היה אחלה ערב

היה אחלה ערב

בתור חבר מהגרעין הקשה של המתנגדים, הרגשתי חובה להגיע ולראות (חוסר תקשורת הוא מקור הרוע בעולמינו) 1. היה אחלה ערב, אנשים נהנו, והוקירו. 2. מרגש לראות מישהו כמו יהודה עדר, מהמסע בחירות ההוא, מנגן ושר, ומאחוריו תמונה ענקית של מאיר מסתכל על הקהל. מרגש להבין שזה ערב לזכרו, ולראות קטעי וידאו שלו מתפלסף על העיסוק בשירה... 3. מבין האמנים ה'צעירים', על חלקם אפשר היה לראות שהם גדלו גם הם על מאיר, אז היה מעניין, היה ראוי (הרי על זה בערך הדיון, נכון?). וואלה, נינט נתנה שם את אחד הביצועים הטובים של הערב - פרפורמרית. 4. הסוגייה נשמרת והיא עניין היוקרה האינטלקטואלית: מאיר אריאל הוא גיבור תרבות. גיבור תרבות זה אחד שפשוט שינה לך דרך מחשבה מסויימת אחרי שקראת ועיינת בו רבות, שפרץ לך דרך חדשה של הבנה לגבי אמנות (אמנות המילים והכתיבה) או מסר של חשיבה אחרת. (אישית, פרט למאיר אריאל ופרננדו פסואה (מומלץ) - אין עוד אנשים ששינו לי את ההסתכלות התרבותית על הדברים). אם תשאלו אותי איך אותה יוקרה מופרת בערבים שכאלו (בשנה שעברה אחד האמנים שר את השיר מתוך קריאה בדף) - לא אענה - לא לכל דבר התשובה היא לוגית נטו, זה פשוט ככה. היה מעניין - תוציאו מודה אני 2. תודה. איל

yossnet1

New member
בלהט ההקלדה הצטרפתי ליותר מדי מילים

האזנתי בקשב רב בגלצ

אז הגרעין שלך... גם אני חבר בו.

וגם השנה לא באתי. רק שהשנה הצטערתי. זה האגו שלנו ה"מאיריסטים" הותיקים, הלמדנים שמנצח אותנו. וכל שנה הייתי מביט ומשתאה. אבל... ואללה לא מסחרה כל כך. וגם, כל הכבוד למשפחה... שאולי אמנם הצל הכבד שהטיל מאיר קצת עשה להם בעיות בפוטוסינתיזה אבל פורחים יפה משנה לשנה. שנה הבאה בעז"ה שי"ת אבוא. רק שלא אצטער. התגעגתי לפורום הזה ססססאמק.

משמרותי

New member
מאירסטים ותיקים אמורים להיות נטולי אגו

באופן מוחלט.כי כזה הוא מאיר,פתוח ומוכן לקבל את כולם למרות דעתו האישית בדברים מסויימים,על ציבורים מסויימים...

לא מכיר מה זה נטול אגו.

וגם מאיר היה אטום וחדיר לסירוגין... בן אדם. בוץ מתוחכם.

אווו אתה נכנס פה לשאלה רוחנית עמוקה ביותר

רבות נאמר ונכתב אודות אגו, והעדר אגו, ולמה הוא קיים, ולמה צריך אותו ועוד ועוד ועוד מה דעתכם בנושא? כפי שנאמר- "נטול נטולות..." (הזהו רמז למצב נירוונה אינסופי?)

כמו שנכנסתי ככה יצאתי...

לשאוף קצת רוח. ובשפריץ אינטואיציית אין-פשר; אין דבר כזה היעדר אגו. זה כמו היעדר לבלב... רק של הנפש. מישהו משהו צריך להחליט כמה מתוק הדם. את הלבלב אין לבלבל עם יוהרה. שזו סוכרת.

קצת קשה לקבל את מה שאתה אומר,

למרות שהמטאפורות יפות ומשעשעות... ישנה באמת הגישה הטוענת כי האגו קשור ליצר ההשרדות העצמי של האדם, והוא נועד לשרת צרכים בסיסיים ולספקם אבל מהטיעון הזה, הלוגי, אפשר כל כך בקלות וכל כך מהר להשתנות\לעבור לאגו הקלאסי, ה"אני ואפסי עוד" המפורסם שלנו, הישראלים (רובנו), לבטחון העצמי המופרז, "אגו סטריפרים- בודי טריפרים"... בסופו של דבר, נדרשת הרבה בגרות בכדי להבין את המושג הזה ואת החלק שלו בנפש של כל אדם, אינדיבדואלית, כמה "שטח" הוא תופס\מכסה בה.. וזה תהליך שבהחלט קשור לגדילה והתפתחות רוחנית, ולגיבוש הזהות הפרטית והאופי האישי. דרך אגב, אם התחלת שיעור אנטומיה- לאיזה תכונה או מחלה משמשים הכבד, המעיים? יש קשר לסרטן? (מבחינה סמלית)

משמרותי

New member
נטל אגו= נטול יוהרה

ונטול "נכסים" שהם לא בדיוק שלו.בהחלט מסכים אני עם אני עם הצייד השומר... ואני חוזר ואןמר מתוך היכרות עם מאיר,מאיר לא פסל שום אדם,ולא זילזל בשום אדם או דיעה.נכון לא כל דבר הוא קיבל,ופעם או פעמיים יצאו לו התבטאויות אומללות,ועל זה הוא התנצל.זאת גם גדולה של אדם:לדעת שטעה,להודות בכך ולהתנצל על כך,בניגוד לתוקפיו היצריים,שעד היום,תשע שנים אחרי, עדיין לא סלחו וזאת בשם חופש הביטוי שהם כל כך נלחמים עליה...

משמרותי

New member
אופס...קצת גלשתי למקום אחר...

פשוט ישלי חדשות בשביל אוהבי מאיר הצרובים השרופים והשדופים הותיקים: מאיר הופך להיות נכס לאומי,ולכן ,לדעתי,אין עוד מקום "לנכס"אותו רק לנו... אבל על "גאוות היחידה" תמיד נשמור כ"הגרעין הקשה" בסיידר?

למעלה