היה לי חלום הזוי על מוניקה

Just Adi

New member
היה לי חלום הזוי על מוניקה ../images/Emo80.gif

וואו כרגע התעוררתי ואיזה חלום מוזר... הלכתי עם חברה שלי שממש לא מתה עלהם להופעה שלהם (ואפילו לא הודעתי לאמא שלי) ושם פגשנו כמה מהשיכבה שלי והתיישבנו איתם, מה שמוזר שזה היה מן כזה אולם כמו של קולנוע עם כיסאות כאלה והכל... בכל מקרה, במקום ששחר יהיה ליד התופים ופיטר עם הגיטרה והכל לכל אחד היה מיקרופון משלו והם שרו ביחד, בפינה של הבמה היו כמה מעריצות שרצו חתימות ואני הלכתי לשם ופתאום המדריכה שלי הייתה שם ושאלתי אותה אם יש לה עט והיא אמרה שכן והיא שתלך להביא לי מישהו שהיה לידי שם אמר לי "זה מקרה אבוד, אל תנסי" ופתאום כל המעריצות שהיו שם נעלמו... המדריכה שלי הביאה לי עט ואני קרעתי חלק מנייר של התשבצים האלה של מעריב לנוער (עשיתי אותם לפני שנרדמתי... אז אולי בגלל זה) ואז שחר בא לשם (לפינה שבא הייתי שם) ושאלתי אותו אם אפשר חתימה והבאתי לו את העט והוא שאל אותי איך קוראים לי ואמרתי לו עדי. ואז הוא התחיל לכתוב משהו והוא שאל אותי אם אני יודעת בכלל מי זה שחר אז אמרתי לו "המתופף של הלהקה... אתה..." והוא חייך כזה והביא לי את הפתק ואז פתאום התחבקנו איכשהו ואני הייתי באוויר (הוא היה גבוה) ואז כשהוא הוריד אותי לא מצאתי את הפתק והתחלתי לחפש וכשהרמתי את הראש הוא כבר היה על הבמה (אגב, זה היה לצלילי קונפורמיסט) וחזרתי למקום והחברה שלי עשתה לי בטון מגעיל "למה לקח לך כל כך הרבה זמן" וסיפרתי לה וכשסתכלתי על הדף היה כתוב: לעדי ואז היו מילים של שיר באנלית ואני אפילו זוכרת כמה מהמילים ואז בסוף היה "באהבה, שחר" וחתימה ואז התעוררתי... הזוי או לא?! עדי

וואיי, עדי

איזה חלום מעולה..מזה? יאו, איזה מגניב... רק שתידעי שלמרות שכולם אומרים שחלומות מתגשמים ואף אחד לא מאין להם..זה נכון, יש חלומות שכן מתגשמים,ויש קטעים כאלו של דה ג'ה וו..לא יודעת אם זה קשור, אבל כשיש לי דה ג'ה וו..זה ממש מדליק.. קיצר, רק שתידעי שיש להם הופעה ב-13.3 בחיפה וב-18.3 בבארבי בת"א מי יודע...

למעלה