היה לי ונרפאתי

גלית11

New member
היה לי ונרפאתי

אני רוצה לשתף אתכם מנסיוני, הספחת פרצה אצלי פעמיים. פעם ראשונה כשהשתחררתי מהצבא, ובפעם השניה כשעברתי לבית משלי. כפי שאתם רואים קודם כל המחלה מאוד מושפעת מכמות הלחץ שבו אנו נמצאים. אז דבר ראשון הלכתי ללימודים רוחניים להרגיע את הנפש. דבר שני הלכתי לרופא עור וקיבלתי משחה בשם דיפרוסליק. הצירוף של השניים עשה לי רק טוב, הספחת החלה להעלם. הפסקי עם המשחה והמשכתי עם הלימודים והיא נעלמה לגמרי. ועד היום כמה שזה נשמע מוזר כל פעם שאני לחוצה, עצבנית (בצורה חריגה) מופיעים סימנים קטנים על הגוף של הספחת. מיד אני עושה משהוא שטוב לי, מסע קניות סוף שבוע כל דבר כדי להקטין את הלחץ. וזה עובר לבד. פשוט תזכורת תמידית כך אני רואה את זה , להיות רגועה ושמחה. אז בהצלחה לכם

hilla m

New member
אני חושבת...

שאני הולכת לעשות בדיוק כמוך.. כי אצלי זה ממש ככה, אני מתרגשת בקלות ואני בתקופה של לחץ היסטרי, ובדיוק כמו בקיץ הקודם, הופיע הפסוריאזיס עם הלחץ. באמת כדאי לעסוק בפעילות מרגיעה, והרבה המליצו לי על זה. הילה.

היי גלית

אני בת 11 ועכשיו אני בתקופה של לימודים אז הלחץ אצלי של הפסוריאזיס הוא אני חושבת מהלימודים. האמתי שאני לחוצה הרבה פעמים כשאני צריכה לעשות עבודות ואני לא מגישה אותם ביום ההגשה אבל עד עכשיו לא ראיתי תסמינים להתפתחות הפסוריאזיס בגלל הלחצים,יש למישהו תשובה לזה?

למעלה