היה אחלה מפגש

עינת12

New member
היה אחלה מפגש ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

רציתי לספר לכם עד כמה נהניתי במפגש היום. כמה טוב היה להיות בחברתכם, להכיר אתכם (גם אם על קצה המזלג)....ובכלל. פשוט היה כייף, ומצדי הוא היה יכול להמשיך עוד שעות. תודה לכולכם מקרב לב על שאתם אתם ועל שהייתם במפגש. ותודה מאד מיוחדת למג'יק. תודה קסם, היה פשוט נהדר. מקווה שנפגש שוב, משתתפי המפגש דהיום, ועוד חברות וחברי פורום בקרוב

gertrude

New member
גם לדעתי!

היה נורא משונה לפגוש את האנשים שמאחורי הניקים, וגם מעניין ומרתק ומבדח. מצטרפת לתודה למג'יק ומחכה למפגש הבא.

../images/Emo68.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo69.gif

היה כיף של מפגש
תודה על הארגון, מג'יק
. מתי נפגשים שוב? סתם, סתם... במפגש עלה רעיון לקיים מפגשים חודשיים, ואני מאד בעד. מה דעתכם?

magicgirl1983

New member
לי אין בעיה עם אירגון..

מסתבר שאני לא רעה בקטע הזה... אבל חשבתי על רעיון...לקחת איזו שבת (שהחבר שלי שומר בה) ולעשות פיקניק באיזה חוף ים...או משהו כזה.. האמת שאני הייתי שמחה לעשות סקר מאיפה באים רוב האנשים ואז לפי זה לבחור מיקום טוב לאיזה טיול פיקניקי נחמד..

quatso

New member
:)

ניסיתי למצא פתרון יצירתי לבעיית האייקונים בפיירפוקס אם מישהו יודע מה לעשות בנדון אשמח אם ישתף אותי. זה היה אייקון של יד עם אגודל למעלה.

chinabird

New member
פשוט סמן תו pipe, שהוא התו שנראה

כמו נו"ן סופית, ונמצא בדרך-כלל מעל ה-enter, כתוב איזה סימן אתה רוצה להכניס ("כן", שהוא היד עם האגודל למעלה, "לא" ליד עם האגודל למטה וכו' וכו'), סגור בעוד תו pipe ואתה מסודר. בסופו של דבר, לפני השליחה זה ייראה כך, רק בלי הרווחים: | כן | ולסיום, מחיאות כפיים בפיירפוקס:

magicgirl1983

New member
תודה למגיק על המפגש

היה לי אחלה עם כולכם ואני שמחה מאוד שהצתרפת אלינו עינת למרות הכל!! ובאמת היה כל כך כייף..אפילו יותר מהמפגש הראשון!!

magicgirl1983

New member
האמת בקושי חזרתי הביתה בחיים

הייתי אמורה לתפוס אוטובוס אבל במעברים לאוטובוסים ישבו חבורה של רוסים שיכורים שלא נתנו לאף אחד ללכת...ובגללם חזרתי בסביבות חצות הביתה. חציתי כבישים רשים והלכתי בקוצים...הרגשתי שאני הולכת למות. אבל בסופו של דבר לא פיספסתי את האוטובוס האחרון למקום חפצי והגעתי הביתה עם כל חלקי גופי כולל תוספת של קוצים וציפורן חודרנית אחת

t32

New member
ואני חשבתי עליכן אמש...

בצער רב עת הגעתי הביתה בשמונה וחצי. לגבי המפגש הבא- אנחנו עורכים קומזיץ לל"ג בעומר עוד שבועיים- וכלום מוזמנים.

magicgirl1983

New member
וואלה זה רעיון מעולה

השאלה באיזור איזור בארץ את נמצאת או באיזה איזור את עושה את הקומזיץ'. אני חשבתי על זה וזה נשמע אחלה של דבר!! תפני אליי אני מוכנה לאגד את כולם אם זה יהיה לך קשה.. את לא רוצה לחשוף פרטים עלייך בפורום שכל טרול נכנס הנה בקלות

elley

New member
אוי אוי אוי כמה כיף היה !

כל הכבוד magic, כן ירבו ! היה ממש כיף, והצחוקים יחזיקו אותי הרבה זמן
היה לי חבל ללכת כל כך מוקדם, אבל לא רציתי להסתבך עם אוטובוסים ולו"ז שאני לא מכירה. בהחלט צריך לעשות שוב !

isola bella

New member
מפגש

היי רציתי מאוד להגיע אבל מחר - יום ג' 17/5/05 -יש לי מבחן של משרד העבודה (קורס הסבה מקצועית בלימודי הנה"ח סוג 1+2),ואני די בלחץ... . שמחתי לקרוא שהיה לכם כיף. בברכת שבוע טוב איזולה בלה

למעלה