היה לי זמן חופשי לאחרונה וחשבתי: איך זה שאחוז הרבה יותר גדול מהפועלים למען החזרת פולארד הם דתיים?
U Uדית New member 20/2/08 #1 היה לי זמן חופשי לאחרונה וחשבתי: איך זה שאחוז הרבה יותר גדול מהפועלים למען החזרת פולארד הם דתיים?
Y yaakii New member 22/2/08 #3 הכללה לא נכונה! אסור לשכוח את החילוניים שמגיעים גם הם ליחידות מובחרות בצבא ושמקיעים את כל חייהם למענו.
הכללה לא נכונה! אסור לשכוח את החילוניים שמגיעים גם הם ליחידות מובחרות בצבא ושמקיעים את כל חייהם למענו.
א איתמר זלק New member 24/2/08 #6 זה קצת חוצפה להגיד את זה כאילו כמה אידאלים כבר יש לנו אצלהם אם למישהו יש אידאלים אז הוא מקיים אותם אצלנו חצי מהאידאלים לא ממומשים על חשבון האחרים
זה קצת חוצפה להגיד את זה כאילו כמה אידאלים כבר יש לנו אצלהם אם למישהו יש אידאלים אז הוא מקיים אותם אצלנו חצי מהאידאלים לא ממומשים על חשבון האחרים
Y yaakii New member 22/2/08 #4 אני חושב שזה קשור לקשר העמוק שיש לדתיים עם ארץ ישראל, מה שגורם להם להרגיש הזדהות וצער כלפי מי שאיננו כאן, בארץ.
אני חושב שזה קשור לקשר העמוק שיש לדתיים עם ארץ ישראל, מה שגורם להם להרגיש הזדהות וצער כלפי מי שאיננו כאן, בארץ.
Y yahafut New member 24/2/08 #5 זה פשוט שאת כנראה פעולת לצד בנות דתיות אבל אני לא חושבת שיש יותר. מצטערת
נ ניסים שפרכר New member 27/2/08 #9 כמה שתגיד שלחילוניים ישנה הסתייגות ומחאה כלפי דרך הדתיים, לא נראה לי שזה ישפיע על האנושיות שלהם! הם עדיין בני אדם ומדובר באדם שהסתכן למען ביטחונם/tapuzforum/images/emo70.gif
כמה שתגיד שלחילוניים ישנה הסתייגות ומחאה כלפי דרך הדתיים, לא נראה לי שזה ישפיע על האנושיות שלהם! הם עדיין בני אדם ומדובר באדם שהסתכן למען ביטחונם/tapuzforum/images/emo70.gif