היה לי יום ארוך

אוריקס

New member
היה לי יום ארוך ../images/Emo122.gif

זה האמת התחיל כבר אתמול (או שבעצם אני לא יודע בדיוק מתי), המורה לספרות ולשון שלי באה מבוייצת לכיתה ביומיים האחרונים. כאילו היא תמיד עצבנית, אבל ביומיים האלה ממש שקוף שהיא מבוייצת. קיצר היום באתי במצברוח שאין לו שום קשר לרצון ללמוד. המורה לאנגלית הוציעה אותי בשעה הראשונה. שעה ספורט. הכי טוב שיש - כדורסל. אח"כ היסטוריה עם המחנכת. יש לנו מן קטע כזה שאנחנו (הבנים) זורקים הערות שוביניסטיות. כמובן שהכל בצחוק, אבל אותה משום מה זה ממש מצליח לעצבן. היא שלחה אותי לעשות עבודה על פמיניזם בסיפרייה. "הגדלתי ראש" והדפסתי (מיותר לציין שהכל מהאינטרנט, אפילו לא קראתי את זה
). בשאר הזמן השתעממתי.
נתתי לה את זה והיא מאד התפעלה.
בשעור השני היא כמעט העיפה אותי שוב.
שעור מתמטיקה. אין כוח אבל בכל זאת חצי מקשיב. שעור ספרות. המורה המבוייצת באה ומוציאה אותי ללא כל התרעה מוקדמת, על הדקה הראשונה של השעור כי לא ישבתי במקום... באמת שלא עשיתי כלום - אבל די שמחתי לצאת. אח"כ השתעממתי בעוד שעור לשון. כבר 3. עוד שעתיים ניתוח מערכות. לא סבלתי, אבל זה די משעמם ללמוד לתכנן דיבי בסיסי של חנות לתיקוני מוצרים. באקסס כמובן. ואז באתי הבייתה, אין כוח לזוז, מחר יום קצר + תעודות ואז יומיים חופשת חורף + שבת... יום ראשון שוב בציפר.

אוריקס

New member
כן

את מעבירה לי היום במייל את האפליקציות, אני לא מעביר לך מחברות כי אין מה להעביר. תיכון הראל - מבשרת ציון, שם את לומדת מיום ראשון. תקבלי גם את טוני, חדר ומחשב. טוני צריכה לצאת לפחות 3 פעמים ביום, חוץ מזה לא צריך לעשות יותר מידי. אין אינטרדב, הוא הלך לפני כמה ימים. אני מקבל את הכלבים והחתולים שלך, נא העבירי לי את דרישות הטיפול + מקום הנסקפה בבית. תודע

חוצפאי

New member
עצרו הכל../images/Emo70.gif קונספירציה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא עושה את זה רק כדי לקבל ת'כחול שלך
שמישהו יקרא למשטרה, אל תתנו לו לברוח

עשינו עסק ../images/Emo45.gif

אתה מקבל
דירה בירושלים, 4 חדרים + חצר
כלבה בשם שטיח (הוראות הפעלה - בונזו פעמיים ביום, ליטוף כל 10 דקות, טיול 3 פעמים ביום)
5 חתולים (הוראות הפעלה - אוכל פעמיים ביום, לסבול בשקט כשהם מחליטים לישון עליך בלילה)
חדר עבודה מצוייד קומפלט
חבר שמביא לך קפה למיטה בבוקר, איבדתי את הוראות ההפעלה אז תצטרך לנחש (אתה יכול לנסות להחליף אותו בחנות לדגם ממין נקבה)
שלושה דדליינים לשבוע הבא
שני פורומים לנהל
לסבול בשקט את הטלפונים של עמית פעמיים ביום.

Terminal Frost

New member
שכחת

50 (ויותר) מעריצים מפורום ASP חלקם לא אנונימיים, נוטים לאלימות, אובססיביים, ורובם מתחת לגיל 18.

אוריקס

New member
את מקבלת גם -

אדום ב 799
שכחתי לציין שאת בקרוב מקבלת לבנות ממשק לעצים בינריים, אז תהני. יש לך שיחה מזוהה

Deviation

New member
מה עושים עם 5 ?

מספיק רק שניים - אחד לשיחות + אינטרנט (ADSL או כבלים) ואחד לפקסים
כמובן שסלולרי זה תלוי ממספר בני המשפחה (וכמה כל אחד מהם מקבל מהעבודה)..

Salem

New member
אני מחבר כל פעם קו חדש

מתי שאת מפסיקה לענות לאחד
וגב, את מתקשרת אליי גם
המפ

למעלה