double O S
New member
היה ברור שמתישו גמני אכתוב פה.../images/Emo96.gif
מממ, מאיפה להתחיל?... אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי...פשוט אין לי כח לכלום... ואוח, אני רואה מראש איך ההודעה הזאת הולכת להיות מנוסחת בצורה גרועה...:| מממ, אני כבר חסר כוחות, באופן מסוים...נמאס לי מהבצפר, נמאס לי מלהיות קשור לאיזו מסגרת שתגיד לי מה לעשות, נמאס לי משיעורים, מבחנים ולהיות חייב לקום כל בוקר לבצפר. זה לא שאני קורע את התחת כל היום וחורש, אבל אוף, נשבר לי מזה
קורים יותר מדי דברים בשביל שאני אוכל לא להתבאס כל בוקר מחדש מללכת לבצפר... אם היה נראה לי שקשה להתמודד עם אהבה נכזבת אחת, איך לעזאזל אני אמור להתמודד עם שתיים?! פאק, לב לא יכול להשבר יותר מפעם אחת במקביל, נכון?... מסתבר שלא נכון. גם פרשתי מכימיה, לא דיברתי על זה עם ההורים ולא עם המורה, פשוט הפסקתי לבוא לשיעורים, המורה שלי עדיין משוכנעת משום מה שאני במגמה, לא ברור למה. אני מבועת רק מהמחשבה של ללכת ולספר את זה להורים, כי אני יודע שזה לא יגמר טוב- גם ככה אבא חושב שאני לא הולך לקבל תעודת בגרות כי אני אכשל בהכל [ולא ברור לי למה הוא חושב ככה, כי הציונים שלי מעולים:|], וגם הוא וגם אמא חושבים שכל הקטע של תפוז וזה שאני נוסע בסופי שבוע לגל או לעזריאלי מדרדר אותי בלימודים. אני ממש לא רוצה הטפות מוסר מהם, כי אני יודע שזה מה שיקרה והם סתם יתאכזבו... וזה מוביל אותי לנושא הבא- נמאס לי להרגיש כ"כ...לא יוצלח, אם אפשר לקרוא לזה ככה. נכון, כולם גאים בי כשאני עוזר לאמא לנקות או מפנה את השולחן בלי שהיא תבקש [כאילו שזו כזו מטלה קשה], אבל אף אחד לא גאה בי כשאני רוצה
, כשאני מרגיש גאה בעצמי... כשאני מקבל ציונים מעולים באנגלית אז אני מראה להורים שלי, לא בגלל הציון, כי אני נורא גאה בחיבורים שאני כותב וכי הכתב שלי יצא ממש יפה [כתב מחובר, נו], ולאפחד לא אכפת מזה, רק לי...וזו רק דוגמא אחת. בכלל, אני מקבל יחס מאד אמביוולנטי בכל מה שנוגע לדברים כאלה: כשקיבלתי ציונים נמוכים במתמטיקה המורים שלי וההורים ידעו יופי להטיף לי מוסר ולנסות לדחוף אותי לשיעורים פרטיים, אבל כשקיבלתי 90 באחד המגנים, פתאום המורה לא התלהבה, רק ציירה חיוך על המבחן וכתבה "כל הכבוד", ובאמת שזה הציק לי, כי אני לא לומד בשביל עצמי, לי לא אכפת מציונים, עשיתי את זה כי היה נמאס לי לראות אותה מתאכזבת ממני, ופתאום, כשיש לה הזדמנות להיות גאה בי...כלום. גם בחטיבה זה היה ככה, המורה שלי למתמטיקה ניסתה נורא חזק לשפר אותי ושלחה אותי לקורסי קיץ וכאלה, ובאתי אליה בכיתה י', בסוף השנה, אחרי שהצלחתי לשפר את הציון השנתי שלי מ-60 ל-88 [היי, זה 28 נקודות, וזה מתמטיקה, זה הישג טוב], היא לא התלהבה בכלל, רק עשתה מין "וואו" לא ברור... אני לא יודע למה זה כ"כ מפריע לי, אבל כואב לי שאין מי שיבוא ויטפח לי על השכם כשאני באמת מרגיש ראוי לזה. ואח"כ מתפלאים למה פרשתי מכימיה... בקיצור, זה חפירתי, ארוך ומשעמם, ואני בספק אם מישו באמת יקרא את כל זה, כי זה נורא נורא לא מסודר:| ואין לי מושג איך לסכם את כל העניין הזה, פשוט...די, נמאס לי להרגיש בודד, נמאס לי לא לקבל כמעט כלום בחזרה מאנשים ונמאס לי להרגיש שהבנאדם היחיד שבאמת באמת באמת אכפת לו ממני לא שם [או שהוא כן, ומשום מה אני לא רואה את זה], והוא אפילו לא אני. שנה טובה.~_~
מממ, מאיפה להתחיל?... אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי...פשוט אין לי כח לכלום... ואוח, אני רואה מראש איך ההודעה הזאת הולכת להיות מנוסחת בצורה גרועה...:| מממ, אני כבר חסר כוחות, באופן מסוים...נמאס לי מהבצפר, נמאס לי מלהיות קשור לאיזו מסגרת שתגיד לי מה לעשות, נמאס לי משיעורים, מבחנים ולהיות חייב לקום כל בוקר לבצפר. זה לא שאני קורע את התחת כל היום וחורש, אבל אוף, נשבר לי מזה
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)