היה יום עמוס במיוחד
באחת הגיחות בבית הכנסתי לתנור דלעת יפנית ממולאת בקוביות תפוחי אדמה הרבה בצל ופטריות פרוסות, מעורבבים על מחבת מתובלים
את הדלעת מרחתי בשמן זית וזריתי עליה מלח גס ,הנחתי בכלי חרס עמוק עם חתיכות ג'ינג'ר , כיסיתי ונתתי לזה להאפות הרבה זמן.
עכשיו מששבתי (!) לא נשאר מזה כמעט כלום
באחת הגיחות בבית הכנסתי לתנור דלעת יפנית ממולאת בקוביות תפוחי אדמה הרבה בצל ופטריות פרוסות, מעורבבים על מחבת מתובלים
את הדלעת מרחתי בשמן זית וזריתי עליה מלח גס ,הנחתי בכלי חרס עמוק עם חתיכות ג'ינג'ר , כיסיתי ונתתי לזה להאפות הרבה זמן.
עכשיו מששבתי (!) לא נשאר מזה כמעט כלום