היה היום סרט בערוץ 4 של פול ורינגו

moris2369

New member
היה היום סרט בערוץ 4 של פול ורינגו

לסרט קראו ד"ש מרחוב משהו והיו בו גם שירים של הביטלס וגם מהתקופה של הכנפיים הסרט הוא מוזיקלי כמובן

ערןלוי

New member
לא הפסדת כלום

זה סרט איום ונורא (שמקרטני כתב, ביים וכיכב בו).

Tomer 123

New member
גם לי אין ערוץ 4

יס, אתם יודעים... אבל השאלה שלי היא, האם הסרט הוא מטורף כזה בסגנון סרטי הביטלס? כי אם כן, יכול להיות נחמד לראות אותו מבחינה היסטורית ונוסטלגית יותר.

ערןלוי

New member
לא, ממש לא.

הוא שונה מאוד מהסרטים של הביטלס. אני חושב שהמילה המדויקת ביותר לתאר אותו היא - מיותר. זה פשוט היה vanity project של פול. אפילו רוב השירים שם לא חדשים. רוב השירים הם ביצועים חדשים לשירים ישנים של מקה (בעיקר אך לא רק מתקופת הביטלס), כולל ביצוע מחריד במיוחד ל the long and winding road.

orbiti

New member
שאלה לגבי הסרט

ושלום לכולם, אגב. בקטע הטוב ביותר בסרט, היה מין סיפור ביזארי קצת (הקטע שפול, רינגו והנשים עושים פיקניק עם הקופסה הכחולה המוזרה, ואח"כ גונבים להם אותה) ללא דיבור בכלל, ומוזיקת הרקע שלו (שהיתה בעצם העיקר בקטע) היתה יצירה לתזמורת שמבוססת על הנושאים של אלינור ריגבי. היצירה היתה מדהימה למדי, לדעתי, והשתמשה בצורה ממש יפה באסתטיקות של המוזיקה הרומנטית והמודרנית. היא גם לקחה את הנושאים המקוריים הרבה יותר רחוק ומעניין מאשר המקור. אני מנחש שג'ורג' מרטין (ולא פול) כתבו את היצירה הזאת, אבל אין לי דרך לאמת את זה. מישהו יודע עוד פרטים עליה, ואם אפשר להשיג אותה?

orbiti

New member
הצלחתי לגלות

שהקטע נקרא eleanor's dream, ואני חושב שהוא מופיע רק בפסקול הסרט. מישהו יודע מי הלחין אותו?

Another Girl

New member
היה פעם סרט על פול וג'ון,מישהו ראה?

הוא שודר מתישהו באחד מערוצי הסרטים של יס ובעצם עוסק במפגש דמיוני של פול וג'ון בשנת 76',אם אני לא טועה,אחרי נתק ארוך.במהלך הסרט הם משלימים, משתטים,הולכים לפאב,איזה זוג מבקש מג'ון שישיר לו את Yesterday כי זה השיר האהוב עליהם
ג'ון חש מתוסכל כי פול תמיד היה אהוב על הבנות...רוקדים לצלילי הרגאיי(!) בפארק וכמעט נעצרים ע"י המשטרה,רואים את התכנית המדוברת ב-Saturday night live שהזמינה אותם לאולפן,מתכננים ללכת א-ב-ל....ברגע האחרון פול שומע את ג'ון מדבר עם יוקו על משהו ונסוג... הסרט יכול להיות חביב למי שלא מכיר לעומק את ההסטוריה שלהם אבל בתכל'ס זה נראה די מגוחך...הם אומרים זה לזה משפטיים קיטשיים ובלתי הגיוניים כמו "הרגשתי שאיבדתי חבר"...וכו' וכו'..נו באמת.
והשחקנים? שיחקו בסדר עם מה שניתן להם,אבל חיצונית היו רחוקים מלהזכיר את השניים....בקיצור לא משהו,אבל מומלץ לראות בשביל הקטע.

למיטב ידיעתי

הסיפור הזה באמת קרה... הם נפגשו ב-76 וכמעט הקימו שוב את הביטלס (לפי מה שאני שמעתי).

Tomer 123

New member
לא בדיוק

הם נפגשו יותר מאוחר, בסביבות 79, ובהחלט לא הקימו מחדש את הביטלס. הם נפגשו, כבר בלי הכעס והזעם מתחילת העשור, אלא באווירה הרבה יותר נינוחה. הם דיברו ונפגשו פעם או פעמיים, וזהו. הם חשבו לחדש קשר, אבל אז ג'ון נרצח...קצת חבל... בסרט שנעשה על חייה של לינדה מקרטני, שנקרא, כמה מפתיע, "סיפורה של לינדה מקרטני", המפגש הזה מתואר כאילו שפול ולינדה הגיעו לבית של ג'ון ויוקו בחג המולד, אבל אני די חושב שזה היה עיוות קטן בשביל העלילה... בכלל, בשנות ה 70 נעשו כל מיני ניסיונות לאחד את הביטלס, והסטיגמה לפיה פול רצה וג'ון טירפד את העניין, ממש לא נכונה. אמנם גם ג'ון לא ממש רצה, אבל פול, שהיה בשיא ההצלחה שלו עם ווינגס, לא היה בדיוק מעוניין להפסיק סיבובי הופעות מפוצצים בכל ארה"ב והצחלה ענקית, רק בשביל חזרה לעבר. בסרט "אימג'ן", על חייו של ג'ון (סרט תיעודי), יש ראיון איתו מסביבות 73, שהוא אומר מצד אחד שהפצעים נרפאו ושהזכרונות שלו יותר טובים עכשיו, אבל מתפתל כשהמראיין שואל על איחוד אפשרי.

ערןלוי

New member
דווקא מ ק ר ט נ י צודק.

הם נפגשו כמה וכמה פעמים בשנות ה 70, אולי הפעם המפורסמת ביותר היא בלוס אנג'לס ב 74, כשפול בא לשכנע את ג'ון לחזור ליוקו ובסופו של דבר הם הקליטו ביחד (וגם ביחד עם נילסון, סטיבי וונדר ובטח עוד כמה). ההקלטות האלה יצאו בבוטלגים. מ ק ר ט נ י מדבר על תקרית מפורסמת אחרת - ב 1976 המפיק של saturday night live הציע להם בשידור חי 5000 $ לאיחוד של הביטלס. באותו זמן לנון ומקרטני ישבו בדירה של לנון וראו טלויזיה. הם כמעט הגיעו לאולפן אבל בסוף לא כי הם היו עייפים. אגב, כאשר לנון נרצח ב 1980 דובר באופן די רשמי כבר על איחוד עתידי של הביטלס בשביל הסרט התיעודי the long and winding road, שהפך כעבור 15 שנה לאנתולוג'י כמובן.

ערןלוי

New member
לפי הדיסק של הפסקול...

הקטע נכתב ע"י מקרטני. לא יודע, אני אף פעם לא התלהבתי ממנו יותר מדי. הקטע בסרט אבל באמת היה, באופן יחסי לסרט כמובן, סביר.

איליקו

New member
השם:Give my regards to broad street

נדמה לי שזהו שם הסרט והוא משנת 1984. נחשב לפלופ הגדול ביותר של פול מקרטני ולדבר שהוא הכי מצטער עליו.

איליקו

New member
כן, הוא ניסה להסביר מדוע הסרט נכשל

ואמר משהו כמו שבמחשבה שנייה הוא לא היה עושה אותו.

ערןלוי

New member
כן, מצאתי איזה ציטוט שלו...

"I just got intoxicated with the idea that I'd written it. Should have waited 'till it was a success! We went with it, tried to get committed and go with it as you sometimes do with a bad idea, and it just wasn't very good...I do get letters from fans saying, I love 'Broad Street' - but they've generally got very thick glasses!" מ 1990. אז אני לא יודע אם זה הדבר שהוא הכי מצטער עליו, אבל הוא בטח לא מרוצה ממנו. דווקא ג'ורג' די אהב את הסרט, אם כי הפריע לו הרעיון של "לעשות הכל בעצמך".

איליקו

New member
קראתי באיזה מקום בזמנו שזהו הדבר...

היחיד שהוא עשה בחייו מבחינה יצירתית ושהוא מצטער עליו. אם אני לא טועה הוא אמר גם שהסרט הקדים את זמנו, שכנראה סרטים זה לא התחום שלו ושהוא לא יעשה יותר סרטים ויתרכז במוסיקה. לעומת זאת, ג'ורג', כידוע, היה מעורב בהפקת סרטים באמצעות חברת הפקה משלו במשך שנים לא מעטות.

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא היה צריך לקחת קורס בכתיבה יוצרת

זה מה שאני טענתי... לא לפני הסרט. במקום. הסרט עצמו, למרות שהוא טרשי למדי, מכיל כמה קליפים חביבים ביותר לשירים של מקרטני, ובכללי, הצד הויזואלי שבו דווקא חביב למדי. דבר אחד טוב במיוחד יצא ממנו: No More Lonely Nights, שיר הנושא הנפלא.

למעלה