מוי כיף! ../images/Emo45.gif
זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב שהיה לנו השבוע, למרות שבזמן האחרון רוב הפרקים במגמת שיפור אדירה. שרק ימשיך ככה.
איילין עושה מטעמים מכל סצינה שכותבים לאשלי, וגם היום היא נתנה הופעה עוצרת נשימה. היא מסוג השחקניות שהיו יכולות לדעתי להצליח בגדול גם מחוץ לעולם הסבון אבל הרווח כולו שלנו שהיא אצלנו על המסך כל יום. הכל נראה כל כך אמיתי כשהיא מעורבת בו: היחסים שלה עם ג'ק, עם ג'ון, עם ניקי, עם ויקטור - הכל כל כך אנושי. היא לא משחקת דמות - היא חיה אותה. והקטע הכי יפה בזמן האחרון (ואין לי מושג אם זה משהו שהוחלט עליו בתסריט או שהיא מכניסה את זה לדמות) הוא מצבי הרוח המשתנים שלה, הנטייה לרגשנות, הקריזות הפתאומיות שלה - ממש כמו אישה עם הורמונים משוגעים. אתם יודעים מה הכי חסר לי? סצינות של איילין ומישל (אשלי ופיליס) ביחד. למה עוד לא יצא לנו לראות כזה דבר? אם אני לא טועה, אשלי עוד לא החליפה מילה אחת עם מפיקת האתר החדשה של ז'בו וחבל שכך. הפוטנציאל אדיר עם כל כך הרבה כישרון בסצינה אחת. ופיליס... אני חושב שמאז הפרק שבו היא חזרה לא אהבתי אותה כמו היום.
לא יכולתי לכתוב לה טקסטים יותר טובים בעצמי. כולכם הזכרתם את העקיצות עם ג'ינה אבל הירידות על כריס היו העיקר כאן (ואחת מהן הצטרפה לחתימה שלי
). היה גם וידוי קטן שהשתחל לו בין השורות אבל היה כל כך במקום... אפילו כשנראה שהיא לא שמה על אף אחד ועושה מה שבראש שלה - עדיין מפריע לה היחס של ג'ינה ושל כולם נגדה. יש לה רגשות, היא אנושית, ממש לא אותה מופרעת דמיונית שהיכרנו פעם - אלא דמות פי אלף יותר מורכבת, מעניינת ושווה.