היה לי היום יום נפלא !!

Black Cat15

New member
היה לי היום יום נפלא !! ../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif

היי לכולן!!
היה לי היום ממש יום פ33ות בביה"ס!! (נו טוב, עד כמה שאפשר...) קיבלתי 85 בהיסטוריה ו83 באנגלית!!
היה לי מבחן בגיאוגרפיה והלך לי טוב מאוד!!
היום בבוקר הייתי צריכה ללכת ברגל לבי"ס כי המכונית של אבא שלי נתקעה בדרך עם 2 פאנצ´רים...
היום בהפסקה היה קטע מה זה מגניב שאני עומדת ומדברת עם חברות שלי על שיעור מוסיקה, המורה האידיוט ביקש להביא דיסקים של מי שאנחנו אוהבים, אז חברה שלי אומרת: תביאי דיסק של נטליה אוריירו!! ואז בדיוק ליאור עבר שם... ושמע את זה...
אז הוא שואל אותנו: "מה ? אתן שומעות נטליה?" והיא מצביעה עליי ואומרת: "אני לא, היא כן!!" אני מנסה להתחמק כשפתאום הוא אומר... "וואלה?! גם אני!!!"
לא תאמינו!! מסתבר שגם ליאור שומע נטליה אוריירו ואפילו רואה "אני בטי המכוערת"!!!! כך שב10 הדקות הבאות דיברנו על האירועים האחרונים בבטי
חחחח (חוסר חיים אני יודעת) ולפני שנגמר השיעור שאלתי אותו אם יש לו אייסיקיו...
הוא נתן לי את המספר והבטיח שהיום הוא יתחבר
יווווווווו בנות זה כזה מ-ג-נ-י-ב!!!!!!!! אה, וגם אחר כך התבטלו לי שעתיים לשון עם המורה הנאצי שלי!!!!
בקיצור... יום פשוט נפלא!!!
בתקווה שהוא ימשיך ככה!!!
אורנית

אורנית....../images/Emo52.gif

את יודעת שזה היה בצחוק....לא התכוונתי לפגוע או להעליב... סורי. אני שמחה בשבילך, שיש לך אחלה יום, ואני מקווה שליאור ישים לב מה קורה איתך....
אוהבת... ומבקשת סליחה... ענת

עוגייה

New member
איזה כיף לך!!!!

לא ממש עקבתי כך שאני לא יודעת מי זה ליאור אבל אני ממש ממש מממממממש שמחה בשבילך

charmingirl

New member
היי לך!!!

קיבלתי 84 במבחן בלשון!!!
שחשבתי שלא הלך לי כל כך טוב!! אבל מסתבר שהלך לי טוב מאוד!! ו.. אני שמחה בקשר לליאור!!
גם רואה בטי וגם שומע נטליה??? יש עתיד!!
love youuu עדי

*STARSHINE

New member
כן, לכל אחד יש את המורה הנאצי..

(הדברים הרגילים..). בכל אופן- I´m so happy to haer that. אם את רוצה, אני אתן לך כמה מהמדבקות שלי...
(מה אני לא אעשה כדאי לשמח בן אדם..) שחר.

איזה כיף לך ../images/Emo24.gif

לי היה אתמול אחלה יום...נסעתי עם הכיתה שלי והכיתה המקבילה לחולון, לאיזה סיור שהיה משעמם ברמה
אבל מה אכפת לי, העיקר לא לומדים
בצהריים נסעתי לבת חפר, כדי לראות את הבת דודה החדשה שנולדה לי...קוראים לה שי והיא כזו מתוקההההה! פיצפווווננננתתתתת
שיחקתי עם בני דודים הקטנים (והמדהימים
) שלי מונופול ושיחקנו במחשב...אח"כ נסעתי לקניון ערים בכפ"ס- אנשות, הקניון הזה יותר שווה מעזריאלי!!!!! זה קניון ענק עם מ-ל-א חנויות שוות..אפשר לחרוש שעות ולא להגיע לסוף!! טוב, קצת הגזמתי
אבל זה באמת קניון סוף הדרך...! קניתי סריג לבן מהממממםםםםם בFOX ולא היה לי כ"כ זמן להסתובב
, אז קניתי קרפ ונסעתי הביתה... וראיתי מישהי פריקית רצצצצחחחח פירסינג בגבה, שניים בשפה ואחד בלחי (!!!!!!), ג´ינס קרוע לגמרי בברכיים וד"ר מרטינס בלי שרוכים, חולצה אפורה זרוקה כזאת ואיפור מגניב לאללה!!! אח"כ חזרתי הביתה והיום בבוקר גיליתי שאני לא הולכת לביצפר

למעלה