היה כיף נכון????

kashke

New member
נו../images/Emo35.gif איך היה המפגש../images/Emo35.gif

ככה יפה לעשות לי
להודיע, להתכונן, לתכנן אוכל ו...
רוצה לשמוע איך היה ואם יש תמונות - עוד יותר טוב
חיבוקים לכולם

sarahlev

New member
SORRY לא הצלחתי להגיע למפגש

ומאוד רציתי לפגוש אתכן. נסענו ברגע האחרון לחופשה שלא יכלנו לדחות. אשמח מאוד להתעדכן אודות מפגש נוסף או להציע להפגש אצלי בבית (עקב החום הכבד....) שרה ויובלי

שלום קשקה

היה ממש כיף. נעים וחמים (תרתי משמע (-: ). תמונות תראי הערב או מחר. נשיקות

תירוץ מושלם לעוד מפגש בעוד חודש

בבקשה לרשום ביומן: (-: ב26 לאוגוסט אנחנו עורכים לאושרי יומולדת שנתיים. יום שישי אחה"צ. ב16:30 ככה. תירוץ מושלם למפגש. היומולדת תהיה בחוץ ונעשה מדורה. נשמח לראות את כ ו ל ם. עוד תקבלו תזכורת ופרטים מדוייקים.

היה כיף נכון????

ובכן... סיכום מפגש מי היה לנו שם? משפחת הכדורים עם הגמדים ולא זוכרת איך קוראים לבובה המקסימה יש לומר של עידית. יפעתי ועודדי שהגיעו לשמחתנו אפילו בלי הבעלול ששומר עלינו כעת. חנה ושלומי עם המקסימים הקטנים שלהם שסיפקו לתמיר קצת תעסוקה בלזרוק עלים. היאב (בסדר עודד?) עם מהא ולידיא המתוקונת השובבונת ליאור הספיד פאייר- איזה מתוק, חיוך!! אה וגם אנחנו.. במפגש הבא, כולם אבל כולם מגיעים ללא תירוצים!!!!

ilana k

New member
אני חייבת להגיד

שהיה ממש כיף!!! רק חבל שליאור התעייף, ונאלצנו לעזור מוקדם. לפי דעתי כבר מעכשיו צריך לתכנן עוד מפגש (כי לוקח לנו המון זמן התארגנות)

tvrui10

New member
היה נהדר

אבל קצר (טוב נו... איחרנו). אני לא מצליחה לשלוח את התמונות. מי יכול/ה לעזור לי?

סקר ../images/Emo41.gif +מי רוצה איזו תמונה גדולה

שאשלח לו במייל? ואיזו תמונה אתם חושבים שכדאי לשים בשער של הפורום? התמונות ממוספרות.

עידית, יופי של תמונות

נראה כיף. אני בינתיים הדבקתי את כל שאר המשפחה! וכולנו על אנטיביוטיקה פיכסססססססס. מיכל

למעלה