היה אתמול פרק קצת מפוהק,לא

miss chief

New member
היה אתמול פרק קצת מפוהק,לא../images/Emo35.gif

אני לא אוהבת את הטירוף החדש של טריש.. הוא לא עובר מסך היטב, כמו, למשל, הטירוף של טוד מאנינג (ה
)...

S w i t c h

New member
בדיוק רציתי לדבר על הפרק אתמול ../images/Emo13.gif

הטירוף של טרישה פשוט בלתי נסבל, היא נראית טורפת, אובססיבית, ונמאס לי מזה שדשים בה כל הזמן
ה
שלי יוצא אל אוליביה. נכון שהכל לעוס בקשר אליהם, אבל אתמול ממש כאב לי
מה יהיה עם קאלי? היא לא מבינה שככל שהיא דוחה את האמת בפני מלקולם כך היא מרחיקה אותו ממנה?

miss chief

New member
סוויצ'ית, אני דווקא לא אוהבת את

אוליביה.. .היא שחקנית ממש גרועה, עם הבעת פנים אחת ויחידה.. ממש לא אמינה. מצידי - שתעוף מהסדרה לצמיתות... ותקח איתה את ניל דווקא בקשר לקאלי - השתנתה קצת דעתי אתמול.. למה שלא יתנו לה ולמלקולם לחיות יחד באושר ועושר? שיחתנו ויעקרו מג'נואה סיטי והכל יבוא על מקומו בשלום... אני גם לא מבינה למה הוא כל כך ממהר להתחתן מחדש.. זה לא ממש אמין/מציאותי/ריאלי

The Abbott Girl

New member
הגברים של ג'נואה סיטי אוהבים להתחתן

מהר גם קול הציע נישואין לאשלי כשהוא היה עדיין בתהליכים עם ויקי ריאן התחתן עם טרישה שתי שניות אחרי שתקופת ההמתנה מהגירושין עם נינה הסתיימו ויקטור התחתן עם ניקי בעודו נשוי לדיאן נו ועכשיו מלקולם רוצה להתחתן עם קאלי שהגירושים שלו עם אוליביה אפילו עוד לא נכנסו לתוקף, שלא לדבר על קאלי שהיא בכלל נשואה...

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif מיס צ"יף ../images/Emo6.gif

אני איתך
אולביה בלתי ניסבלת
וניל מגעיל (חרוז מתאים) אשמח גם אני אם ייעלמו יחד עם שיניים
אבוט גירל צודקת , מתחתנים ומפרקים חתונות בלי להניד עפעף מה שהכי מצחיק זה שכמעט לכל אשה או גבר יש כמה וכמה אקסיות כניראה זה תחביב שלהם : לאסוף אקסים\יות

miss chief

New member
מצד אחד הם חזירים שוביניסטיים, מצד

שני הם יותר מונוגמיים מחלומותינו הורודים ביותר
שוין

S w i t c h

New member
לגבי אוליביה...

בתור שחקנית, את צודקת, היא לא משהו... כאב לי לשמוע על המחלה הנוראית --- הרגשתי צער לגבי זה שהיא בכלל צריכה להתמודד, לחשוב על ימים שאולי היא לא תהיה שם בשביל נייט (המדקלם...)

גם אני

לא אוהב את אוליביה, אבל באמת ה-
יצא אלייה אתמול. חוצמזה היה פרק שלא שווה בכלל לדבר עליו.

Dawn12

New member
לי קצת קשה לרחם עליה

כי פשוט לא ממש אכפת לי ממנה. מה שכן, אהבתי אתמול שהיא הזכירה את דרוסילה בשיחה שלה עם ניל. אזהרת
: וכפי שאתם בטח יודעים או יכולים לנחש, הסיבה למשבר הרפואי בחייה של אוליביה היא לא אחרת מאשר דרוסילה שחוזרת אלינו בקרוב. דרו תחזור לאחר שתגלה את מצבה הבריאותי המדרדר של אחותה ואף תתרום לה מח עצמות שיציל את חייה.

|אזהרת ספוילר]

ידענו שדרו חוזרת, אבל כ"כ מהר? ז"א שהיא חוזרת לפני פיליס? באמת התפלאתי לאן לוקחים את העלילה הזאת, בהתחלה חשבתי שזה יגרום לריחוק בינה לנייט ומאבק חזקה... דרו, אחותי האובדת, אני מתגעגע... שובי אליי

ים כחול

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ישששששששששששששששש היפ היפ הוראייייייי
לדרוסילושששששששש

ים כחול

New member
חחחחחח סוויצ"יתתת ../images/Emo6.gif

הרסת אותי עם ה " מדקלם "
בדיוק היום חשבתי לעצמי איזה נורא זה המשחק של השיניים משחק גרוע ביותר , יכלו עם כל הכסף שלהם בסדרה לארגן לו כמה שיעורי משחק ... בחיי צדקת , הילד מדקלם משפטים

למעלה