היה היה לו ילד

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
היה היה לו ילד

לא , לא היה לו ילד. אבל הוא היה ילד. אותו ילד ננטש ע"י הוריו שמתו באופן מסתורי בתאונת דרכים שהסממנים שלה היא תאונת שיכרות אך לא נמצא בגופם שום עדות לחומרים מסכנים. הוא גדל לבד גידל את עצמו או יותר נכון נסחף עם הטבע על מנת לשרוד כי לא ידע משהו אחר לעשות היה היה לו ילד אחר שעשה ברית מילה כשנולד ובר מצווה בהגיעו לגיל 13 הוא לובש כיפה כי היא מסמלת בשבילו משהו מייצג ויקר לו הוא מרגיש טוב כשהוא מדבר אל עצמו ואומר לעצמו דברים. הוא אוכל כל יום שישי חלה טריה ופריכה אחרי שהתיחס אליה בכבוד. יום אחד הליקופטר של MIB באחד מהפטרולים שלו בחיפוש אחר חייזרים שעזבו את העיר בלי אישור נמצא אותו ילד-טבע והובא לעיר הגדולה (לאחר שחדרו בו כל מיני מכישירים חדים). שם הוא מצא את עצמו במשפחה חד הורית אומנת. למחרת הוא פגש את אותו ילד דתי. שאל אותו הדתי- תגיד אתה מאמין באלוהים? "מה?" השיב הילד-טבע "אלוהים... הבורא, אינך מאמין בו?" "מי זה? מה הוא ברא?" "ברא... את העולם, אותנו.." "אני לא מכיר אותו" אמר הילד-טבע "הבורא שלי לא קיים" "בטח שהוא קיים" אמר הילד-דת שיודע שאלוהים קיים בכל מקום גם אם אנשים לא מודעים לקיומו. הילד-טבע החליט שהילד-דת לא חיוני לו ולכן עזב את הסצנה, לא לפני ששאל: "האם כל האנשים שכאן חושבים ככה?" "כמובן" ענה לו הילד-דת. ילד הטבע החליט שבני האדם שבסביבתו משוגעים ושעליו לחזור לחיים שהוא מכיר. הוא חזר לאזור הלא מיושב שחי בו קודם לכן (תפס טרמפים לשם) וחי לו את כל חייו על דעת עצמו. ילד-דת חי את כל חייו בידיעה שכשהוא ימות, אלוהים ישפוט אותו על מעשיו, בעוד שילד-טבע מעולם לא העלה בראשו מחשבה שדומה אפילו למחשבה כזו - אין כזה דבר אלוהים בעולם שבו הוא חי. כל החיים של ילד-דת והאמונות שכלולים בחיים אלה לא משפיעים ולא חודרים לעולמו של ילד-טבע.

on drugs orange

New member
wow

גורם לך לחשוב.. מצד שני אני מתקשה להבין איך הילד פרא הזה לא נמצא ע"י כמה מיסיונרים נוצרים או רבים יהודיים או מוחמדים שדאגו להפוך אותו למאמין הדוק באלוהים..

hsotrt

New member
מממממממממממממ...

אני מתעקש שתעשה עוד כמה כאלה ותעלה אותם לאתר של במה חדשה... יש לך כישרון...

IC4

New member
חשבתי שאנחנו במה חדשה ../images/Emo8.gif

הפורום הזה הפך להיות במה אלטרנטיבית ולפחות פה מגיבים לי על היצירות שלי (לפחות על חלק מהן)

IC4

New member
מה הפואנטה?

סולח לך על הבורות אבל אתה די ענית לעצמך הפואנטה לגרום לך לחשוב... לגרום לך להבין שדת = שקר. או משחק, אם תעדיף להתיחס לזה בצורה כזו. כי הרי אם אותו ילד לא מודע בכלל לקיום אלוהים וכל אלה, האם גם הוא יישפט כשהוא ימות? אלוהים לא קיים בעולם שלו בכלל. תאר לך חיים שאתה מעולם לא שמעת על מונח שנקרא אלוהים מאף אחד. העולם שלך היה נראה בהרבה יותר חופשי, לא ?

מימי

New member
זה מה שנקרא

"תינוק שנשבה"- כלומר מישהו שלא הובא לידיעתו בכלל שיש דבר כזה ,אלוקים, ולכן הוא לא ישפט כמו מישהו שיודע שיש אלוקים ויש מצוות ובכל אופן לא מקיים אותן.

IC4

New member
ועקב גדולתו של אלוקים

להעניק לנו את חופש הבחירה, כהדבר האחרון שבאמת יש לנו אני בוחר שלא לדעת אני בוחר שלא לדעת שיש אלוקים אלא לדעת שיש שבעה מרכזי אנרגיה חשובים בגוף , כל אחד בצבע אחר והאור הזורם בגוף הלא חומרני שלנו עולה מלמטה עד למעלה כדי לצאת לבן בשלמותו אני בוחר לעשות מדיטציה וחלומות צלולים וחויות חוץ גופניות וטלפתיה ומין אנאלי ואכילת צ´יזבורגרים.... אלוהים הוא מה שאני בוחר שהוא , למזלי. ולכן האלוהים שאני מודע אליו לא ישפוט אותי כמו מי שמאמין באלוהים של מישהו אחר... היה היה ילד יהודי והיה היה ילד יהודי אחר ילד-יהודי תמיד האמין בלב מלא באמונתו שעל פיה חונך מגיל אפס ילד-יהודי-אחר גם הוא האמין בלב מלא באמונתו שעליה חונך מגיל אפס עד שיום אחד החליט שהוא אוהב את הנצרות יותר והמיר את דתו ילד-יהודי-אחר (או בשמו החדש- brother-no-longer-jewish) אוכל צ´יזבורגר אחרי כל יום בו הוא היה עסוק כל הזמן בקיום מצוות. ילד-יהודי הולך בצמתים ומחלק לאנשים שלא מעונינים בו הצעות לתרומה אח-כבר-לא-יהודי נשפט לחיי נצח בגן עדן ילד-יהודי לא זכה לזאת שכן בזבז את כל חייו בניסיון להשפיע על אנשים שלא זקוקים להשפעה זו --------- וכדי שהסיפור יהיה כיפי לאנשים כמוני וכמו תומרצימרמן נעשה לו סוף אחר: אח-כבר-לא-יהודי שהה בגן עדן שנה וחצי והחליט להתאבד מרוב שעמום. --------- וכדי שאנשים כמוני וכמו בוביש יהנו יותר אפילו: אח-הולנדי-מעולם-לא-ניסה-להיות-יהודי-או-נוצרי היה מבלה עם חברים שלו ואנשים זרים אחרים בCOFFEE SHOPS מסומם כאילו הוא בגן עדן עד שנמאס לו , ובשלב זה החליט לחפש אהבה רומנטית. או לא רומנטית , אבל העיקר שהסמים לא היו משהו שהוא כבר צריך בשביל להרגיש HIGH. מה עם בוביש כוסעמק?
אני אייסי עצוב
היא לא מגיבה לי.

למעלה