היה דווקא פרק די מעניין היום..

היה דווקא פרק די מעניין היום..../images/Emo42.gif

קודם כל הפרק התחיל באקשן מכות שזה בכלל מעניין... היה כיף לראות את מלקולם מכניס לאידיוט הזה כמה אגרופים ואם נייט המעצבן חא היה מפריע אז מי יודע אולי אפילו היינו אומרים עליו קדיש...
והכי מרגש שהשאיר טעם של עוד היתה האחיזה של בילי אהובי בידה הענוגה והחסודה של המקנזי... ישר כח בילי בוי...
והכי הכי כייף היה לראות את ההבעה של ג'יל כשהיא שמעה את מאק אומרת לראול שבנה היקר עומד ותסלחו לי על הביטוי לתקוע את בריטני באספן...
קטעים...

שמיצית

New member
מסכימה איתך, הרמוני ../images/Emo45.gif

ובשבילך - אני מודה שאני מתרככת כלפי מק, אבל את חייבת להודות.. הלב קצת נחמץ בשביל ראול, לא
חוצמזה, היה פרק ממש מצחיק! דיאן הולמס ומריסה ווטסון עם פרשיית גניבת הזרעונים.. כל כך הזוי וכל כך קורע!
וג'קי.. הוא כזה יכנע! ממש מצחיק.. לא הייתי מתנגדת לאח בכור כמוהו.. הוא היה ממש חמוד עם בילי בוי!

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה...

לראול כשמאק תעזוב אותו לאנחות לטובת בילי בוי... הוא יתחרט על הרגע שהוא ביקש לילה לילה מאלוהים שהשלושה יחזרו לבלות ביחד... קצת כואב לי עליו כי הוא כזה טוב ותמים... אני שמחה שאת מתרככת בקשר למאקי, אותי היא מעצבנת רק בזה שהיא לא מתעמתת כבר עם בילי על זה שהיא שמעה אותו מרכל עליה עם בריט באסם,ושהיא מדחיקה את רגשותיה אליו
הפרק באמת היה נחמד היום חוץ מהקטעים עים ניל וליב כמובן שבקטעים האלה אני תמיד הולכת למטבח להכין לי נס ומשהו לנשנש ובגלל זה אני אף פעם לא יודעת מה קורה עם שני אלה...

Dawn12

New member
ראיתי את הפרק באיחור

כי בקושי הייתי בבית בימים האחרונים (צירוף של שמירה ועוצר יציאות עקב האירועים בזייתון וברפיח...) אבל השלמתי את החסר. מה אתם יודעים, החיים של דיאן ג'נקינס סוערים. תוך מספר פרקים האישה הזאת הצליחה להחזיר את ויקטור לחדר השינה שלה, גילתה שהזרעונים שלו כבר לא אצלה, ופתחה בחקירה מקיפה עם מריסה כדי להבין מי עומד מאחורי זה. דבר אחד לא ברור לי בכל הסיפור הזה: למה החדר נשאר פתוח במשך שבוע לכל עובר ושב? אני לפחות הייתי משוכנע כי מדי בוקר וערב, דיאן המשועממת מבקרת בארון הבגדים הישן שלה ובודקת כי השחיינים של ויקטור עדיין שם. ואם היא לא עשתה זאת, מריסה היתה אמורה לדעת שהחדר פתוח וליידע את מעבידתה בעניין. אפשר להגיד מחדל? מלבד זה, היה נחמד לראות את בילי סוף סוף מדבר עם מישהו (וכמובן שזה יהיה ג'ק
) על מצבי הרוח המשתנים שלו. הזירה הצעירה של צח"מ הולכת ומתחממת, אם כי ברור לכולנו מיהי החולייה החלשה. בריטני אמנם לוהקה באופן גרוע למדי, אך עדיין צריכה להיות מעורבת יותר בסיפור. החלק שלה ברביעייה הצעירה הוא חסר כל עניין, בערך כמוה.

alma26

New member
מה נסגר עם דיאן???

אני היחידה ששמה-לב לקול שלה?? היא צרודה לגמרי.. מה מכריחים אותם לבוא חולים לעבודה?

הפרק היומי, ואיפה אתם אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בעיקרון לא קרה משהו משמעותי אפילו הייתי אומרת קצת משעמם, חוץ מהשיחה של ג'ון וג'יל עם בילי בוי והשיחה של המקנזי החמודה עם שרון שנראתה פיצוץ יותר מהרגיל, וסוף סוף מאק שפכה קצת את ה-
...

ראיתי עכשיו את הש.ח (למרות שהפסדתי

20 דקות ראשונות) ואני דווקא הופתעתי לטובה ממה שראיתי. היה מאוד מעניין. מייקל וויקטוריה היה אדיר!! גם כשליב תופסת קריזות נהיה מעניין איתה. לגבי ג'ון וג'יל - ממה הם מתעצבנים בדיוק לא הבנתי, שבילי לא סיפר להם שהוא מתכנן לשכב עם בריטני או מכך שהוא ישכב עם בריטני?? מה, הוא אמור לדווח להם אם הוא רוצה לשכב עם בריטני??? הוא אמור לקבל מהם אישור לשכב עם בריטני??? נו באמת....

ולזכר החיילים שנהרגו לנו השבוע../images/Emo16.gif

אדליק נר
, ושהמשפחות השכולות לא ידעו עוד צער...

dviridit

New member
חחחחחחחחחחחחחנ סוף סוף ראיתי את

נייט באמת מעצבן ויקי לא יודעת שהשמירה עליה זה לטובתה? ומה כריס משדכת בלין נינה ותומאס המעצבן הזה. קאלי תספרי כבר למלקולם את האמת וזהו. הוא מרגיש Fכבר שמשהו אינו בכשוה ולדעתי היית צריכה לשתף כר מזמן. מממתי שרון הפכה יועצת לענייני זוגיות.?

למעלה