היה לי חלום מוזר

היה לי חלום מוזר ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

על הביטלס כמובן. ובעיקר על פול. חלמתי שאני בהופעה של הביטלס בישראל. משום מה אין בקושי מעריצים על המדרגות והם מופיעים במין קרן רחוב עלובה כזאת בתל אביב. אחרי זה נגמרת ההופעה וכולם מתפזרים, ואז אני רואה שלג'ון וג'ורג' מורידים את המשקפיים, הזקנים והשפמים וכל מיני תוספות פלסטיק כאלה, ואני שואלת את המפיק למה זה, אז הוא הסביר שמצאו מחליפים לג'ורג' וג'ון כי הם מתים.. אחרי זה הורידו מעל הראש של פול מסכה (שלא הייתה קודם, כאילו היא הופיעה כדי שיורידו אותה
) שהראתה את הפנים שלו כמו שהוא היום (יש לציין שממש נדהמתי כשראיתי את התמונות שלו כמו שהוא היום, זה איום ונורא) ומתחת הפנים שלו היו צעירות וחמודות. שוב שאלתי את המפיק למה זה והוא אמר זה לא פול, ושלקחו מחליף מאחת תחרויות הכפילים של פול בשביל ההופעה, כי פול זקן מדי בשביל להופיע.. וכאן התעוררתי.

אלרוס

New member
היית צריכה להגיד שגם רינגו לא אמיתי

ולו רק כדי להשקיט את מה שיאמר מקה על זה.

את מושפעת

אבל כדי לעצור את האפלייה, שבה רק שלושה חברי הביטלס נראו מתים על ידייך, אני אפרסם בקרוב קונספירציה על מותו של רינגו. בכל מקרה, חלום יפה! שירבו חלומות כאלה!

lucy Rigby

New member
גם אני חלמתי עליהם פעם

יום אחרי שהריסון מת חלמתי שאני פוגשת את ארבעתם. אני כל כך נהנתי בחלום הזה, הם היו צעירים ויצא לי לדבר איתם. איך הצטערתי כשהתעוררתי...

למעלה