היה חודש מדהים והנה שוב, נפילה

דידי099

New member
היה חודש מדהים והנה שוב, נפילה

כל דבר מביא לסערה ואני מותשת מהמצב..אני לא יכולה לחיות ככה ואני לא יודעת מה לעשות כבר, אם הגורל שלי זה לחיות ככה כל החיים אני באמת לא יודעת מה אעשה וזה במילים עדינות..

דידי099

New member
והחלק הכואב הוא שלא לכל מי שאני אוהבת אכפת

הייתי צריכה תפרים ואף אחד כבר לא שאל מה קרה, כאילו זה משהו רגיל שמישהי פוגעת בעצמה עמוק כלכך..

alice1803

New member
היי דידי, אז תלכי לטיפול, אל תתני לזה לגרור אותך למטה

אנחנו חזקים יותר מכפי שאנחנו מתארים לעצמינו, יכול להיות שהלכת רחוק מידי בעבר (כמוני) עם כל מיני התנסויות של כל מיני דברים פסיכים, וזה לצערי מרחיב את התודעה עוד יותר עד לכמעט שיגעון, כמובן שאין לדעת מה הוביל למה, המשבר שבו היינו נתונות לו כל השנים, הדחקנו, וזה היה ברור שזה יתפרץ מתישהו, אז כמובן שעפנו בגיל מוקדם יחסית, אבל זה באמת לא משנה כרגע.
תנוחי, תאספי את עצמך, תיפגשי עם אנשים שנותנים בך מוטיבציה, ושמצב הרוח יתרומם למעלה, כי הכל טוב, הכי חשוב לא לשבת על ולחכות שמשהו יקרה.
זה הכי גרוע
והכל מניסיון
ועדיין גם אצלי הכל לא כמו שרציתי שיהיה, אבל מה אני יכולה לעשות?
פשוט לנסות להחליף את המילים שאנחנו אומרים בקול רם, זה משפיע בוודאות מאמי.
תהיי חזקה.
אליס
חג שמח

&nbsp

דידי099

New member
תודה!

האמת שאני בטיפול, גם תרופתי וגם DBT. למה התכוונת כשאמרת דברים פסיכיים? לפגיעה העצמית?

alice1803

New member
כל מיני מצבים מוזרים שקורים כאילו רק לי

דברים פסיכים הכוונה לסיטואציות מאיימות מול אנשים, מצבים מסוכנים, לקחת סיכונים, להקריב את עצמי בשביל טובתם של אנשים אחרים, ועוד כמה דברים שהתכוונתי אליהם, אבל יותר טוב שלא תדעי חחח

alice1803

New member
תרשמי גם את הגיל שלך, בשביל שנוכל להתייחס בהתאם

בלי קשר חשוב לדעת בת כמה את? ואם אני מתייחסת לאישה או גבר

דידי099

New member
אני בת 18 והאמת שמהמגדר זה עוד עניין...

בעיקרון אני נקבה ש"עוברת" כל פעם בין המגדרים..אני אף פעם לא הייתי נשית אבל יש פעמים שאני מרגישה אישה, אישה קצת גברית אבל אישה ויש פעמים שאני מרגישה גבר ורצון להיות גבר עם כל המאפיינים של זכר כמו שיער, קול , שרירים, חזה שטוח וכאלה.
עוד משהו שיש לי ואולי זה החשוב מכל להפרעה הגבולית...יש לי רצון להיות כל פעם מישהו אחר, וזה קרה לי גם עם בנות וגם עם בנים שרציתי להיות הם..קראתי באינטרנט שחלק מהתסמינים של הפרעה גבולית זה חוסר זהות או זהות משתנה, וזה בול מה שקורה אצלי, כל פעם זהות אחרת לוקחת את המקום וכשהיא "עוברת" אני מרגישה ריקנות זה משהו שמוכר לסובלים מאישיות גבולית?
תודה רבה על כל התגובות

snoopytush

New member
הי זו הקוסמת תפוז לא נותן לי להכנס לניקים שלי אז ככה

מעבר בין המגדרים " גמישות מגדרית" לא קשורה לאישיות גבולית זה קשור
לאיך את מרגישה ועם איזה מגדר את מזדהה.
מי שמזדהה לגמרי עם המגדר האחר לרב ישאף לעשות שינוי וירגיש דיספוריה מגדרית
שזו תחושה שיכולה לגרום לדיכאון כי זו חוסר הזדהות עם הגוף שלך כשאתה מרגיש למשל גבר ואתה בגוף אישה.
לגבייך ואני מתייחסת נטו לעניין המגדר אין טעם בלרצות בשינוי זה כי 2 הצדדים הגברי והנשי כנראה דומיננטיים בתוך. העיצה היחידה שלי בנושא תני לשני הצדדים ביטוי כי שניהם את אבל לא מתוך קנאה באחרים לכל צד יש את האיכויות שלו. כל עוד את בנאדם טוב שאכפת לו מעצמו ומהזולת זה פחות משנה מתוך אילו עיני מגדר את רואה את העולם באותו רגע.
כשאת משתנה בגלל קנאה את מפספסת את עצמך ונותנת לתכתיבים חיצוניים לקבוע לך ברגע נתון מי תהי. הדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר מרחוק כי יש מסיכות חברתיות וקל לשכוח שלאחרים יש מטענים ובעיות כשרואים רק את החסרונות והבעיות שלנו קרוב אבל לכולנו יש בעיות וחבל לזייף אישיות מתוך אמונה מוטעית שלאחרים טוב יותר ושחייהם נוצצים

alice1803

New member
היי דידי מה שלומך?

תראי, אני חושבת שאת בודקת גבולות, וזה בסדר גמור, כל עוד את לא נעלמת בתוך כל זה, חשוב שתהיי בשליטה, ולא להיות לבד.
את לא סגורה על מי שאת, ומי שאת רוצה עדיין להיות, וזה לגיטימי, גם לי יש הרגשה ממש חזקה לגבי עצמי שהייתי בחור בגלגול שעבר, ולכן אני מבינה גברים כל כך טוב, כלומר, שאני עם בנים אני נעלמת כאישה ובקלות הופכת לגבר מין המיניין.
אני גם נהנת מזה נורא, זה גורם לי לאושר פנימי כזה, כמו צחוקים, כמו דיגדוג בבטן.
וכשהיו מחמיאים לי על נשיותי הייתי מרחיקה את אותו האדם ממני, כאילו הוא משקר או מקלל אותי.
כמובן, שזה בא והולך כל השנים, ואני לא דו מינית, ולא לסבית, וגם לא א-מינית, וגם לא רודפת גברים, אני זה אני, קצת שונה משאר הצבעים שבסקאלה.
&nbsp
הכי חשוב שתשמרי על עצמך, תשתדלי לבדוק תמיד את השטח, לפני שאת מכניסה את עצמך למצבים מסובכים עם חברים, חברות, ובכלל אנשים לא טובים, תסתכלי ימינה שמאלה, ואל תסמכי על אף אחד.
וכמובן, שתמיד תהיה לך יועצת או יועץ טוב שתוכלי להתייעץ איתו לפני כל פעולה משמעותית.
&nbsp
את צריכה להבין שאת לא לבד, יש המון כמוך וכמוני בעולם, כולנו מבולבלים, חלקינו מדחיקים יותר טוב, וחלקינו נועדו לחקור את העולם הזה בצורה קצת אחרת מהשאר.
הכל בסדר, כל עוד את ממשיכה לזרום במקסימום בריאות נפשית.
תהיי חזקה
אנחנו פה בשבילך לתמיכה אבל לא במקום טיפול. החיים נועדו ללמד אותנו משהו על הדרך. שיהיה בהצלחה
&nbsp

למעלה