היה לי לילה לבן... לפצלוח הקטן שלי יש הבעבואות רוח ולא ישנתי כל-הלילה, אז חרזתי. ואלה התןצאות.
א אפרז New member 7/5/06 #1 היה לי לילה לבן... לפצלוח הקטן שלי יש הבעבואות רוח ולא ישנתי כל-הלילה, אז חרזתי. ואלה התןצאות.
ד דאלי עיצובים New member 7/5/06 #12 אני יודעת שכנראה עיצבנתי את כולם עם השאלות שלי בקשר לטבעת עם חרוז עגול, אבל מה לעשות שאילן לי הרבא זמן מול המחשב, אפשר אולי תרשים לטבעת הזו? בבקשה, לא לכעוס
אני יודעת שכנראה עיצבנתי את כולם עם השאלות שלי בקשר לטבעת עם חרוז עגול, אבל מה לעשות שאילן לי הרבא זמן מול המחשב, אפשר אולי תרשים לטבעת הזו? בבקשה, לא לכעוס
W wildspirit New member 8/5/06 #16 ../images/Emo2.gif את מי עיצבנת../images/Emo35.gif ממש לא תרגישי חופשי לנדנד אני אנסה למצוא לך את התרשים לזה
../images/Emo2.gif את מי עיצבנת../images/Emo35.gif ממש לא תרגישי חופשי לנדנד אני אנסה למצוא לך את התרשים לזה
L linakog New member 8/5/06 #17 טבעת יפה טבעת יפה אבל אני היתי שמה פנינה קצת יותר גדולה באמצע במרכז חסר שם
N night mistress New member 7/5/06 #9 רפואה שלמה!! צמיד האיקסים פשוט משגע!! יש לך טעם טוב בצבעים.. מקווה שהמתוק ירגיש טוב ומהר,בלי יותר מדי גירודים.
רפואה שלמה!! צמיד האיקסים פשוט משגע!! יש לך טעם טוב בצבעים.. מקווה שהמתוק ירגיש טוב ומהר,בלי יותר מדי גירודים.
W wildspirit New member 7/5/06 #6 קודם כל רפואה שלמה לבן../images/Emo24.gif שנית איזה הספק בשביל לילה יפה מאוד אחלה תוצרים
ע עידיתוש והאוצרות New member 7/5/06 #7 הספק משגע ../images/Emo2.gif הצמידים מטריפים ! לגבי הפצלוח הם מסכנים....אבל למרוח אותו כל הזמן עם החומר הזה ואמבטיות זה מאוד עוזר (מנסיון עם הפצלוח שלי שחטף קשה מאוד )
הספק משגע ../images/Emo2.gif הצמידים מטריפים ! לגבי הפצלוח הם מסכנים....אבל למרוח אותו כל הזמן עם החומר הזה ואמבטיות זה מאוד עוזר (מנסיון עם הפצלוח שלי שחטף קשה מאוד )
א אפרז New member 7/5/06 #10 תודה לכולן!!! מקווה שהלילה אוכל לישון כמו שצריך ולא אצטרך להחזיק את העיניים עם חרוזים .
C coral chan New member 7/5/06 #13 רק עכשיו שמתי לב.. ../images/Emo210.gif שרשרתי לא נכון,זה היה מכוון לשירשור של נייטי מצטערת אפרז . ההספק שלך ללילה אחד מרשים ביותר!
רק עכשיו שמתי לב.. ../images/Emo210.gif שרשרתי לא נכון,זה היה מכוון לשירשור של נייטי מצטערת אפרז . ההספק שלך ללילה אחד מרשים ביותר!