היה כנס
(שמח!!!)

sporTV

New member
היה כנס ../images/Emo151.gif (שמח!!!)

1. היה אוכל טוב (כך סיפרו לי). 2. הייתה חברה טובה (כאבה לי הלסת מרוב חיוכים אתמול בערב - משמחה!) 3. היו הרצאות מעניינות מאוד. 4. היו בחירות סוערות לוועד האיגוד. המועמד שאני קידמתי (אבא שלי) נבחר לוועד! 5. סוף סוף פגשתי את דר' שוסיוב ונהניתי מכל רגע של שיחה איתו - איש מקסים מאוד. 6. איזה כייף לי שהאיגוד הזה הוא חלק מהמשפחה שלנו! אני מתכוון בעיקר לאנשים (אני בעד ההגדרה: "נשות האיגוד") שדוחפים את האיגוד ונמצאים שם בשבילנו בכל רגע נתון. תודה ענקית לכל המארגנים של הכנס ולכל מי שהגיע כי כך יכולתי לשוחח איתו וליהנות. וגם - ממש הופתעתי במהלך הערב כי מספר לא מצומצם של אנשים הגיעו אלי (ואפילו הכיר אותי) וסיפרו לי כמה שהם נהנים מהפורום, מהדיונים האינפורמטיביים ומהרוח הטובה בפורום. כייף לדעת שאנחנו משיגים את המטרה אליה אנו חותרים בפורום זה.

orii

New member
גם אני נהנתי - היה דיסקו (בעצם, קליזמר בנד)

היו הרבה הרבה אנשים - זו הייתה הפתעה מחממת לב. היו כאלו שהרבה זמן לא ראיתי ושמחתי מאוד לפגוש - כמו ספורטיבי שלנו. באמת האוכל היה טעים, המוזיקה מטורפת וההרצאה של ד"ר פרייס מאירת עיניים. שמחתי מאוד לראות הרבה פנים חדשות שהציגו את עצמם לבחירות לועד. שמחתי להבחר לעוד קדנציה. תודה מי שבחר בי. מהקבוצה של האנשים, שנבחרו לוועד, שאני כן מכיר, אני בטוח שזה יהיה ועד פעיל שיקדם את מטרות האיגוד. נאמרו הרבה הרבה מילים, והלכתי הבייתה מותש לגמרי

היה כנס מוצלח מאוד

האוכל אכן היה טעים הפאי פרג היה סוף הדרך דר' פרייס נתן הרצאה מעולה ובהירה במידה מפליאה כמעט מעט מאוד רופאים מצליחים להוריד את המדע אל העם ההופעה היתה משמחת מאוד, אני בטוחה שהם יצאו מאיזה סרט... והכי חשוב יש לנו ועד חדש שיהיה בהצלחה!!!

למעלה