fearless

ב-meddle בשיר fearless שומעים ברקע את אוהדי ליברפול שרים את השיר הזה..משהו מדהים!

Coon Jew

New member
קבל אחי

אוהדי ליוורפול, וזה אולי החידוש הידוע ביותר שלהם, הפכו את השיר "לעולם לא תצעדי לבדך" של המלחינים רוג'רס והמרשטיין מהמחזמר "קרוסל", להימנון הקבוצה ולשיר הידוע ביותר בעולם הכדורגל. אל השיר הם התוודעו דרך ביצוע של להקה מקומית, "ג'רי והפייסמייקרס". הביצוע של האוהדים הונצח על ידי להקת "פינק פלויד", שהקליטה אותם ושילבה את ההקלטה באחד מתקליטיה. זה כתבה על אוהדי ליברפול

One Echoe

New member
הוי תודה רבה!../images/Emo45.gif

סוף סוף אני יודע מה זה! חחחח איזה מגניב זה... הם עדיין שרים את השיר?

melancholy man

New member
לא לא

אוהדי ליברפול שרים את "you'll never walk alone" הרבה לפני שפינק פלויד הקליטו אותם, במהלך משחק בעונת 70/71, והמשיכו לשיר אותו עד היום, בלי קשר לפינק פלויד. השיר הזה הוא שיר האוהדים הכי מפורסם באנגליה והפך להמנון של ה Cop (מה שעד לפני 4 שנים היה יציע העמידה באנפילד והיום הוא שם כללי לאהודים השרופים של הקבוצה), ההצלחה של ליברפול באירופה בשנות השבעים והשמונים, הפכו את השיר לאחד מהמנוני האוהדים המפורסמים בעולם הכדורגל (שוב, בלי קשר לפ"פ, עם כל הכבוד למאדל, ליברפול הייתה ועודנה מספיק מפורסמת בשביל לפרסם את השיר בלי קשר). מצד שני, אין בין זה לבין העובדה שווטארס מרגיש גאה ומאוד מרוצה מעצמו מן הסתם ולא כלום...

One Echoe

New member
רגע..

אבל הוא אמר שווטארס ועוד אחד הלחינו את השיר |: לכן אמרתי " גאה בעצמו "

One Echoe

New member
אוי אוי...

טעות שלי! בגלל ששם המלחין הוא רוג'ר ישר קישרתי את זה לווטארס משום מה. בכל אופן ... אז למה הוא כתב " הפכו את זה להמנון הכי מפורסם בעולם " ?

melancholy man

New member
הקשר של פ"פ לעניין הוא בשוליים

ליברפול הייתה (בעיני עדיין) הקבוצה הכי טובה באנגליה במשך 20 שנה, הקהל שלה הוא שהפך את השיר למפורסם, התרומה של פ"פ לעניין היא שולית, סה"כ מאדל הוא לא אלבום מוכר ברמה של ה Dark Side או החומה.

היום?! רק בגלל אחד..

STEVIE GEE. הגאון מליברפול. נקווה שהם יגיעו רחוק העונה

flowerboy69

New member
לדעתי

יש בעיה במבנה של הפורום.הוא נוקשה מידי וסגור וכבר אמרתי לא פעם כי הגיע הזמן לשנות גישה.פורום נועד להנאת המשתתפים בו ולא לתת תעסוקה לכמה אנשים לשמור על ה"ילדים" כמו בגן שלא יאמרו משהו לא במקום או שלא יעשו משהו שלא מתאים. אם כל זאת ולמרות זאת עדיין יש פה לא מעט דברים מעניינים ולפעמים מתאפשר ללמוד דברים חדשים ולהכיר אנשים שונים ככה שלא צריך "לחיות" מהפורום אלא לקחת אותו בנוסף לדברים אחרים.

wommer

New member
אם מישהו לא היה נהנה

הוא לא היה נכנס, ועובדה מספיק מושבי פ"פ שאוהבים את הלהקה, באים לפה ומדברים על הדבר שמעניין אותם... : פינק פלויד!

flowerboy69

New member
לא חושב ככה

אולי נכנסים כי אין תחליף ראוי ואז מעדיפים לא משהו על שום דבר?

למעלה