היה יום עמוס במיוחד

היה יום עמוס במיוחד

באחת הגיחות בבית הכנסתי לתנור דלעת יפנית ממולאת בקוביות תפוחי אדמה הרבה בצל ופטריות פרוסות, מעורבבים על מחבת מתובלים
את הדלעת מרחתי בשמן זית וזריתי עליה מלח גס ,הנחתי בכלי חרס עמוק עם חתיכות ג'ינג'ר , כיסיתי ונתתי לזה להאפות הרבה זמן.
עכשיו מששבתי (!) לא נשאר מזה כמעט כלום
 
זה נשמע מעולה! את הבצל והפטריות טיגנת קודם?

ואת התפ"א - בישלת או כמו שהם?
כלומר, הוצאת את הגרעינים ואז מילאת בירקות? נשמע כל כך טעים.
ולא השאירו לך כלום לטעום?
 
לא ממש טיגנתי

מעט שמן במחבת בצל קצוץ, מעל פרוסות דקות פטריות מעל קוביו תפוחי אדמה, תבלינים עירבוב, קצת זמן שוב עירבוב , כזה מן. וכם הוצאתי אתץ הגרעינים ומילאתי בירקות. השאירו...קצת
 
ימים משונים כאן

נכנסתי זה עתה למטבח
בתנור קדרת אורז בסמטי עם בצל קצוץ וקוביות גזר, רוטב סויה נ"ג ושמן זית
על הגז סיר ברזל עם תבשיל עדשים, בצל מוזהב, עגבניות קצוצות, כמון, מעט קינמון, הרבה כורכום טרי על זסטר,פלפלת חריפה ואחר כך עדשים הודים צהובים ומים.
הריח בחינם
 
נדמה שרק אצלנו אוכלים השבוע

היום שוב סיר כבד של אורז בסמטי
הפעם לתנור הוכנסה תבנית עם קוביות טופו קדיתא מעל שפכתי תערובת של בצל מטוגן ושום ורבע עגבניות שרי, חיזקתי טעמים עם סילן וסויה נ"ג ואפיתי מכוסה.
נרשמה הצלחה רבתי
חוצמזה בתנור תבנית עם תערובת עוגתית שכוללת סוגי קמח נ"ג +אבקת אפיה וריבת תפוזים מתוצרת בית מיץ תפוזים סחוטרי וחצי כוס שמן

מחכה לראות מה יצא מזה
 

RSPA

New member
רצית לומר שרק אצלכם מבשלים השבוע...


כי בשביל לאכול לא צריך בהכרח לבשל בבית....
 
השבוע כל יום חזרתי מהעבודה עם תכניות לבשל,

התיישבתי לעשרים דקות, ואז ביטלתי/דחיתי את התכניות
בתקווה שהיום סו"ס כן אכין משהו!
 
למרות הבקעים

היא נחתכת היטב , לא מתפרקת ומחר בוודאי תהיה עוד יותר יציבה
שוקלת לפזר עליה אבקת סוכר
 
למעלה