היה בתוכנית היום..

היה בתוכנית היום..

אחד תימני,מאיפה הוא מוכר לי? הוא היה פעם באיזה שהיא תוכנית..

julez

New member
הוא גם שיחק

את פרעה בהפקה של המחזמר "משה" בבית צבי

einatgross1

New member
יש לו מופע

בשם פשוט והוא השתתף במספר הצגות. מדוע בעצם העיפו אותו? האם זה רק בגלל הלוק? האם זה טיעון מספיק טוב?

hili2006

New member
הממ

אני מסכיהמ שהוא היה אחלה לגמרי.. מכל הבחינות.. מעולה...! אבל אין מה לעשות.. גם הלוק קובע.. למרות שזה לא פייר.. אפשר להבין..

einatgross1

New member
הלוק לא מתאים..

האם אנשים מצפים לתואם המקור מבחינת הלוק? האם לא ניתן ליהד את המופע?

זה באמת מבאס

מה שהכי מעצבן זאת ציפי הזאת.. היא פוסטמה לגמרי!
בסדר אז היו זייפנים וכל זה,אבל זה אומר שהיא צריכה לזלזל ככה באנשים? מי היא חושבת שהיא?

anne shirly1

New member
מסכימה איתך לגמרי...אני לא מאמינה

שהם הוציאו אותו עם כזה כישרון שהוא הפגין בכל תחום! והוא היה ממש כובש וחמוד והיה יכול להביא קצת שונות - אולי אפילו רענון לעניין... האמת אני לא מבינה למה זה יהיה כל כך מושך ללכת לראות את ההצגה הזו אם היא תהיה בדיוק כמו הסרט... אני מעדיפה עם כל הכבוד לראות את הסרט! והיו כל כך הרבה גרסאות של גריז, אז בשביל שארצה לראות את זו ולשלם ממיטב כספי, דווקא משהו חדש יכול להיות נחמד! והיו אחרים שנבחרו לנבחרת והיו הרבה פחות טובים! גם במראה... ולסיכום - דווקא בעיני הוא היה יכול להתאים לתפקיד דני זוקו. אולי לא להראות כמו ג'ון טרבולטה, אבל בהחלט הייתי יכולה לדמיין אותו מופיע בתפקיד.

anne shirly1

New member
הפייבוריטים שלי לרגע זה...

אסף (!) שחר (מקוה שאני צודקת בשם...) והיה עוד אחד עם ז'קט עור שחור ושיער מתולתל, נו חתיך כזה... ויוסי (אולי עוד יהיה גלגל הצלה...)

einatgross1

New member
גלגלי הצלה

הם לאנשים בתוך הנבחרת. לא לאנשים שהיו פעם מועמדים בשלב באקדמיה....

../images/Emo214.gifהעיקר הוא אמר שהוא שיחק רק כ"ערבי מת"

גם אני, כמו עוד הרבה, חושבת שבהחלט יש לבנאדם פוטנציאל וכל הכבוד [!!] לשופטים שהם הסכימו בכל זאת, עם כמה שהלוק כן חשוב, להעביר אותו כמה שלבים כדי שנראה שהם נותנים לו סיכוי.. אני דווקא מסוגלת להבין את השיקולים שלהם, ואפילו נאלצת להסכים איתם..למרות שלא הייתי רוצה.יש משהו בכל הדברים האלו, ואני חושבת שהוא יוכל לממש את עצמו בהזדמנויות אחרות ולכבוש המון לבבות!

למעלה