היה אתמול גיוס!

נ ו ע ה 12

New member
היה אתמול גיוס!

איך זה התפספס לנו? אז... איך היה?

בכל אופן שיהיה לכם מלא מלא בהצלחה בהמשך!

Run for a Fall

New member
נשמח לשמוע חוויות מהמתגייסים הטריים!!

באמת לא מאמין שזה התפספס.... אני תולה את האשמה בשבוע מטורף בעבודה

המון המון בהצלחה ואנחנו פה כמובן גם במהלך השירות.

נשמח לשמוע חוויות!

הייתה טירונות מדהימה!!!!

מאוד נהיננו התחברנו ויצאנו עם מלא חברים...חבל שהיה כל כך קצר!

בכיף :)

אז היום הראשון היה שרשרת החיול..אין הרבה מה להרחיב על זה רק להמליץ לבוא עם המון סבלנות ליום הזה כי הוא דיי ארוך, בסוף שרשרת החיול נפגשנו עם מפקדת הפלוגה וכמה מהמכי"ם העתידייים שלנו ונסענו הביתה
ביום ראשון בבוקר הגענו לבהד 7, מיד סדרו אותנו בח' והתחילו לתת זמנים ולחלק אותנו לפי מחלקות וצוותים (המחלקות מחולקות לפי מחלקה שישנה בבסיס ואלו שלא ישנים בבסיס ורוב הזמן כמעט לא רואים אחד את השני) אנחנו היינו מחלקה 2 אלה שנשארים לישון בבסיס, דבר ראשון נתנו לנו 5 דקות לשים את התיקים בחדר ולחזור לעמוד בח' אחר כך התחילו שיעורים והרצאות של מדור מתנדבים ומתנדבים שכבר בסדיר שלהם.
במשך כל השבוע השיעורים שהיו היו דיי מעניינים
סדר היום היה כזה שבשעה 6 בבוקר היינו צריכות לעמוד בח' בחוץ אחרי שעלינו כבר על מדים וצחצחנו שיניים, משם הולכים לחדר אוכל ופה מגיע החלק שהיה לי הכי קשה, אכילה בזמנים בדרך כלל נותנים 20 דקות לסיים את האוכל ולעמוד בחוץ בשלשות.
אחרי חדר האוכל מנקים את החדר והשירותים ואז מתחילים השיעורים.
החמישה ימים עברו לנו מאוד מהר וכל המחלקה שלנו התגבשה מאוד וכשהגיע היום החמישי מהבוקר כבר התחילו דמעות של הבנה שהפרידה קרבה, אחרי כמה חזרות זריזות לטקס ההשבעה הגיע הרגע הגדול והמרגש ההשבעה!!! ההשבעה עברה מהר יחסית ואחרי ששרנו את התקווה בשפת הסימנים לא נדארו עיניים יבשות גם לא אצל המפקדים.
הטירונות הייתה חוויה מדהימה שאני בטוח לא אשכח!!!!!

Run for a Fall

New member
איזה כיף לשמוע

שמח שנהנית ושהחוויה הייתה משמעותית.
מה הלאה?

הוספתי את ההודעה למאמרים תחת קטגוריית "טירונות"

למעלה