היה חם, לח, צפוף, מזיע אבל....

MyLennon

New member
מה עניין שמיטה להר סיני

אבל ... אם התחלת עם זה אני ממשיך .... לפחות אשתי שתחייה עם חולצת ביטלס בהופעה הבאמת כל כך מוצלחת הזאת

oudi100

New member
אני בטוח שגבי יכול בדקה וחצי

לכתוב שלשה עמודים על הקשר בין הביטלס לסטונס.
כמה חדשות ביטלס יש בארץ, שנרשה לעצמנו להתעלם מהופעה היסטורית כזו?
לא צריך להיות פנאטיים ולמען הסר ספק - הביטלס תמיד היו ויהיו מספר 1 אצלי...

אולי באמת הייתי צריך לשים אייקון
בתחילת השרשור...

rozgil

New member
הוא עשה את זה וזה פורסם בפייסבוק

(בימיים האחרונים)

תיכנס להיסטוריה כאן בפורום ואז תיראה גם אתה את זה !!!

Nectarrison

New member
הייתי, אבל בחוץ

700 ש"ח כבר חורג מהתקציב שלי, ועם כל הכבוד לרולינג סטונז- שוקי וייס ממש הגזים הפעם.

הגענו עם מחצלת ואוכל, ומצאנו מקום שראו ממנו טוב את אחד המסכים. הייתה הופעה נהדרת, מיק חמוד וממלמל יפה בעברית, אבל לי רק חבל שהם לא שרו את Wild Horses

oudi100

New member
זה היה או זה או אנג'י...

ואני אישית מעדיף את אנג'י.

The Cavern

New member
שוקי וייס בכלל לא הגזים. מגיע לו צל"ש.

המחירים שגבו הסטונס הם בערך המחירים שהם גובים בעולם - בלונדון שילמתי 95 פאונד שזה משהו כמו 600 ש"ח - מה ששילמתי כאן כמנוי לפלאפון

יש מדינות שהמחירים אפילו יותר גבוהים

כך שזה לא שוקי וייס אלא העלויות שהם מכתיבים על ההופעה שלהם - הם לבד מקבלים 6 מיליון דולר ואיפה עלויות ההפקה עצמה, האירוח וכדומה

אני רוצה שהמפיקים כמו שוקי וייס ירוויחו מהבאת אמנים כאלה אחרתאף מפיק לא יביא אותם יותר

גם בעולם המעריצים מתלוננים על המחירים הללו ובכל זאת הם ממלאים כל מקום - בשנה שעברה בהייד פארק היו 65 אלף איש (יותר מכאן)

לגבי WILD HORSES גם אני רציתי אותו ואפילו העדפתי אותו על ANGIE אבל הם לא מבצעים אותו בהופעות שלהם כבר המון שנים

MyLennon

New member
זה עדיין כלום ....

מיק רץ על המסלול שיוצא מהבמה למתחם הגולדן נעצר לרגע והסתכל עלינו ממחרחק של 6 אולי 7 מטר .... נופפתי לו בידים והוא הניף את ידיו בחזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozgil

New member
נו טוב MyLennon

הוא מתחרה עם The Cavern על כושר גופני

MyLennon

New member
חזק
אבל ....

גמאני עושה כושר גופני .... רוצה על הבוקר שעדיין השמש לא עולה 6 ק"מ לפני ארוחת בוקר ??? ואח"כ בצהריים ספינינג שעה ???

rozgil

New member
בהצלחה וכול הכבוד גם לך: MyLennon

(ועוד תמונה לא ברורה של המתחרה שלך)

oudi100

New member
אני לא יודע על מה הוא היה שהוא רץ ככה

אבל אני גם רוצה!

rozgil

New member
oudi100 שאלה ברשותך:

מאיפה אתה משיג צילומים כאלה איכותיים מההופעה ?

למעלה