היה אתמול פרק? כי הוא לא מופיע באתר הקנדי.
S sigalit1000 New member 11/12/15 #2 כן, שרון ודילן התחתנו, סייג' עברה לבית הישן שלה ושל אדם דוקטור אנדרסון סיפרה לניק שהיא לא נשואה, פול עצר את ג'ואי....
כן, שרון ודילן התחתנו, סייג' עברה לבית הישן שלה ושל אדם דוקטור אנדרסון סיפרה לניק שהיא לא נשואה, פול עצר את ג'ואי....
A amirfeld New member 12/12/15 #3 אני לא מצליח לראות כבר יומיים את הפרקים באתר הקנדי בקישור שאוהד נתן לי יש סיבה שהפרקים לא מופיעים שם?
אני לא מצליח לראות כבר יומיים את הפרקים באתר הקנדי בקישור שאוהד נתן לי יש סיבה שהפרקים לא מופיעים שם?
O ohadcarrington New member 12/12/15 #4 אסור להעלות גם קישורים... ממש סורי אבל הייתי חייב למחוק את זה העברתי לאמיר במסר ליתר ביטחון....
A amirfeld New member 12/12/15 #7 כן הפרק של 11 לחודש את הפרק של ה14 לחודש קיבלתי ממך וראיתי אותו תודה . אולי תשלח לי קישור חדש, או שגם אצלך הפרק האחרון שמופיע באתר הקנדי הוא מה 10 לחודש?
כן הפרק של 11 לחודש את הפרק של ה14 לחודש קיבלתי ממך וראיתי אותו תודה . אולי תשלח לי קישור חדש, או שגם אצלך הפרק האחרון שמופיע באתר הקנדי הוא מה 10 לחודש?
O ohadcarrington New member 13/12/15 #8 אני חושב שמוחקים את הפרקים משם בסוף כל יום.... אבל אני אבדוק...