היה או לא היה? - ההופעה של סמוג בפטיפון

silver jew

New member
היה או לא היה? - ההופעה של סמוג בפטיפון

נקבצנו לנו, מכל רחבי הפורום (וגם חוץ-פורומיסטים) לחגוג את הופעתו הראשונה של ביל "סמוג" קאלהאן בארצנו. מה היה או לא היה? 1. לפני ההופעה מנהל הפורום ועמיתוֹ נקבצו וניגנו לנו את מיטב שירי ה-ביל שלא היו on the bill הלילה, על גיטרה שבורה ומפוחית נוגנו The Wheel, The Well, The We ו-The W. היה מעולה, הותרמו בהופעת החוץ 220 ש"ח בכדי לאפשר למנהל הפורום לקנות כרטיס להופעה של בלונד רדהד ובכך לאפשר לו לנגן לנו את i'm taking out my eurotrash, i still get rocks off... 2. מפגש הפורום היה אחלה - תודה להמונים שהגיעו, היו איזה עשרים-שלושים, לא ידעתי שהפורום כזה פופולארי, חבל שלא הכרתי אף אחד/ת מכם/ן אז קצת פספסתי את המפגש, אבל מנהל הפורום ועמיתוֹ סיפרו לי שהיה אחלה. 3. היתה הופעה מעולה, אך קצרה - ביל ולהקתו ניגנו 5 שירים מהאלבום החדש, כולל גרסא מצוינת של Day שהם לא ידעו כ"כ איך להתחיל, כן נוגנו Say Valley Maker, Bathysphere, Rock Bottom Riser, Cold Blooded Old Times ואולי עוד שיר או שניים ששכחתי - כמה חבל שזה היה ממש קצר, קצר, קצר - למזלנו הודיעו שכל מי שרכש כרטיס להופעה יכול, תמורת תוספת של 150 ש"ח בלבד לכרטיס לקבל את כל ההופעה הנוספת, הערב בבארבי! שווה!!!!! 4. ביל נראה כאילו הוא עומד לבכות במהלך שני שירים, בעיקר ב-rock bottom riser, הוא פשוט בן-אדם עצוב, מסכן, ג'ואנה ניוסום בכיס ולו קוראים סמוג והוא עצוב (אני הולך לחתוך את הוורידים...). 5. ביל לעולם לא יהיה בואי ולעולם לא יהיה אינו, לעולם לא יהיה בואי ולעולם לא יהיה אינו, הוא רק יהיה איזה גארי ניומן... 6. נודע כי frog eyes עומדים להופיע בארץ, פרטים אצל עומרי ועמית. היה ממש, ממש כיף! - נכון או לא נכון?

קזאר

New member
עמרי אומר:

שזה לא יפה לתקן. אני מקווה שזה לא רמז דק מדי. שכחת לציין ש: 1. ההופעות של סמוג, למי שלא היה, אני יודע שזה נשמע מפתיע, דומות יותר מכל דבר בעולם להופעות של גאנס אנד רוזס. 2. הייתה לו מקהלת ליווי של בערך 100 איש אבל רק שלושה ידעו את המילים אז כל השאר התביישו אפילו לזמזם. 3. אני יודע לנגן גם את Equus. 4. ביל סיפר על מסעותיו בדרום, איך נחשף למוזיקה בפעם הראשונה, ואיך הוא וג'ואנה הכירו, ואפילו באיזו פגישה הם שכבו (השלישית. ביל, אתה שועל!). 5. את ההדרן ניגן ביל בתוך Bathysphere בנהר הירקון. talk about הגשמת חלום. 6. נתראה כולם בהופעה של פיינל פנטסי? אין יותר גרעין מדימונה, עמזאר.

פיינל פנטסי באמת מגיע?

או שאתה מייחל לבואו? זה יהיה פיצוי הולם כי אני כנראה אפספס אותו בחו"ל.

קזאר

New member
מצטער

הוא לא מגיע. בתור מי שאוהב אותו כל כך אני יודע שזה לא הוגן ליצור תקוות שווא. אפולוזאר

עוד בנושא באת'אספיר.

יש לו לביל קלאהן, נטייה להשתמש בהרבה מילים די נדירות בשירים שלו, כל מיני מושגים כאלה, שלא ברור מאיפה הוא מביא אותם. וחוצמזה, היה ממש מרגש, הביצוע הכי מרגש היה לסיי ואלי מייקר, אבל כל ההופעה כולה היה מרגשת היטב, וישלי דבר נוסף לומר על זה, אך אולי ואמר אותו בפעם אחרת. נרשמו לטובה- תנוחות האלוויס פרסלי שביל דופק אחת לשיר או שניים.

silver jew

New member
same playlist, different day

בקיצור, לא שלטתי בעצמי והלכתי להופעה השניה של סמוג, אולי כדאי להודות על כך שהוא קצת שינה את סדר השירים...אבל ניגן בדיוק את אותו הסט! הרגע המהנה ביותר היה - כאשר דווקא ציפיתי לשיר הסיום "Cold Blooded Old Times" והלהקה פצחה ב"footprints" מהאלבום האחרון, אשר לא נוגן בהופעה בפטיפון. בכל זאת נהנתי מאוד, והפעם היה הדרן - נחשו מה הם ניגנו... cold blooded old times. יאללה, מי בא להופעה של ה peter brotzmann quartet????

silver jew

New member
לבונטין 7, תסתכל ב-15 לחודש...

איזה כיף! http://www.myspace.com/levontine7

למעלה