היה לי דיון מאוד מעניין עכשיו בצאט

kisses

New member
היה לי דיון מאוד מעניין עכשיו בצאט

עם אחד מחברי הפורום ואני רוצה להפנות את השאלה אליכם. כולנו פה התחתנו לכן השאלה שלי היא: מה היה יותר חשוב לכם לקבל בחתונה, כסף או מתנה? (וזה בלי שום קשר לכיסוי החתונה או לא) אם היתה לכם את האופציה לכסות את החתונה לבד האם עדיין הייתם מעדיפים לקבל כסף או היתם מעדיפים לקבל מתנות?

אתי@

New member
אם הייתי עשירה הייתי כותבת

בהזמנה לא להביא מתנות, והייתי מחלקת בעצמי מתנה לכל אורח
בעיקרון בטוח שעדיף כסף גם אם ההורים מכסים את החתונה. אבל כמה מתנות בודדות זה כיף לקבל... בתנאי שהן יפות או שיש פתק החלפה... לא כמו המתנה הבאה שקיבלנו: שמיכה מנומרת עם כרית תואמת
שבסופו של דבר נהייתה ממש שימושית - הפכנו אותה ל"שמיכת טלויזיה"

fila

New member
........

גם אם הייתי יכולה לכסות את החתונה שלי בכוחות עצמי עדיין הייתי מעדיפה לקבל כסף מרוב האורחים... מחברות קרובות שלי שמכירות את הבית שלי ואת הטעם שלי לא אכפת לי לקבל מתנה שתתאים... אני יכולה לספר שאת החינה שלי עשינו באולם עם 180 אורחים ומרובם קיבלנו מתנות כי ככה זה נהוג בחינות , רוב המתנות פשוט תופסות לי היום מקום בארון מכיוון שהן ממש ממש לא קולעות לטעם שלי כל מיני כלי הגשה שלא הייתי שמה על השולחן, סירים ענקיים שלא מתאימים לבישולים הקטנים שאני עושה לשנינו סטים של מצעים -ליחיד!(מי מביא דבר כזה לזוג טרי????) בקיצור למרות הכאב ראש שבדבר הייתי שמחה אם היו שמים לי פתק החלפה ולפחות הייתי קונה משהו שמוצא חן בעיני...... לא נעים לי להגיד אבל קיבלתי כמה דברים שאפילו לא נעים לי לתת אותם במתנה למישהו אחר- אני נורא אוהבת להביא מתנות מושקעות שיתאימו לאותו אדם

dorlim

New member
סליחה על החומריות אבל כסף

הדבר שהכי היתי רוצה כרגע זה לקנות
משלנו וכל סכום כסף רק יכול לעזור לטובת העניין.
אבל גם אם לא היה העניין הזה של דירה, עדיין היתי מעדיפה כסף כדי לטייל איתו בעולם
או לא יודעת מה... ובאופן יותר כללי - נראה לי שזה תמיד עדיף כי מתנות זה עניין של טעם והרבה מאד פעמים (אם לא בד"כ...) לא קולעים לטעם של מקבלי המתנות, לכן עדיף לדעתי כסף שהוא יותר כולל ומאפשר לכל אחד לעשות בכסף כרצונו ולקנות את הדברים (והמתנות...
) לטעמו.

rinutza

New member
גם אם הייתי בעלת ממון רב, עדיין

הייתי מעדיפה לקבל כסף מרוב האורחים, או אפילו תלושי קניה למקומות מסויימים. תמנות זה בעיה כי לא לכולם יש טעם כמו שלי, והם בטח לא יודעים מה אני רוצה או צריכה, חוץ מאנשים קרובים. מחברים ומשפחה, מתנה יכולה להיות נפלאה - בדיוק אתמול קיבלנו קופסת עץ גדולה מדהימה ובתוכה מעין פולדרים קטנים מאותו סוג עץ וכל אחד מחזיק 40 נילונים לתמונות - בקיצור קופסא שהיא אלבום תמונות - מ ד ה י ם!!! מתנות כאלה זה כיף לקבל אבל מרוב האורחים הייתי מעדיפה כסף.

סיגל2

New member
גם אני הייתי מעדיפה לקבל כסף ולא

מתנות לחתונה, גם אם יכולתי לממן את כל החתונה מכיסי. כך אני אוכל להחליט מה לקנות ולא להתפדח עם מתנות שלא מתאימות לצרכיי.

תוכי

New member
גם אני הייתי מעדיפה

לקבל כסף כי באמת צריך לכסות את החתונה ומתנות זה טעםל אישי כבר

נופר30

New member
אם הייתה לי אופציה שכזאת

הנושא היה מתחלק בין השניים יש אנשים שמכירים אותי ויודעים מה השגעונות שלי והמתנות שלהם יכולות להיות נהדרות ויש אנשים שלא ( כמו מהעבודה של אמא שלי שבאמת היו נחמדים והביאו מתנה ( אלו שלא הגיעו לחתונה ) שאין לי מה לעשות עם זה ) מהם הייתי מעדיפה כסף שבו אוכל לעשות כרצוני ולגבי FILA שקיבלה סט יחיד - אולי הם כבר חושבים על הילדים ? לי יש כמה סטים יחידים בשביל האורחים

fila

New member
כל דבר בעיתו../images/Emo6.gif

ברור שגם לי יש כמה סטים למיטת יחיד אני פשוט חושבת שלארוע כזה כמו חתונה או חינה צריך להביא משהו "זוגי"

קרןש

New member
בהחלט כסף $$$

לא חומריות אבל נחוץ יותר ל-
ל-
ל-
וכד´... מתנות, אני שמחה שקיבלנו לחתונה רק שתיים שימושיות ונחוצות אז יש רק להגיד לאורחיי -תודה רבה!!!

אופה3

New member
אם היינו מסוגלים לכסות את החתונה

הייתי שמחה לקבל נגיד מבני המשפחה שאספו כסף, שיקנו לנו טיול לחו"ל או משהו כזה. ואולי גם איזה דברים שימושיים , אבל מאוד שימושיים לבית, אבל כסף, זה הכי טוב, כי ככה אני אוכל לקנות מה שאני רוצה אחרי החתונה האופה

דווקא אני (אולי בגלל שעוד לא

התחתנתי), חושבת שמתנות יכולות להיות נחמדות. כי אנחנו לא כל כך משקיעים בקניית דברים יפים לבית, וזה נחמד שקונים משהו כזה, או מחליפים. אבל כמובן - מתנות רק מחברים או אנשים עם טעם טוב

למעלה