היה כיף היום...

היה כיף היום...../images/Emo3.gif

קודם כל ההתנגשויות בין פיליס לג'ינה ממש משעשעות...
נקרעתי מצחוק שפיליס צעקה "יש עוד מסעדות חוץ מג'ינה"... ועוד יותר כשג'ינה החזירה "שוב לבד פיליס...?" יפה מאוד בנות !!! המשחק היפה של אשלי צובר תאוצה והיום גם זכינו לראות אותה מחקה לנו קצת את ג'ק, או כדבריה "ג'ק אבוט" לא פלא שהיא וויקטור בלתי נפרדים, יש להם אותו דפוס התנהגות ("דיאן ג'נקינס")... והכי חמודים הם כמובן שני האוהבים הצעירים שסוף סוף בריט המלעונה קלטה את הרמז והשאירה אותם לבד... ואיך שכחתי הסצנות שיוצאות הכי טוב - ויק וניקי !!! "את רק עובר אורח" ויקטור ממשיך לפגוע אבל ניקי שלנו לא נפגעת, היא רק משחקת אותה כאילו היא יוצאת וכבר סוגרת את הדלת ובעצם מחכה שויקטור ישתין רגע לכיוונה... חולה עליהם !!!

רונית1

New member
2 סודות נחשפו תוך יומיים, זה יפה.

אהבתי את הפרק. במיוחד את הגילוי של בריטני, האם היא תשתמש מייד במידע? אולי תשתף גם את ראול או את ג'יל? מעניין אם יהיה משהו בינה לבין ג'יי טי. עם כריסטין היה משעמם למדי. ופיליס שיחקה נהדר.

KOBEMANIA

New member
WHO LET THE DOGS OUT?

oh my god! בריטני {בעזרתו האדיבה של ג'יי טי} סיימה מבחינתנו את תקופת הביניים עכשיו תתחיל תקופת האקשן אצל הצעירים אני מקווה שמאק מוכנה כי נראה לי שהיא עוד פעם נרדמה! {סליחה הרמוניקה אבל זאת האמת} ויקטור היה פשוט ענק היום כנראה השהייה הממושכת במשרד המדכא שלו עושה לו טוב כי הוא פשוט השחיל שם לניקי עקיצות כל אחת יותר חזקה מהשניה לא הייתי מאמין שהשניים היו זוג עד לפני מספר חודשים ג'ינה התעוררה לחיים סוף סוף אחרי 5 שנות שתיקה משעממות היא פתחה את הפה הגדול שלה וזה היה מעולה כמו בימים הטובים פיליס עם הדם החם שלה פשוט ירתה למייקל בכל נקודה אפשרית ולא איפשרה לו להשחיל מילה אחת אפילו כמה פעמים ראיתם את מייקל שהוא דבוק לפינה? ואיך אפשר בלי ה "יש עוד הרבה מסעדות יותר טובות בג'נואה" גם כריסטין ותומס הופיעו אבל הם רק בגדר אורח כמו שויקטור נוהג לומר ולסיכום הכלבים השתחררו היום בג'נואה סיטי אין ספק נפל דבר היום בצעירים חסרי מנוח ונותר רק לקוות שההמשך יהיה טוב יותר.

guyb333

New member
יאללה הביתה עם אחלהה ספר ..

יופי של ממשששש... על חכמת הילד...... מצחיק -----------חכם..... יאללה עופו הביתה

Dawn12

New member
מוי כיף! ../images/Emo45.gif

זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב שהיה לנו השבוע, למרות שבזמן האחרון רוב הפרקים במגמת שיפור אדירה. שרק ימשיך ככה.
איילין עושה מטעמים מכל סצינה שכותבים לאשלי, וגם היום היא נתנה הופעה עוצרת נשימה. היא מסוג השחקניות שהיו יכולות לדעתי להצליח בגדול גם מחוץ לעולם הסבון אבל הרווח כולו שלנו שהיא אצלנו על המסך כל יום. הכל נראה כל כך אמיתי כשהיא מעורבת בו: היחסים שלה עם ג'ק, עם ג'ון, עם ניקי, עם ויקטור - הכל כל כך אנושי. היא לא משחקת דמות - היא חיה אותה. והקטע הכי יפה בזמן האחרון (ואין לי מושג אם זה משהו שהוחלט עליו בתסריט או שהיא מכניסה את זה לדמות) הוא מצבי הרוח המשתנים שלה, הנטייה לרגשנות, הקריזות הפתאומיות שלה - ממש כמו אישה עם הורמונים משוגעים. אתם יודעים מה הכי חסר לי? סצינות של איילין ומישל (אשלי ופיליס) ביחד. למה עוד לא יצא לנו לראות כזה דבר? אם אני לא טועה, אשלי עוד לא החליפה מילה אחת עם מפיקת האתר החדשה של ז'בו וחבל שכך. הפוטנציאל אדיר עם כל כך הרבה כישרון בסצינה אחת. ופיליס... אני חושב שמאז הפרק שבו היא חזרה לא אהבתי אותה כמו היום.
לא יכולתי לכתוב לה טקסטים יותר טובים בעצמי. כולכם הזכרתם את העקיצות עם ג'ינה אבל הירידות על כריס היו העיקר כאן (ואחת מהן הצטרפה לחתימה שלי
). היה גם וידוי קטן שהשתחל לו בין השורות אבל היה כל כך במקום... אפילו כשנראה שהיא לא שמה על אף אחד ועושה מה שבראש שלה - עדיין מפריע לה היחס של ג'ינה ושל כולם נגדה. יש לה רגשות, היא אנושית, ממש לא אותה מופרעת דמיונית שהיכרנו פעם - אלא דמות פי אלף יותר מורכבת, מעניינת ושווה.

Dawn12

New member
ועוד תמונות מהפרק

מהסצינה של מאק ובילי.
אגב, מחר תהיה להם סצינה שאסור לפספס (ואני לצערי אפספס בכל זאת) כי היא עוד תוזכר ובטח גם תופיע בפלאשבקים עתידיים... שווה ביותר.

אני מסכים איתך....

אתה מוציא לי מהפה את כל מה שאני חושב בקשר לאיליין בחיי
ולגבי פיליס - למה שתמשיך לשבת ב"ג'ינז" ולכלכל את האישה שמתייחסת אליה בכזאת גסות? אני במקומה לא הייתי חוזר לשם, שתתחצף ככה ובנוסף תרוויח את הכסף שלה? אתה מסכים איתי

Dawn12

New member
מסכים איתך לגמרי

ואני ארחיק ואומר שאם הגמדה הזאת תמשיך ללכלך על פיליס אני אסדר לקווין להגיע מהר יותר לג'נואה סיטי ואצייד אותו בגפרורים איכותיים (בדיחה ספויילריסטית למי שלא הבין
).

צהוביייייייי../images/Emo168.gif

שמת בחתימה שלך את השיר של שירי מימון! מה אתה אומר עליו??? יש לה את זה???

היא נותנת שואו שחבל על הזמן...

ויש לה קול מדהים!!! פחדתי כבר שהיא סתם מתבזבזת באקזיט, אבל מתסבר שלא, הבחורה פשוט חיכתה לתזמון הנכון שיהיו לה חומרים שווים... (עכשיו היא אמרה את זה בגיא פינס
) בכל אופן השיר שלה מגניב לאללה והוא מזכיר לי שיר של קיילי מינוג שאני לא יודעת בדיוק את השם שלו אבל בערך: red blod women וסליחה אם עיוותי את כל השם...

המגרה

New member
הפרק של אתמול

היו אתמול כמה דברים טובים בפרק למשל: העקצנות של פיליס וג"נה. הגיע הזמן שבריטני תראה כמה בילי ומאק אוהבים,כי הם גם מתוקים ביחד.

למעלה