היה לי היום ראיון אישי

MaorSwan

New member
היה לי היום ראיון אישי

היה לי היום ראיון אישי בלשכה, הכל הלך טוב, שאלה הרבה שאלות וכתבה הרבה דברים, עד שהיא שאלה אותי אם חשבתי כבר על תפקיד או שהתעניינתי, אמרתי לה שאין לי מושג איזה תפקיד אבל כנראה חיל האוויר כי שמעתי שיש להם חדרי כושר (בגלל שאני ספורטאי), אז היא אמרה לי שזה לא שיקול ושיש בסיסים עם חדר כושר ובסיסים בלי, ושהסיכוי שזה יהיה השיקול שיקחו כשישבצו אותי הוא אפסי. אמרתי לה שאני לא רוצה תפקיד של יומיות כי ירגיש לי שהשירות שלי מבוזבז, ובגלל זה חשוב לי שיהיה לי חדר כושר בבסיס. שאלתי אותה על ספורטאי פעיל או מצטיין והיא הסבירה לי שאין לי סיכוי לקבל את זה. היא רשמה כמה דברים ואז אמרה לי "אוקיי, אנחנו סיימנו פה, יצרו איתך קשר".

נהרס לי הראיון??? הבקשה שלי ירדה לטימיון???

Run for a Fall

New member
היי

הריאיון ממש לא נהרס... בכל זאת הפגנת המון רצון ונכונות לשרת (אפילו ביקשת תפקיד לא במסגרת יומיות).

במרבית הבסיסים הגדולים (בייחוד של ח"א) באמת יש חד"כ, ואם הנושא מאוד חשוב לך אז תוכל לשאול בראיונות לתפקיד האם בבסיס יש חד"כ. אם לא, כמובן שתוכל להשתלב כן בתפקיד יומיות (ויש דווקא המון תפקידי יומיות מאוד מעניינים) ולהתאמן בערב. צריך פשוט להפעיל שיקול דעת ולראות כיצד אתה משלב בין הרצון לשרת בתפקיד שתאהב ובין הרצון להמשיך להתאמן בחד"כ.

ספורטאי מצטיין, כפי שהיא אמרה, זה רק לספורטאים מקצועניים שמשתתפים בתחרויות עולמיות, ליגת על וכו' וזה מאושר לקומץ מאוד נבחר של אנשים ספציפיים.

המון בהצלחה בהמשך ותעדכן אותנו!

מקום התנדבות

האם אתה מוכן לשרת כמתנדב באזור ירושלים בית אל ראה מודעה מהיום שלי אבי גור-ארי

למעלה