היה כיף לראות את כולם וממש עשה לי

עדי.פ

New member
היה כיף לראות את כולם וממש עשה לי

נחמד בלב לראות כמה כולם אנשים יפים ונשים יפות ובכלל היה ממש כיף עדי

RomiVais

New member
אהלן עדי!! ../images/Emo13.gif

היה נחמד מאוד להכיר אותך, סוף סוף!! אני מסכימה עם כל מה שכתבת, הפורום מלא באנשים יפים, כאילו עשו אודישן לפני
אבל יותר חשוב מזה, זה היופי הפנימי של כל אחד, ואני חושבת שיש פה קבוצת אנשים מדהימה - אחד אחד!! אז באמת היה כיף, ואני בטוחה שלא יחסרו עוד הזדמנויות להיפגש!!
שיהיה לך סוף שבוע נפלא, והמון הצלחה בהמשך הירידה במשקל (כבר לא נשאר לך כמעט כלום... אבל בכל זאת!!
) רומי

lir42

New member
בוקר טוב עדי

שמחתי מאד להכירך חבל שברחת מהר.... מקווה שאספת את הילדה לפני שנרדמה..... סוף שבוע רגוע ונעים שלך לירי

רוייקו

New member
כנ"ל לגביך, עדי. אני בטוח שאחד

כמוך הוא נכס לפגישות כאלה. קודם כל החוסן שיש בך. הנחישות שלך להצליח לבד, מבלי לסמוך על הניתוח. כל הזמן אתה מדגיש את זה וזה טוב. אתה מעביר הלאה את המסר שכל מנותח זקוק לו. "סמוך על עצמך".. הידע שלך, ההסתכלות שלך לעומק ולהראות לאחרים תורמת אפילו לי. תאמין. אני בכל זאת חושב שאתה צריך לנפח מעט. אתה לא חייב לסגור הרבה, אבל הטבעת נועדה גם למעט שינויים. תסגור קצת שתוכל להאיץ בהמשך הירידה. אם כבר עלית על האוטובוס סע איתו ליעד שאתה צריך. ירידה בתחנות ביניים לא תביא אותך מהר יותר... אגב, לא המהירות היא העניין אלא הההזדמנות. קל יותר להשלים את המשימה בנשימה אחת מאשר לעצור ולהמשיך אחר כך. הגוף מסתגל, פשוט וניתקע. מה יהיה אם תסגור 1 CC ?

שלגיה**

New member
שמחתי לראותך עדי

מקווה שבפעם הבאה יצא יותר לדבר,כאחת שראתה אותך 3 ימים לאחר הניתוח ,באמת חל שינוי מדהים בך. ממש כל הכבוד !

למעלה