היה לוקח תרופות כדי לצאת מהחדר ,

היה לוקח תרופות כדי לצאת מהחדר ,

אומרים שהוא היה לא ממש בסדר לקח תרופות כדי לצאת מהחדר מרוב הפחד לא דיבר יותר מדי הייתה לו ידידה אחת אולי לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת. כבר חמש שנים אומר שלום כזה מהיר, פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש חושך בדירה מספר אחת. כל הכבוד לקרן פלס שבשיר הזה העלתה את נושא האנשים שיש להם קושי בחבר'ה, -אני מצדיע לה וגם אביב גפן התייחס לכדורים אבל אחרים אבל שאני משייך את זה אליי זה אותו הדבר ,

השיר של אביב ,שחכתי לשים קטע ממנו

תבלע את הכדור הזה תבלע תספור עד עשר בצורה סדירה 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 יותר שוב לא נראה אותך יותר שוב לא נהיה איתך יותר שוב לא נכיר אותך יותר שוב לא תהיה אתה תירק את הכדור הזה תירק תספור אחורה ותחזיק חזק 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

לי השיר תמיד

התקשר לעניין הסמים , אבל כמו שאמרת איש איש משייך את זה לעולמו. מי היה מאמין שתגרום לי להעריך שיר של קרן פלס ?
ד"א קראת אולי במקרה , פעם , את 60 מילגרם פרוזאק?

כן בדיוק

השיר הזה העלה אצלי לפחות קצת את קרנה של קרן (משחק מילים) בגלל ההתיחסות שלה לאנשים שוליים בחברה,,, ולא רק שירים של רווקה תל אביבית כמו שהגדירו אותה בכמה מקומות,,, זה בהחלט העלה אצלי את היחס החיובי אליה גם אביב "פעם" נטה לכתוב על נושאים כאלו והוא עוד יכתוב אני בטוח ולגבי הספר הזה לא לא קראתי

למעלה