היי דידי מה שלומך?
תראי, אני חושבת שאת בודקת גבולות, וזה בסדר גמור, כל עוד את לא נעלמת בתוך כל זה, חשוב שתהיי בשליטה, ולא להיות לבד.
את לא סגורה על מי שאת, ומי שאת רוצה עדיין להיות, וזה לגיטימי, גם לי יש הרגשה ממש חזקה לגבי עצמי שהייתי בחור בגלגול שעבר, ולכן אני מבינה גברים כל כך טוב, כלומר, שאני עם בנים אני נעלמת כאישה ובקלות הופכת לגבר מין המיניין.
אני גם נהנת מזה נורא, זה גורם לי לאושר פנימי כזה, כמו צחוקים, כמו דיגדוג בבטן.
וכשהיו מחמיאים לי על נשיותי הייתי מרחיקה את אותו האדם ממני, כאילו הוא משקר או מקלל אותי.
כמובן, שזה בא והולך כל השנים, ואני לא דו מינית, ולא לסבית, וגם לא א-מינית, וגם לא רודפת גברים, אני זה אני, קצת שונה משאר הצבעים שבסקאלה.

הכי חשוב שתשמרי על עצמך, תשתדלי לבדוק תמיד את השטח, לפני שאת מכניסה את עצמך למצבים מסובכים עם חברים, חברות, ובכלל אנשים לא טובים, תסתכלי ימינה שמאלה, ואל תסמכי על אף אחד.
וכמובן, שתמיד תהיה לך יועצת או יועץ טוב שתוכלי להתייעץ איתו לפני כל פעולה משמעותית.

את צריכה להבין שאת לא לבד, יש המון כמוך וכמוני בעולם, כולנו מבולבלים, חלקינו מדחיקים יותר טוב, וחלקינו נועדו לחקור את העולם הזה בצורה קצת אחרת מהשאר.
הכל בסדר, כל עוד את ממשיכה לזרום במקסימום בריאות נפשית.
תהיי חזקה
אנחנו פה בשבילך לתמיכה אבל לא במקום טיפול. החיים נועדו ללמד אותנו משהו על הדרך. שיהיה בהצלחה