היה לי יום ארוך ../images/Emo122.gif
זה האמת התחיל כבר אתמול (או שבעצם אני לא יודע בדיוק מתי), המורה לספרות ולשון שלי באה מבוייצת לכיתה ביומיים האחרונים. כאילו היא תמיד עצבנית, אבל ביומיים האלה ממש שקוף שהיא מבוייצת. קיצר היום באתי במצברוח שאין לו שום קשר לרצון ללמוד. המורה לאנגלית הוציעה אותי בשעה הראשונה. שעה ספורט. הכי טוב שיש - כדורסל. אח"כ היסטוריה עם המחנכת. יש לנו מן קטע כזה שאנחנו (הבנים) זורקים הערות שוביניסטיות. כמובן שהכל בצחוק, אבל אותה משום מה זה ממש מצליח לעצבן. היא שלחה אותי לעשות עבודה על פמיניזם בסיפרייה. "הגדלתי ראש" והדפסתי (מיותר לציין שהכל מהאינטרנט, אפילו לא קראתי את זה
). בשאר הזמן השתעממתי.
נתתי לה את זה והיא מאד התפעלה.
בשעור השני היא כמעט העיפה אותי שוב.
שעור מתמטיקה. אין כוח אבל בכל זאת חצי מקשיב. שעור ספרות. המורה המבוייצת באה ומוציאה אותי ללא כל התרעה מוקדמת, על הדקה הראשונה של השעור כי לא ישבתי במקום... באמת שלא עשיתי כלום - אבל די שמחתי לצאת. אח"כ השתעממתי בעוד שעור לשון. כבר 3. עוד שעתיים ניתוח מערכות. לא סבלתי, אבל זה די משעמם ללמוד לתכנן דיבי בסיסי של חנות לתיקוני מוצרים. באקסס כמובן. ואז באתי הבייתה, אין כוח לזוז, מחר יום קצר + תעודות ואז יומיים חופשת חורף + שבת... יום ראשון שוב בציפר.
זה האמת התחיל כבר אתמול (או שבעצם אני לא יודע בדיוק מתי), המורה לספרות ולשון שלי באה מבוייצת לכיתה ביומיים האחרונים. כאילו היא תמיד עצבנית, אבל ביומיים האלה ממש שקוף שהיא מבוייצת. קיצר היום באתי במצברוח שאין לו שום קשר לרצון ללמוד. המורה לאנגלית הוציעה אותי בשעה הראשונה. שעה ספורט. הכי טוב שיש - כדורסל. אח"כ היסטוריה עם המחנכת. יש לנו מן קטע כזה שאנחנו (הבנים) זורקים הערות שוביניסטיות. כמובן שהכל בצחוק, אבל אותה משום מה זה ממש מצליח לעצבן. היא שלחה אותי לעשות עבודה על פמיניזם בסיפרייה. "הגדלתי ראש" והדפסתי (מיותר לציין שהכל מהאינטרנט, אפילו לא קראתי את זה