היהפוך נמר חברבורותיו?

deebeebee

New member
היהפוך נמר חברבורותיו?

כן, במיוחד ששמו לפיד והוא רוצה להיות ראש ממשלה. אז אחרי שניער את החרדים מהקואליציה הקודמת הלך לרקוד איתם. מ

הדסהש1

New member
בוקר אור...יוליקה מגיע לכלתך כל הכבוד...ולטופול

יש הרבה באמתחתו...אדם משכמו ומעלה...לגבי ארנה..הייתי פעם אחת לא זוכרת
באיזה חג והיה סגור..."לא בכיפור"..ומעשה אני לא מאוהבי קניונים...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, למה את חושבת DBB

יאיר לפיד - תמיד הכין עצמו להיות אלטרנטיבה... הבעיה זה המצביעים...
תודה הדסה, יש לי כלה מדהימה!

מינהר

New member
דבי, איפה לפיד הלך לרקוד עם החרדים?

הוא הקים קואליציה עם הבית היהודי, כך שהוא לא נגד הדת. הוא נגד ההתחמקות מעבודה, מלמודי מקצוע ומצבא. ונגד חיים טפיליים על קצבאות באמתלא של לימודי נצח בישיבות. עם זאת קצת צניעות לא תזיק לו. לא הגיוני שמגיעים ישר מן הטלויזיה לרו-מ. צריך להשתפשף קודם בפוליטיקה אמיתית.

בת אל57751

New member
את בספק אני בכלל לא בספק לא יביא לשלום זו סתם תרןץ

לא משכנע הם רוצים את כל הארץ הרי אומרים זאת בגלוי

האם כשהוחזרו להם שטחים זה זז לכוון שלום??או ההיפך
אז למה פתאום בהחזרת 67 כן יזוז??

מינהר

New member
בתאל, למה את אומרת -הוחזרו שטחים?

ניתנו -- הייתי אומרת . עם זאת רצוי להגיע להסדר מדיני עם הרשות הפלסטינית כפוף לשליטה בטחונית של ישראל.

deebeebee

New member
אולי לא יביא שלום

אבל אנחנו כבר לא נשלוט עליהם ולא תהיה כאן מדינה דו לאומית בה קיימת סכנה של הפיכה למיעוט השולט על רוב ערבי.

deebeebee

New member
אלא אם כן את מעדיפה

מדינה אחת לשני העמים עם מיעוט יהודי, מה שאומר גם הרס המפעל הציוני.

הבעיה שרוב הציבור וכל המנהיגים לא מבינים את המנטליות הערבית

אם אנחנו נסוגים לגבולות 1967, זה תמריץ לערבים שהנה הלחץ מצליח והישראלים פחדנים ובורחים.
כעת אפשר לדבר על 1948.....
כולם שוכחים שהערבים נשבעו על הליכה לזכות-השיבה, וזו דרכם.
ושלום ? זה טוב רק לשירים.

י מ י ת 2

New member
יוליקה, שאלת אותי אם נסיגה לגבולות 67

יבואו שלום. אני לא יודעת.(ראשית הכתבה שהבאת היא די ישנה מדברת עוד על הממשלה הקודמת) ברור שהערבים אומרים דבר אחד ואנחנו אומרים דבר אחר, אבל בדיוק בשביל זה צריך לשבת ולדבר. אני יודעת שדברו ודברו ושום דבר לא יצא מזה אני גם יודעת שנלחמו ונלחמו וחוץ מהרוגים ופצועים והוצאות עצומות והרס וחורבן לא יצא שום דבר אז אני שואלת מה יותר כדאי להמשיך לדבר או להמשיך להילחם. אני יודעת שזו הצגה פשטנית של הבעיה המורכבת אבל לצורך הדיון ובלי להכנס לפרטים זו בעצם השאלה.
וכמובן שאלת השאלות לאן פנינו מועדות.
מה רוצה ראש הממשלה שלנו? מה רוצה הממשלה האם הציגה איזה חזון, איזו תכנית?
במצב שנוצר כמו שאני רואה אותו כאדם מהשורה יש שתי אפשרויות או מדינה דו לאומית, כלומר תוך שנים לא ארוכות רוב ערבי, או שתי מדינות עם כל התסבוכות.

ראי עכשיו מה קורה שרים מתנגדים לכוחות הבטחון בשטחים הכבושים. מה זה אם לא אנרכיה

י מ י ת 2

New member
מה שקורה עכשיו בבית אל זה רק ענין של נדל"ן

קבלן רכש קרקע לא שלו קרקע פרטית שלא היה רשאי לרכוש לא קיבל אישור לבנות ובכל זאת בנה. באו אנשי בית אל! שימו לב מי שהעלה את הנושא היו המתנחלים עצמם כי הבתים האלה הסתירו להם את הנוף.
וראשי המתנחלים ובראשם אנשי הבית היהודי וגם שרים החליטו לנצל את ההזדמנות ולמרות הכרעות בג"צ פועלים נגד.
אגב, שמעתי עכשיו בחדשות כי נשיא בית המשפט העליון לשעבר השופט גרוניס קיבל מכתב איומים שיהרגו את כל השופטים אם לא יפסקו לטובת המתנחלים.
לילה טוב ושקט.

מינהר

New member
בושה ההתקלות בין כוחות הבטחון למתנחלים.

המתנחלים לא יותר טובים מזועבי החצופה. שאומרת שהר הבית שייך למוסלמים נקודה. ולישראל אין חלק וגישה בו. כאילו שהוא לא בישראל. וכאילו שישראל יכולה לאפשר למוסלמים לצבור שם נשק ותחמושת ולא להתערב, כי זועבי וגם טיבי אמרו.

שום קיצוניות איננה טובה

הבעיה שהקיצוניים חושבים שרק בדרכם יצליח להם, כאשר בכל מה שהם עושים, הם רק מגבירים את הקיטוב

גם לגבי כל ההתנחלויות הללו, מה פלא שכל העולם נגדנו ? לא הייתי רוצה לאמר זאת ולא לשמוע שמישהו נגד ישראל, אבל לא יכול להיות שאתה בונה ישובים שלמים שטח שאיננו שייך למדינה שלך !!!
לא רוצים לספח כדי לא לספח עוד מליון וחצי שונאים, וגם לא רוצים לצאת כי יש שטח בניה גדול.
מה שאנחנו מקבלים זה את סיפור לוכד הנמרים שכאשר הוא מחובק עם נמר, הוא לא יכול להחליט אם הוא תפס את הנמר או הנמר תפס אותו.

וכך הממשלה מסבכת אותנו עוד ועוד עד שבאמת נישאר מדינה בבידוד, מדינה שתלך ותהיה עניה יותר ויותר.

לגבי הר הבית, גם המקום הזה וגם מערת המכפלה הם הוכחה לרפיסות הממשלה באשר למקומות הקדושים ליהדות, בכך שאיפשרו למוסלמים להמשיך ולהחזיק בהם, וכעת אי אפשר לקחת בחזרה, כי אז תזעיק עליך "פזעה" של 300.000.000 מוסלמים.....

למעלה