היה לי חלום...

ויימס

New member
היה לי חלום...

חלמתי על סתמרוח ולארה קרופט (זה נותן לכם פרספקטיבה די טובה בנוגע לבמה חיי העלובים מסתכמים...). הם היו בקווסט להצלת העולם (כמה מפתיע), והם הגיעו שם לצוק, ובגלל שלארה יכולה לעשות קפיצות ממש גדולות, (וסתמרוח לא) היא כזה תפסה אותו בעורף, וקפצה, בזמן שהוא צורח (כי הרי יש לו פחד גבהים וזה...). ואני לא זוכרת עוד הרבה, וזה נורא מעצבן אותי, כי אני יודעת שזה היה חלום נחמד. והיה קטע שהם מגיעים לאיזה אי, ויש איזה איש אחד שיורה על סתמרוח חץ מורעל, אז לארה דחפה את סתמרוח הצדה והחץ פגע בה, אבל היא לא מתה, כי שהיא מורעלת צריך רק ללחוץ על 9, ואז היא משתמשת בערכת בריאות שלה והכל בסדר...
והיה לסתמרוח פסל קטן של מגדל אייפל.
וגם חלמתי שהוא חוזר אחורה בזמן (שוב
), ופוגש את דיבלר כשהוא צעיר (בלי לארה)... והיה שם איזה מסר עמוק בנוגע לאנושות, אבל אני לא זוכרת!!!
ואחר כך היה לי חלום מעצבן על איך שאני מאחרת את ההסעה לבסיס.

ehudt

New member
הדמות של לארה קרופט הופיעה

במשחק Discworld Noir, בתור ארכאולוגית מגילדת הארכאולוגים. במשחק מנהלים איתה דיאלוג ענק שבו היא מדברת על זה שהיא פורצת למקדשים וקברים עתיקים שאף אחד לא היה בהם מעולם, חוץ מהאנשים ששמים את הmedkits. היא נראית כמו לארה, מדברת כמו לארה, אך קוראים לה Laredo Cronke

ויימס

New member
באמת???../images/Emo9.gif מגניב!!!

...לא שיחקתי אף פעם באף אחד מהמשחקים (של הדיסקוורלד)
יש למישהו מושג בכלל אם אפשר להשיג אותם איפה שהוא...?

dino_din

New member
תשמעי, אני לא רוצה להלשין אבל...

את הראשון אפשר להשיג פה - זה המשחק הראשון שיצא ב 95 וזכה באתר של "הכלב" לציון 9 מתוך 10 ! (מומלץ לקרוא היטב את ההוראות לפתיחת המשחק והתקנתו). את השני תשיגי כאן - השם המלא למי שמעוניין :
Discworld 2: Mortality Bytes (a.k.a. Discworld 2: Missing Presumed)​
יצא ב 97 וזכה גם הוא לציון של 9 מתוך 10 !!! את השלישי אי אפשר להוריד
אבל מי שרוצה מוזמן לקרוא עליו מידע בקישור הזה. דווקא המשחק השלישי (Discworld Noir) זכה לציון הכי גבוה (9.3 מתוך 10) למרות שהוא בלי "סתםרוח" שהיה הגיבור של שני החלקים הראשונים. יום כתום, דינו. >אוי, איך אני מתגעגע למשחקים האלו<

ehudt

New member
שלושת המשחקים מומלצים ביותר!

ההיכרות שלי עם השני והשלישי (discworld noir) טובה יותר, אך שלושת המשחקים הם יצירות מופת! כדאי כדאי כדאי!

The Mad Hatter

New member
מה?

מתי זה היה? ולמה אני לא זוכרת את זה? (ומה שעוד עצוב זה שהדיסקוורלד נוור שלי שרוט לגמרי ואין סיכוי שהוא יעבוד אי-פעם. האאא. זה מה שקורה כשקונים יד-שניה בסטימצקי, אני מניחה...P:)

ehudt

New member
לקראת סוף המשחק

נכנסים לגילדת הארכאולוגים כדי לחפש במחסן שלה את החרב שמחפשים. בתוך הגילדה מחכה לארדו קרונק ומדברת איתכם על מערכת האבטחה של המחסן וכו' את לא זוכרת?

dino_din

New member
ויימס...

אולי תיקחי איזו חופשה קצרה מהפורום ? סעי לאיזה טיול קטן בצפון, תאכלי פירות, תשמעי מוזיקה קלאסית... תחזרי כשתרגישי יותר טוב
דינו. >תגידי שלום לאנשים הנחמדים בחלוקים הלבנים<

DviRincewind

New member
נשמע לי כמו פרץ של גאונות

אולי נציע את זה בתור רעיון לדיסקוורלד 3?

ויימס

New member
או טומב ריידר 7 ../images/Emo6.gif

אבל ברצינות, החלום הקודם שלי היה הרבה יותר טוב (זה שהוא מתחתן עם מגרט והמכשפים באוניברסיטה רוצים להרוג אותם כדי שלסתמרוח לא יהיו ילדים שיהיו מכשפים כושלים כמוהו, ובכך יורידו פלאים את כישורי הכשף של האנושות). למה אני אף פעם לא חולמת על זוגפרח? זו סוגייה מעניינת.

למעלה