היה כאן לא מזמן דיון...

foxfire_h

New member
היה כאן לא מזמן דיון...

על מהו הנושא המרכזי בסדרה או משהו כזה. אני טענתי שהוא מערכת היחסים בין זינה וגבריאל - אומנם לא בתחילה אבל די מהר. אחרים טענו שזינה היא הסדרה, הדמות שסביבה הכל מתרחש. ואני טוענת שאין סידרה בלי גבריאל. זה מתוך דיווח על הוועידה בפסדינה: Jim Lundgren (ign.com Xena reviewer), talked about how the relationship, however you chose to define it, was the driving force behind the fascination with the series and that the Fifth season suffered because that wasn’t as central to the story. Brent Rudnick (Whoosh interviewer and Graphics Editor), had done some analysis of ratings and shared that with us. It was interesting that Seasons 1 and 2 showed steady growth in viewership, there was a slight drop in Season 3, but Season 4 regained some of that, and then Season 5 showed a marked drop in viewership. Season 6 has shown an improvement as some fans returned to the show. וכולנו יודעים ש... אולי ספויילר... בעונה 6 מת הסבטקסט.... ונולד מחדש כמיינטקסט.

Dafi the Mighty

New member
יקירה...

לא איכפת לי ממש מה אנשים אחרים אומרים על הנושא המרכזי שבסידרה, אני מכירה מספיק אנשים שלא רואים את היחסים של זינה וגבריאל בתור הנושא העיקרי שבסידרה ואפילו מסוגלים לראות את הסידרה בלי גבריאל (ואפילו היו מאד שמחים אם גבריאל בכלל לא הייתה קיימת או אם היו זורקים אותה מאיזה צוק ונפטרים ממנה לנצח. מצטערת על הקיצוניות, אבל יש אנשים שבהחלט היו שמחים לראות את זה). אני אישית, לא מסוגלת לראות את הסידרה בלי גבריאל אבל אני לא רואה את היחסים שלה ושל זינה במרכז הסידרה. אני רואה את זינה במרכז הסידרה. גבריאל? גבריאל היא החברה הכי טובה שלה בעיניי. הפרקים בעונה החמישית אולי לא היו משהו, אבל הסיפור עצמו של העונה היה טוב. ואני לא חושבת שהפרקים לא היו משהו בגלל שהיה חסר ס"ט, בכלל לא, אני גם לא חושבת שעונה אחת הייתה יותר טובה מהאחרת בגלל שהיה שם יותר ס"ט. ולגבי הספויילר שאמרת... (שהוא באמת לא ממש ספויילר, אבל...) מי זה כולנו? מה יודעים? איזה מיינטקסט? לא ראיתי את העונה השישית, אבל בחלק מהפרקים ראיתי תמונות וראיתי זה וזה... ההגדרה של מיינטקסט לגבי זינה וגבריאל, זה שהן זוג נאהבות בלי שום ספק. זה לעולם לא יקרה לגביי, כי אני לעולם לא אראה אותן ככה, נקודה. לא איכפת לי מה זה אומר, או מה זאת אומרת או מה לוסי אומרת, או מה שרנה אומרת. סאבטקסט, לא מיינטקסט. אחד הדברים הטובים בסידרה הזאת זה שכל אחד יכול לראות את הדברים איך שהוא רוצה. כמו שאני רואה שזינה לא אומרת לארס מה היא באמת מרגישה כלפיו ושהיא פשוט מכחישה את הרגשות שלה כלפיו, אנשים אחרים בכלל לא חושבים שהיא מרגישה משהו כלפיו. לכל אחד יש דיעה אישית, וככה זה. אני לא רואה אותן כזוג, לא אראה אותן כזוג, לא אראה את היחסים שלהן כנושא המרכזי של הסידרה וזהו.

שלומית1

New member
אני נאלצת להסכים איתך... ../images/Emo127.gif

אני באמת חושבת כמוך ולדעתי הנושא המרכזי הוא זינה אבל גבריאל גם חיונית לקיום הסדרה. היחסים ביניהם לא ממש נראים לי המרכז גם אם לפעמים הפרק סובב על היחסים ביניהם. מה שבאמת ציינת והוא מרכיב חשוב בסדרה זה הדבר של נקודת ראות של כל אחד. לדעתי זה ממש טוב שכל אחד רואה את זה מנקודת המבט שלו ובאמת אי אפשר להתווכח על זה. לדעתי זינה היא ראש ולב הסדרה וגבריאל היא חברה טובה לאורך כל הדרך. אני גם לא אצליח לראות את זינה וגבריאל כזוג ולא משנה מה יגידו לי. בשבילי הן חברות טובות לאורך כל הדרך, חברות בנשמה וזהו.

אם תשאלו אותי, לדעתי הנושא המרכזי

של הסדרה זו ההתפתחות האישית גם של זינה וגם של גבריאל. כן, למרות שהסדרה נקראת "זינה: הנסיכה הלוחמת" גיליתי להפתעתי שהסדרה עוסקת באותה מידה בגבריאל ובתהליך ההשתנות וההתבגרות שלה, שהוא הרבה יותר נראה לעין מזה של זינה, בין השאר כי היא הרבה יותר צעירה מזינה, וכי ביחסים ביניהן, היא לרב החניכה וזינה לרב החונכת (למרות שגם זינה לומדת הרבה מגבריאל). בגלל שחלק גדול מההתפתחות של הדמויות האלו הוא מערכת היחסים ביניהן (בין אם רואים אותן כנאהבות ובין אם רואים אותן "רק" כחברות טובות), מערכת היחסים היא בהחלט במרכז הסדרה, אם כי לאו דווקא נושא הסדרה.

שלומית1

New member
זה היה בצחוק..... ../images/Emo123.gif ../images/Emo8.gif

פשוט נראה לי צירוף מילים נחמד באותו הרגע אבל בשבילך הנה התיקון: אני מסכימה איתך!!

Dafi the Mighty

New member
כמובן שלומיתי... ועוד... ../images/Emo119.gif

כמובן שהמערכת יחסים שלהן היא במרכז הסידרה, הן כל הזמן יחד. אני פשוט לא רואה את הסידרה בשביל לראות איך המערכת יחסים שלהן מתפתחת. אני מעריצה את החברות ביניהן, את זה שהן תמיד יחד וששום דבר לא מפריד ביניהן, אבל אני לא רואה את הסידרה בשביל לראות את החברות שלהן... גם, אבל זה לא לוקח חלק גדול באהבה שלי לסידרה.

למעלה