דיווח על ערב זמנהוף
שלחתי כדרכי בעברית ובאספרנטו בתפוצה ארצית ועולמית במייל למחרת הארוע. הייתי בטוח שמיכל או אלדד יעבירו לפורום תפוז, אליו אני נכנס, בעוונותי, לעיתים רחוקות מחוסר זמן. את התמונות פרסמנו יעל ואני גם בפייסבוק ועד כה הן גרפו כמעט מאה לייקים, בעיקר מאספרנטיסטים בחו"ל. יהודית ושושיה הסריטו, אולי הן יעלו מתישהו קטעי וידאו ליו טיוב
שלום חברים,
למרות מזג האויר הגרוע, כ-50 איש השתתפו אתמול במפגש הארצי בתל אביב לרגל יום זמנהוף. הארוע התקיים באולם בית האבות ויצ"ו. מעל עשרה מדיירי המקום הגיעו ואף שאלו על אספרנטו ועל הפעילות, לכן הסברנו בעברית אודות אספרנטו וכן בחלק מהתכנית.
תמונות שצלמנו יעל ואני נמצאות בקישור
https://plus.google.com/photos/105030054444214202226/albums/6366040298293095601
התכנית היתה מגוונת, וכללה חלק אמנותי בהנחיית מתילדה, עם שירים של שושיה ואנריקה ומחול אוריתמי של טלי ובהמשך הרצאות על 10 שנים לבול זמנהוף/ אספרנטו הראשון בישראל (יהושע) ועל האסטרואידים זמנהוף ואספרנטו (עמרי).
בהמשך הערב סקרתי את הפעילות השנתית, בעיקר את מפגש סופהשבוע ביפו, המעבר למועדון החדש והוצאת ספר הזיכרון ליוסי. בהזדמנות זו הצגתי את המהדורה השניה המתוקנת והמורחבת שהגיעה מבית הדפוס באותו יום וחולקה לחברים שטרם קבלו את הספר במהדורה הראשונה.
בסוף הערב התקיים הדיון המסורתי וחברים בקשו וקבלו מהגזבר שלמה הסברים על ההוצאות, וכן העלתה בקשה להגברת שיתוף החברים בישיבות ההנהלה (שמזמן פתוחות לכולם) על ידי פרסום סדר היום מבעוד מועד. בבחירות שהנחתה נאווה נבחרו מחדש שמונת חברי ההנהלה הנוכחית וכן חבר חדש - אסף חפץ.
בברכה,
עמרי