היה כדאי

• פותח הנושא mitgo
  • פורסם בתאריך

mitgo

New member
היה כדאי../images/Emo79.gif../images/Emo53.gif

נסעתי שלשום במכונית כשלפתע אני שומע ברדיו את השיר "היה כדאי", של שלום חנוך- זוכה מצעד הפזמונים לשנת 78.. כמובן שמאותו הרגע אני לא מפסיק לשיר אותו, הצרה היא שאין לי מושג מה המלים! אם למישהו יש את המלים, אני מאוד מאוד אודה לו! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי את המילים, אבל...

השיר מופיע בדיסק ממש חמוד של NMC בשם "שיר בכיף" (האוסף הראשון, לא החדש שיצא). הוא מלא בשירים ממש כיפיים, והוא בסדרת ה
(33 ש"ח). מומלץ בהחלט! אתה מוזמן להיכנס למומה או לאחד מהחנויות הוירטואליות ברשת כדי להתרשם מרשימת השירים, ובמומה מן הסתם גם תוכל לראות באילו אלבומים נוספים מופיע השיר (אם יש כאלה). יש לי את הדיסק בחיפה, כך שאם לא תצליח להשיג את המילים ואף אחד לא ישלח לך אותן... אני אנסה לתמלל לך אותו בהזדמנות
עינת

mitgo

New member
תודה, עינת

אני לא אתנגד להעשיר את רפרטואר הדיסקים שברשותי..(מה גם שאני מת על אלו שמסדרת התפוז) תודה על ההצעה, אבל אני באמת לא רוצה להטריח..(פשוט קיויתי שלמישהו כאן יהיה את המלים בקובץ, וכך ניתן לשולחו ישירות לאי מייל.. לא נורא.. אני אברר עם עוד אנשים. שוב המון תודות. עמית.

dearj

New member
שלום חנוך ההצגה נגמרת כבו את האורות

מילות השיר "היה כדאי" שכתב הלחין ושר שלום חנוך (מהזכרון) : ההצגה נגמרת, כבו את האורות כן זהו סוף הסרט, פזרו את השורות כל הקסמים נגוזו, תם גם החלום נצא אל תןך הלילה, לקבל את פני היום ולומר שלום, לומר שלום. כבה את הגיטרה, תנעל את התופים כסה את הפיאנו, אנחנו מסתלקים הקצב של הממבו, הדליק לי את הדם זה קצת דומה לסמבה, אבל מצחיק ת´בנאדם ממבו זו תפילה כמו לה לו לה, כמו לה לו לה. פזמון: כבר הולכים הביתה רק עוד שיר ודי מה נאמר על יום שעבר היה כדאי. אי, אי, אי, אי, אי , אי, אי אי, אי, אי, אי, היה כדאי. יש סוף לפסטיבלים, יש סוף לכל דבר אל תעשו סקנדלים, מה שעבר עבר תקחו אותי כשרע לי, לא רואה תקווה אך כשאני נורמלי, יש לי שוב מילה טובה אם גם עצובה, לאהבה, לאהבה.

mitgo

New member
המווווון תודות!../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

באמת תודה רבה רבה.. אין לך מושג כמה שזה עזר לי! אם תצטרך עזרה כלשהי, אשמח לנסות ולעזור כמיטב יכולתי. עמית.

למעלה