היה לי חלום צלול ביום כיפור
!!

היה לי חלום צלול ביום כיפור ../images/Emo13.gif !!

טוב אז ככה: השעה 11 וחצי בבוקר, אני מנסה לישון עוד קצת כדיי שהצום יעבור לי מהר. הצלחתי להרדם והתחלתי לחלום: את החלום אני לא בדיוק זוכר אבל הייתי בבית ואז היה לי להשתין... אז הלכתי לשירותים שבבית, שלפתי את הזין ובדיוק שבאתי להשתין באה לי מחשבה בראש: "וואי שלא יהיה מצב שאני משתין בחלום ואז אני ישתין גם במיטה". איך שהמחשבה הזאת עברה לי בראש הבנתי כמובן שזה חלום. לא התרגשתי כל כך למרות שזה החלום הראשון שאני ממש הייתי מודע בלי שום ספקות. אמרתי לעצמי: "אני עכשיו יסגור את החלום הזה ואתחיל חלום חדש כשאני מודע". באותו רגע התעוררתי לחצי שניה ואז נכנסתי לחלום חדש כשאני צלול לגמריי. ועכשיו לחלום: הייתי בסלון של הבית עם עין אחת פתוחה (אין לי מושג למה), ניסתי לפתוח את העין השניה אבל פחדתי שאני אנסה יותר מדיי לפתוח אותה ואז בטעות אני אפתח את העין ה"אמיתית" ואני אתעורר. אז נשארתי עם העין אחת סגורה... כמו שאמרתי הייתי בסלון, ראיתי את אמא ואבא שלי במטבח אבל הם לא היו דומים לאיך שהם נראים במציאות. הם דיברו על משהו ואז הם הלכו לאמבטיה... הלכתי במזדרון של הבית ועברתי דרך הדלת לחדר של אחותי. אמרתי לעצמי "איזה סבבה שאני מצליח לעבור דרך הדלת". המשכתי לעבור דרך הקירות בבית בהתלהבות ואז החלטתי לעוף מהבית (תרתי משמע). עפתי קצת ברחובות שליד הבית שלי והייתי המום מהרמת פרוט שיש בחלום, הכל היה ממש כמו במציאות. נחתתי ברחוב המקביל לבית שלי ואז נזכרתי שקראתי פה שלזיין בחלום צלול צריך להיות משהו טוב. אז ראיתי ילדה ואמרתי לעצמי "אם כבר אז כבר". טסתי לעברה ופתאום התעוררתי!. מתברר שהתעוררתי מצעקות של ילדה מהשכונה שלי. (באסה) לסיכום: רמת צלילות 100 %. היה כיף וחבל שנגמר...

BladeRaider

New member
ובכן....

אתה יודע שכשאתה מזיין בחלום התחושה כל כך אמיתית שאתה גומר במציאות (אי אפשר לשתק את הזין ואת האשכים והערמונית)

ליטן א

New member
פורקן בחלום ובמציאות:

גיליתי שאפשר לגמור בחלום ולא לגמור במציאות!!! בערב הבאתי את פורקני למול תמונת אישה נאה (חחחחח, לדבר בשפה גבוהה זה לא מתאים עכשיו, בסיטואציה הזאת, נכון???
), והלכתי לישון... בלילה חלמתי חלום שבו באה אליי אישה נאה אחרת (מצטער בנות, אם לא נעים לכם לשמוע עכשיו - כדאי שתסגרו עכשיו את ההודעה..
בעצם, לא הייתן צריכות לפתוח אותה בכלל, אבל לא משנה), ודפקתי אותה שחבל על הזמן, וגמרתי עליה, והתעוררתי מזה במציאות - ולא גמרתי במציאות.... כנראה שזה היה חלום מהיר מאוד, והז*ן לא הספיק לעבוד כ"כ מהר... בכל מקרה, ב90 אחוז מחלומות הזיונים שלי (לבנות שנשארו: כן, אנחנו (הבנים) עם שדורש סקס 15 שעות ביממה, ועוד 6 שעות לישון, ועוד 2 לראות כדורגל, ועוד שעה לאכול - בסך כל היום... כל הסטיגמות נכונות..) יש גם גמירה במציאות.. ליטן

מגניב !! מזל טוב ! ../images/Emo13.gif

תגיד איך היתה ההרגשה לעבור דרך קירות ודלתות ? לא הרגשת איזו התנגדות בזמן המעבר זה היה כמו לעבור סתם דרך אוויר ? ואתה יכול לפרט על התחושה של הטיסה ? זה ממש היה כמו לטוס עם הרוח על הפנים וכל זה או סתם מן ריחוף כזה מוזר באוויר ? יפה מאד ! אלון

שריר

New member
גם לי היה בערך באותה שעה

אני לא זכור את החלום רק שאני חושב לעצמי בלי קשר אולי זה חלום ובום מתעורר לדעתי התעוררות כוזבת אבל לא בדקתי ממש

חלמן

New member
ערן מזל טוב ו...

רק רציתי לשאול באיזה שיטה השתמשת? ומה עשית? חשבת? פרטים..

עשיתי את שיטת "ההשתנה המציאותית" ../images/Emo3.gif

אין כזה דבר כמובן... כמו שאמרתי, הרגשתי בחלום שאני עומד להשתין גם במציאות (כי היה לי להשתין כנראה) ואז הבנתי שזה חלום... מה עשיתי אתה שואל?.. תקרא מה כתבתי

למעלה