היה לי חלום צלול !!!!!!!!!!!!!!!!

היה לי חלום צלול !!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

היום סוף סוף היה לי חלום צלול !!! סוף סוף סיבה טובה להתחיל ולכתוב יומן חלומות !
זה החלום הראשון שרשמתי הבוקר ביומן ! ( דרך אגב על כריכת היומן יש תמונה יפה כזאת של הארי פוטר שנותנת תחושה כזאת מאד חלומית ). וזה מה שקרה - הלכתי לישון אתמול בסביבות 12:00 בלילה אם אני זוכר נכון, והתעוררתי לבד ב - 5:00 בבוקר, קמתי מהמיטה לכמה דקות, שירותים, שתיתי קצת מיץ תפוזים וחזרתי לישון. הרגשתי עייף אך אמרתי ננסה לעשות WILD , ניסיתי להתרכז בנשימות שלי אך כנראה הייתי עייף מדיי ונירדמתי אחרי 5 דקות בערך. היו לי 2 חלומות ראשונים לא צלולים אבל רמת המציאות בהם היתה מדהימה, לדוגמה היה איזה קטע שהחזקתי ביד 2 שקיות עם שוקולדים עגולים כאלה בתוכו וזה היה כל כך מציאותי ואמיתי ! אבל נגיע ישר לחלום השלישי שהוא היה החלום הצלול ! אני הולך לי בחוץ במקום פשוט מקסים ! איזור ירוק מאד, לא מישורי, איזור של גבעות ( לא גבוהות במיוחד ) והכל מסביב ירוק מאד ופורח, נראה ממש כמו בוקר אחרי שיורד גשם, הכל לח ורטוב כזה, יש ריח של גשם באוויר, מסביב המון צמחייה ירוקה רעננה של "אחרי גשם", הרבה כלניות וסביונים פורחים שם ויש גם כמה עצים, אני רואה כנראה יותר מדיי נשיונל-ג´אוגרפיק ועוברת לי איזו מחשבה בראש על מה יקרה אם פתאום יצוץ לו כאן איזה אריה או לביאה או איזו חיית טרף וכמה חסר אונים שאני אהיה אבל אז אומר לעצמי שאילו שטויות, הרי אין בישראל חיות טרף כאלה שמסתובבות חופשי ... אני ממשיך ללכת ופתאום ( לא - שום אריה לא צץ שם ! ) בלי שום בדיקות מציאות אני מבין לפתע שאני חולם !! לפני כן הסתכלתי על הנוף המדהים מסביבי ואמרתי לעצמי איזה גדול זה היה אם זה היה חלום עכשיו, ואז פתאום תוך איזה 2-3 שניות הבנתי שבעצם זה כן חלום !! ברגע שזה קורה אני מתחיל דיי להתרגש וישר אני חושב שאסור לי להתעורר עכשיו ! אני כבר מרגיש שקשה לי לנוע ולזוז ואני פתאום בקושי רב מצליח ללכת, אני מסתכל סביבי והכל נראה כל כך מציאותי !!!!! דווקא בתנועות של הידיים לא היתה לי בעיה בתנועה אז התחלתי לשפשף את כפות הידיים אחת בשניה ואחר כך גרדתי את הפנים חזק עם הידיים, ניזכרתי ש - Variety דיבר על השיטה של מכות חלשות על האוזניים אז ניסיתי גם את זה, בכל מקרה נשארתי בתוך החלום הצלול אבל עדיין היה לי מאד קשה ללכת. התחלתי להסתכל סביבי ופתאום ראיתי שאני עומד ליד קיר שיש לבן ( ממש כמו בחדרי אמבטיה ) עם מישבצות של שיש חלק בצבע לבן ובמספר מקומות בקיר יש משובצות מנורות כאלה דלוקות ששקועות בקיר כמו שיש בדפנות של בריכות שחייה. אני מסתכל למעלה ורואה מעלי תיקרה גבוהה מקסימה ומדהימה שמשובצים בה המון המון אורות דולקים צפופים וזה מזכיר מאד כל מיני מיבנים שמוארים בלילה בלאס-ווגאס ! אני מחליט לבדוק את רמת המציאות של החלום הצלול ושוב מסתכל מסביבי, על הקיר ועל התיקרה והכל נראה כל כך כל כך אמיתי ומוחשי וראליסטי !!!! מדהים !!! אני רוצה לבדוק את רמת המציאות של הקיר ואני מקיש עליו כמה פעמים עם היד שלי כמו שמקישים בדלת, ממש ממש מציאותי !! התחושה ממש כמו להקיש על קיר שיש קשה וגם הקול של הנקישה ממש כמו במציאות !! אני אומר לעצמי שאני יודע שזה רק חלום ותוך כדי שאני מסתכל מסביבי מוקסם מרמת המציאות הגבוהה אני אומר לעצמי שאני יודע שכל מה שאני רואה כאן זו רק יצירה של המוח שלי ובעצם אני ישן עכשיו במיטה !! ואז אני מתחיל להתעורר, אני מסתכל על התיקרה ולא מפסיק להתרכז בה ורואה איך היא לאט לאט נעלמת עד שאני מתעורר ואני רואה שבעצם הסתכלתי על הווילון בחדר שלי ! זה ווילון לבן סרוג כזה וקרני האור מהשמש בבוקר התחילו לחדור דרכו לחדר ( השעה 7:00 בבוקר ) , בחלום זה המ שיצר את התיקרה המקסימה, כנראה בגלל שבזמן חלום העפעפים רועדים בחוזקה והם לא לגמרי סגורים אז דברים מבחוץ שנמצאים בחדר יכולים להשפיע על הנוף בחלום ( בדיוק כמו הקטע שסיפרתי כאן לא מזמן על הערס שהסתכלתי עליו כשהתעוררתי וראיתי שהוא בעצם היה סמיכה שהיתה מונחת על המיטה ... ). בקיצור זו היתה חוויה מדהימה ביותר !! חבל רק שיכולת התנועה שלי היתה כל כך קשה ( כנראה בגלל שכבר התחלתי להתעורר כי לפני שהבנתי שאני חולם יכולתי ללכת ולזוז לגמרי בחופשיות ! ). סיכום חלום צלול - רמת צלילות מחשבתית - 100% רמת צלילות ראייה ונוף ראליסטי - 100% יכולת תנועה - בהליכה: 20% בתנועות ידיים: 90% ( כששיפשפתי ידיים לדוגמה או הקשתי על קיר השיש לא היתה לי שום בעיה בתנועה ) זמן צלילות - בסביבות 3 דקות ( ככה לפחות נראה לי בזמן החלום ) התרשמות כללית - מ ד ה י ם !!!!!!!!! חלומות צלולים לכולם ! אלון

מזל טוב?

כתבת ממש הרבה!!! מזל טוב (?) על החלום הצלול!!! רק חבל שלא הצלחת ללכת... תגיד, זה החלום הצלול הראשון שלך? כי ממה שהבנתי אתה מבין בכל הנושא הזה הכי הרבה אבל עד עכשיו לא שמעתי על חלום צלול שלך... אז בכל אופן מזל טוב!!!

לא הראשון אך הטוב מכולם ! ../images/Emo13.gif

מבין בערך 12 חלומות צלולים מאד קצרים של כמה שניות שהיו לי עד היום זה היה הארוך ביותר והצלול ביותר מבינהם, היו לי כמה כמעט באותו אורך של זמן אבל רמת הצלילות בהם היתה נמוכה והיו כמה שרמת הצלילות בהם היתה מאד מאד מאד גבוהה אך הם נימשכו לא יותר מ - 7 שניות, הפעם החלום הצלול גם היה ארוך "יחסית" ( 3 דקות בערך ) וגם רמת צלילות היתה מאד גבוהה ! ממש חבל שכמעט לא יכולתי ללכת, באמת חבל ! רציתי רק לתקן, דיברתי על הווילון שהיה בעצם התיקרה בחלום הצלול, אז אחר כך ראיתי שזה בעצם לא היה הווילון אלא התריס מאחורי הווילון, התריס היה סגור אבל במצב שיש בו הרבה הרבה חריצים צפופים מסודרים בשורות ( אתה יודע, תריס רגיל כזה ) וקרני השמש בבוקר שחדרו דרך החריצים נראים כמו המון משבצות של אור זוהר חזק והם בעצם אלה שיצרו את התיקרה המדהימה בחלום הצלול עם המון המון מנורות זוהרות שדולקות בה. כמו שאמרתי זה היה פשוט מדהים וזה נתן לי שוב מרץ לחזור ולהתאמן על הנושא !
ביי ביי אלון

למעלה