היה כאן פעם שירשור על ד"ר פיל?

היה כאן פעם שירשור על ד"ר פיל?

ראיתי בתוכנית שלו את הדרך בה מרזים אצלו בשינוי אורח חיים ולא בדיאטה, ונכבשתי. גיליתי היום שהספר שלו על 7 המפתחות להרזיה מתורגם לעברית. האם היה כאן שירשור בנושא בעבר? מישהי קראה? ניתן ליישום?

shirshusha

New member
איפה אפשר לקנות אותו????

ראיתי גם את התכנית ונראית לי שווה חבל"ז...

בסטימצקי וגם בBOOKME דרך

האינטרנט. זהו שגם לי נראה שווה, ואני מתכוונת לרכוש אותו בימים הקרובים. התלהבתי מאד מהרעיון של קודם כל "אני שווה את זה" ולא לעשות דיאטה, אלא לשנות בצורה נוחה את אורח החיים. אני אישית בחופשת לידה וכל יום אני צופה ולומדת ממנו, ממש חסידה שלו.

עדי 5

New member
איפה משודרת התוכנית איתו?

באיזה ערוץ ובאיזה שעה?

shirshusha

New member
התכנית משודרת בערוץ 3 בשעה 14:00

דר' פיל הוא פסיכולוג, היה בתכנית של אופרה וינפרי פעם וקיבל תכנית משלו. אני אישית מאוד אוהבת לשמוע אותו - יש לו עצות טובות לגבי זוגיות, הרזיה, התנהלות עם ילדים בקיצור הרבה תחומים. הוא לא פסיכולוג בגרוש כמו לדוגמא ורדה רזיאל ז'קונט שלי אישית קשה מאוד להתחבר אליה.

ד"ר פיל בין השאר יש לו פרוייקט הרזי

פרוייקט הרזייה.,הוא בחר 13 אנשים מבוגרים מרחבי ארה"ב כל אחד וסיפורו הרעיון שלו הוא 7 מפתחות להרזייה, כשהמטרה היא לא דיאטה אלא שינוי בחיים. (אני בתכנון של רכישת הספר, אבל ממה שצפיתי בתוכנית: נקודת המוצא שלו היא "אני שווה" "מגיע לי" לחזק את האני שלי הוא מדריך לקניות נבונות של מוצרי מזון ספורט, כל אחד ומה שמתאים לו לאחר שירדנו קצת במשקל לזרוק בגדים גדולים, לא לשמור בארון , שמא נחזור למשקל. במהלך התוכניות, מדי פעם הוא מביא את החבר'ה בפרוייקט, הוא חילק אותם לשתי קבוצות, ומראה התקדמות שלהם בשינוי אורח החיים, ויחד עם זאת הוא מאתגר אותם כל פעם בתמורה לפרס מכובד. למשל ממוצא ירידה לאדם בכל קבוצה במהלך תקופת החגים - שזה קשה. הוא תמיד מתחיל ספירה מתחילת המטרה הספציפית, ולא מתחילת הפרוייקט - וזה לדעתי נהדר להציב לעצמינו מטרות קצרות כל פעם. הכוונה, למשל לפני החגים שקל מישהו 100 קילו כמה ירד אחרי החגים ולא משנה אם התחיל את כל הפרוייקט ב120 קילו, ההישג נקבע על פי המטרה. ד"ר פיל הוא אדם חביב מאד, וכמה מילים שלו באמת נותנות נקודות למחשבה.

התוכנית שלו מקסימה אבל מאז

ששינו את מועדי הצפיה שלה ולא נותנים יותר שידור חוזר בבוקר אני מפסידה קבוע את התוכנית וכל כך חבל לי הוא ממש עזר לי. לגבי הספר שלו אני חושבת שאפשר לברר בסטימצקי ואם כן להזמין דרך שם. דרך אגב יש לו כמה ספרים שהוא כתב וגם הבן שלו כותב ספרים.

למעלה