היה אמור להיות כתגובה לחייל

היה אמור להיות כתגובה לחייל

אבל בכל פעם שניסיתי לכתוב זה נמחק מחדש...
ההודעה הייתה אמורה להיות כתגובה רק כי זה מתקשר למה שהוא אמר, אבל זה נאמר כמשהו לכל חברי וחברות הפורום. שלשום ישבנו בגן ציבורי על ספסל ארבע בנות ובן. ישבנו וריכלנו, ומפה לשם הגענו להעברת ביקורות על אנשים שונים בשכבה ואיך שהם נראים. מישהי אמרה ש-מ. (השם המלא שמור במערכת
) לא יפה, אבל יש לה גוף. שאר הבנות הנהנו, ואז הבן עיקם את האף, ואמר: "מ.? לא יודע, היא רזה". אני אמרתי: "נו נכון, אמרנו שיש לה גוף יפה", ואז הבן הוסיף: "מה יפה? אין לה בכלל תחת, ובכלל גוף של אישה לא אמור להיראות ככה". המשכנו לפתח את הנושא, ואז אותו בן הסביר שהוא בכלל לא אוהב בנות רזות, את הבנות שלו, ככה הוא אמר, הוא אוהב מלאות. הוא צריך משהו לתפוס. בערוץ האופנה הוא פשוט לא צופה כי הדוגמניות שם מגעילות אותו. אז כנראה שזה באמת עניין של טעם. אי אפשר לעשות הכללה על מה שבנים אוהבים, כי כל אחד אוהב משהו אחר. ועכשיו לחייל: אם הטעם שלך גם כולל ברונטיות עם עיניים ירוקות, אני פה בשבילך
. של כולכם באהבה ס.ש.

את צוחקת? עיניים ירוקות זה ה-דבר...

לגבי צבע שיער אין לי העדפה ממשית... מה שכן, לגבי הגובה אני דיי פדנט :) מה אני אגיד לך. הבחור הזה שדיברת עליו, יש עליו... אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שיודו בזה שהם אוהבים בחורות מלאות. בד"כ מאותה סיבה שאין הרבה בחורות מלאות שמודות שנוח להן עם המידות שלהן, ושהן מרוצות מהמראה שלהן. כי אנשים לרוב יעקמו פרצופים כשהם ישמעו את זה. את יודעת, זה דיי מוזר, בתקופות קדומות (לא כל כך קדומות, עד לפני איזה 80 שנה) דוקא המראה השמן היה נחשב למראה בריא ויפה, והמראה הרזה נחשב לחולני. אפשר ליראות את זה אפילו בכל מיני ציורים בהן מתועדות בחורות, את יודעת, הדוגמניות של פעם, ואיך לא, הן כולן דיי שמנות. טוב אני מניח שאת התגובה להודעה הזאת אני אקרא עוד שבועיים מעכשיו, היות שאני והצוות שלי הולך ליטחון שבת שמירות. עד אז להיתראות, ס.ש. ולהתראות לכל חברי הפורום.

ועיניים כחולות? ../images/Emo8.gif

סתאאאאם...
כן, אתה צודק, עד לפני 80 שנה באמת המראה השמן (לא המלא, השמן!!!) היה ב"אופנה"... סבתא שלי ז"ל, היתה תמיד מספרת לי שהילדה היפה של העיירה שבה היא גדלה (פרובינציה ליד בוואנוס איירס) - היתה שמנה מאוד... לעומת זאת, כל העניים והאנשים מהמעמד הנמוך, שמן הסתם - היו גם רזים, נחשבו למכוערים במראה. כלומר: להיות רזה היה נחשב "אאוט". נשמע מוזר, נכון?... כן, נשמע מאוד מוזר, אפילו... תודו!!! אני אגיד לכם ת´אמת... אני לא חושבת שלהיות שמנה מאוד זה לא יפה (שלא לדבר על כמה שזה לא בריא) - אבל מה שכן, אני בהחלט מאמינה שמלאה- זה יפה מאוד. מאוד מאוד מאוד. באמת. הרבה יותר מלהיות אנורקסית חסרת חזה, שאם מעמידים אותה מאחורי מטאטא, אי אפשר לראות אותה. ותאמינו לי, אני מדברת - כפי שהזכרתי לא פעם ולא פעמיים - מניסיון אישי. ובקשר למה שס.ש המתוקה (
) סיפרה, על הבחור ההוא... אז הוא צודק, מה לא ככה?! כאילו, מי שהיא רזה מדי, אז בד"כ (ודגש על "בדרך כלל" - כי זה לא תמיד, זו לא אקסיומה או משהו כזה) - אין לה חזה, בהחלט אין לה תחת (ותחת גדול זה דווקא די יפה... אני חושבת לפחות! לי יש תחת ענק, קצת יותר מדי, אבל כעיקרון תחת גדול זה בהחלט יפה)
וכמו שהידיד הזה שלך, ס.ש, אמר - אין לה צורה של אישה... פשוט אין! ואי אפשר להתכחש לזה... גוף של אישה אמור להיות עגלגל, עם ירכיים קצת יותר רחבות מהחלק העליון, עם חזה ועם קצת שומן ש"אפשר לתפוס" - כמו שאומרים. וכעת השאלה הנשאלת: אז למה לעזעזאל אנחנו, כמעט כולנו, מנסות לרדת את הק"ג האחרונים שנשארו לנו? שאלה טובה. שאלה מצויינת. הלוואי שהיתה לי תשובה לזה. אבל הנה, אני, שעברתי המון - כיום נמצאת במצב שבין רזה למלאה (יודעים למה אני מתכוונת?) :) ועם כמה שאני מקטרת לכם כאן לעיתים - כעיקרון אני די מרוצה מעצמי... מקווה שכולכם תהיו שלמים עם עצמכם, כי זה הכי חשוב! כשאתה שלם עם עצמך - שום דבר אחר כבר לא חשוב. אוהבת אתכם מאוד, כמו תמיד... עדי

תיקון טעות . . .

אופס...
במקום "אני חושבת שלהיות שמנה מאוד זה לא יפה"... כאילו, התכוונתי לומר ש: להיות שמנה מאוד זה יפה. כי אני לא חושבת שלהיות שמנה מאוד זה יפה. הייתי חייבת לתקן, ככה אני...
נשיקות, עדי

ELY

New member
להיות מלאה זה מאוד יפה

ראיתם את מנרי מונרו? מלאה ומזה סקסית פעם אחת שחזרתי מחדר כושר הביתה, ראיתי בדרך מישהי בגובה שלי ורזה עם מבנה גוף של ילדה בת 8, פשוט ריחמתי עליה, אני חושבת שלהראות ככה ברחוב זה כמו להראות שמנה מאוד ברחוב. חוץ מזה מין הראוי, מלאה זה מאוד יפה כי יש לה גם חזה!! (בדיאטה מה שמעצבן זה שהחזה יורד) כשהייתי בת 15 הייתי רזה (50 קילו) ורציתי לחרוג במוסכמות ולעלות במשקל כי חשבתי שלהיות מלאה זה מאוד יפה, לא אהבתי את מה שהיה באופנה, כל הבנות בבית ספר שלי נראו בעיני זולות שהתלבשו באופן פרובוקטיבי.. חוץ מזה, עניין הגוף זה לא מה שקובע, יש רזות ונחמדות, רזות וסנוביות (שאלה אני שונאת), שמנות ונחמדות, שמנות ודוחות וכו´... עניין האופי גם מה שקובע (לפחות בבחירת בן זוג שלי, אני אתבע ממנו אופי, ולא רק יופי שטחי חסר כל עומק), וכבר סיפרתי שהגברים שבאים אלי לאי סי ודורשים לראות תמונה, או שואלים כבר מהמשפט הראשון איך שאני נראת, המילה היחידה שאני אומרת להם כבר מהמשפט הראשון זה "ביי", קרו לי הרבה מקרים כאלו, והיה אחד שממש עשה מעצמו צחוק לפי איך שהוא שפט אותי, הוכיח שזה הדבר היחיד שהוא מחפש (רזה ויפה)... ואם אתם חושבים (אלה שלא מכירים אותי בפורום) שאני "סתם מכוערת שמקנאה", אני לא! אני נראת מצויין (והרבה אומרים לי) רק שאני לא מודל חיקוי האופנה בגוף שלי, באמת חשוב בשבילי האופי (כבר יש לי ניסיון..)

ELY

New member
שכחתי להגיד...

אמרתי שרזות וסנוביות אני שונאת, גם שמנה וסנובית אני שונאת אין הכללות... ELY

mikloi

New member
את צודקת להפליא-ולראיה J LO

שהיא הכי מפורסמת בשביל התחת הגדול שלה. הבעיה עם ק"ג עודפים היא רק כשהם נצברים כחגורות שומן, כרס, תחת מרופד, זרועות עבות. דברים כאלו זה לא יפה, אבל בטוח שאישה צריכה ציצי, וגוף של שעון חול, גם עם הוא מלא. אבל ביננו? אני מעדיפה להיות שעון חול רזה, כמו שאניה טווין, והיא בלבד, כי לה יש שילוב מושלם בין בטן שטוחה אש, לחזה גדול ויפה. הייתי חייבת להוסיף את זה...

מימי

New member
המראה השמן היה נחשב יפה,

בגלל שזה היה סימן שיש לך כסף- כי עובדה שאתה אוכל טוב ומשמין. היום המראה הרזה נחשב יפה, כי זה סימן שיש לך כסף לחדר כושר ודיאטות וכל המזון ציפורים הדיאטתי היקר מאוד. להכל יש סיבות פסיכולוגיות. ואני חושבת שזה יפה להיות מלאה- אבל במקומות הנכונים. בלי יותר מדי שומנים רוטטים. מימי שסתם נכנסה לביקור קצר.

mikloi

New member
סירופית יקרה!

אם את ברונטית עם עיניים ירוקות אז בכלל אין לך מה לדאוג. זה פטיש ידוע של לפחות חצי מהגברים על כדור הארץ ( לפחות כשמדובר על משהו שהוא יותר מסטוץ). מעבר לזה, רזה זה לא הכל. עדיף גוף יפה ומלא מרזה ועקום.

למעלה