היה הומו בהישרדות 2?

QuEeN oF mE

New member
ג´ף?

או ניק? בעצם כשחושבים על זה,זה יכול להיות ניק כי הוא היה עצלן שכזה..קצת מזכיר את ברנדון לא?

Boran

New member
אני יותר חשבתי בכיוון של ג´ף

הוא פשוט נראה כזה

Outlast

New member
"היה עצלן שכזה"...? מה קשור?

לא יודעת אם ומי היה הומו בהישרדות 2, והאמת- ממש לא משנה לי, אבל מה קשור עצלן? מצטערת, לא הצלחתי להבין את הקשר... ויקי?

QuEeN oF mE

New member
מה???????

אוקיי,אתן ממש אבל ממש לא הבנתן אותי. דבר ראשון- אם אתן חושבות שיש לי סטיגמה נגד הומואים או משהו- אז ממש אבל ממש לא! דבר שני-התכוונתי,שניק היה עלצן שכזה, כי הוא היה עצלן,וזה לא קשור לנטיות המיניות שלו!! עכשיו,אני השוותי אותו לברנדון כי גם הוא פחות או יותר עצלן,זאת אומרת הוא לא עושה או עשה יותר מדי דברים. בסך הכל השוותי את ניק לברנדון,זה הכל. כי מצאתי יותר דברים דומים בין ברנדון לניק מאשר בין ברנדון לג´ף. אבל זה לא נכון להשוות כי יש גם ריצ´ארד. בקיצור- עזבו את הקטע הזה,כנראה שחשבתי על משהו ולא ביטאתי אותו כראוי. אבל אין לזה שום קשר להומואים או לסטיגמות,כי כמו שכבר כתבתי ממש אין לי שום דבר נגדם,להפך.

Outlast

New member
תראי, ויקי-

קודם כל, אני באמת לא חושבת שאת סטיגמתית, אני בטוחה שאת לא מתכוונת (התכוונת) להגיד משהו סטיגמתי או פוגע. עכשיו, מה שהשתמע (לי לפחות, וכנראה שלא רק לי) ממה שכתבת היה שניק היה עצלן, וברנדון עצלן, אז זה אומר שהגיוני שניק הוא ההומו המדובר והחסוי מהישרדות 2 (אגב, מה זה כ"כ משנה? בחיי שאני לא מבינה...). אבל עכשיו אני בטוחה שלא לזה התכוונת, מותר שיהיו אי- הבנות, באמת...

QuEeN oF mE

New member
יופי!

כי באמת אין לי סטיגמות על אף אחד. מה שכתבתי זה שניק היה עצלן וברנדון עצלן- זה רק משהו שמשותף להם. ולאו דווקא בגלל שאני חושבת שייתכן שניק הומו. גם אני לא ממש מבינה למה זה כ"כ משנה.. כנראה אי הבנה וחוסר דיוק.. אז סורי אם פגעתי או משהו..כי כמו שכבר כתבתי אין לי שום כוונה לזה..ואין לי גם שום דעות שאמורות לפגוע.

אבל למה שברנדון וההומו האלמוני

מעונה 2 יהיו יותר דומים זה לזה מאשר כל שני משתתפים אחרים? כמו שברנדון אמר לביג טום, דווקא לשניהם יש הרבה יותר משותף מכל השאר כי שניהם גדלו בחווה.

QuEeN oF mE

New member
טוב..

סליחה..ממש לא התכוונתי שזה ישמע ככה. ונכון,אז לברנדון ולטום באמת יש משהו במשותף..

כן, כולם יודעים

שכל ההומואים עצלנים.
אנשים, אתם שומעים את עצמכם מדברים לפעמים? חוץ מזה, ברנדון לא היה יותר עצלן משאר הגנון של סמבורו.

מילאן

New member
אז איפה BORAN ?

שאמר ש"טיפש מי שלא יודע שהיה הומו בכל הישרדות" ???

canimal

New member
מה אתם מנסים לנחש בכלל??

זה יכול להיות גם קולבי מכל מה שאנחנו יודעים.. אלא אם מראים את אחד חברי השבט מתגופף עם אחד מחברי השבט האחרים, אין איך לדעת. בלי הצהרה ממנו, אנחנו לא נדע. אין מה לנחש לפי איך שהם התנהגו, כי זה לא כאילו שאם אחד מהם הלך בצורה קופצנית יותר סימן שהוא ההומו. ובאמת, למי בכלל איכפת..

למעלה