היה היום אחלה גל למתחילים [= הלכתי בסביבות 3 בצהריים ככה עד 6 ככה 7 והיה איזה 40-50 נחמד [=
ט טל קפלן New member 9/7/07 #1 היה היום אחלה גל למתחילים [= הלכתי בסביבות 3 בצהריים ככה עד 6 ככה 7 והיה איזה 40-50 נחמד [=
ט טלית נודדת New member 9/7/07 #2 אני נתקעתי בלי אוטו והדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להסתכל על מצלמת החוף ולקלל את מר גורלי.
ט טלית נודדת New member 10/7/07 #4 בחיפה היה סביר אבל שתי מדוזות התלבשו עלי . אחת על היד בזמן חתירה ואחרי 20 דקות אחת על הרגל . ביאוס של הלייף.
בחיפה היה סביר אבל שתי מדוזות התלבשו עלי . אחת על היד בזמן חתירה ואחרי 20 דקות אחת על הרגל . ביאוס של הלייף.
0 068 New member 10/7/07 #5 תנחומיי? אני גם אכלתי ביאוס אתמול, אולי לא מדוזות אבל גם מעצבן ... גם ניסו לפרוץ לי לתא מטען של הקטנוע בזמן שהייתי במים וגם דפקתי את הזנב של הגלשן בדרך הביתה ונהיה פיצוץ קט... בקיצור אתמול היה יום המנחוס בכל התחומים....ן
תנחומיי? אני גם אכלתי ביאוס אתמול, אולי לא מדוזות אבל גם מעצבן ... גם ניסו לפרוץ לי לתא מטען של הקטנוע בזמן שהייתי במים וגם דפקתי את הזנב של הגלשן בדרך הביתה ונהיה פיצוץ קט... בקיצור אתמול היה יום המנחוס בכל התחומים....ן