היה לי חלום צלול!!!!

היה לי חלום צלול!!!!

טוב...החלום היה קצר אבל צלול!!! אני אספר את החלום: חלמתי שאני קוראת קומיקס,ואז בתוך הקומיקס היה ציור של אי,ואז נכנסתי לתוך הציור,האי שבתוך הקומיקס. ואז באה איתי אישה,מן מדריכה,והיא ואני מגיעים למן מערה ששוחים שם בעכבישים [איכס!!]. ואז אנחנו יוצאים מהמערה והולכים על גשר חבלים,ואז אני שואלת את האישה נראה לי שהשאלה קשורה לחלום "למה הבאת אותי לחלום הזה?" ואז הבנתי אני עצמי שזה חלום ואז שהבנתי שזה חלום התחלתי לפחוד!!! ומרוב פחד התעוררתי... איזה באסה!!!
חלום בהקיץ

חלום בהקיץ!!! הקשיבי לשם שלך!!!

ברגע זה ממש - התבונני סביבך... נו, תתבונני כבר! מה את רואה?! מה את רואה?! לא משנה. את פה, את נמצאת כאן, את נוכחת, את - מי שאת - כאן!! זה נכון במציאות ובחלום ובכל דבר אחר - וזה מה שחשוב!! עכשיו, בואי נעשה בדיקה... אימון... נניח שאת עכשיו בחלום... ברגע זה ממש את חולמת ח-ל-ו-ם - הקשיבי למלים שלי בזמן שאני מתקתק אותן - ה א ו ת י ו ת האלה הן חלק מחלום (נו, עשי כבר בדיקת מציאות!), עכשיו, מה בדיקת המציאות הניבה?????? כך או אחרת, נניח שהיא הניבה שזה חלום!!! אז מה? מה מפחיד?! הרגעי. התבונני בעצמך לרגע... בגופך... סמכי על עצמך... יש לך יכולות מופלאות... למדי להשתמש בהן... את מבינה, מתוקה? זה לא משנה איפה את - חלום / מציאות / תחת - זה תמיד את! ואת, זה מה שחשוב! ולהשתמש ביכולות המופלאות שלך, זה מה שאת לומדת ועוד תלמדי! אז חייכי - והמשיכי ללמוד! את מופלאה - ואת לומדת מיום ליום להיות יותר מופלאה... למדי את סוד כוחך! שלך באהבה, בן

למעלה