היה לי מצ'עמם

היה לי מצ'עמם

וכשמצ'עמם אני מכין פרומואים
הפעם לטור של ג'נט. לא הכי מושקע, לא הכי מושך, אבל קצר וקולע והכי חשוב - בעברית! *הוא נמצא משמאל ואני מוכן לקבל ביקורת
*

יפה../images/Emo13.gif

אגב - Live nation מדווחים על מכירות מעולות לסיבוב הופעות של ג'נט!

עדין לא, אבל...

היא הולכת להרוויח על ההופעות בארה"ב בלבד למעלה מ-100 מיליון דולר. ועובדה שמתווספות להן עוד הופעות בארה"ב - יש ביקוש. בלוס אנגל'ס היא אפילו מוכרת יותר ממדונה.

g a g a

New member
יותר ממדונה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

ואם כבר במדונה עסקינן, יש למישהו מושג מה יש למדונה נגד ג'נט? אני זוכרת שכבר בתק' עתיקה יחסית (כשיצא הסרט התיעודי "במיטה עם מדונה") מדונה הביעה גועל כלפי ג'נט, ולאחרונה יש כל מיני שמועות [שאינני יודעת עד כמה הן נכונות] שמדונה ממשיכה להיות אליה מגעילה. שתיהן בילו באותו מקום, ומדונה התעלמה ממנה לחלוטין בעודה מזמינה את אשטון קוצ'ר, דמי מור, שאקירה ועוד כמה סלבז לשבת איתה, כאשר התא של ג'נט היה מרחק 2 תאים ממדונה. מוזר, לא?

הסכום הזה

לא נראה לי הגיוני. זה כמעט מה שהיא הרוויחה בכל הקריירה, כרגע היא בתקופה אחרת, חלשה ביותר, הסבירות היא שהטור ייגרוף 60 מיליון דולר, חצי מהם ג'נט תקבל וחצי הלייבל. בלוס אנג'לס מדונה תופיע באיצטדיון ואזלו הכרטיסים, ג'נט תופיע באולם קטן יותר ועדיין לא אזלו הכרטיסים.

התבלבלתי במיקום לא בלוס אנגלס

אלא בניו ג'רזי שתיהן מופיעות באותו מקום = Izod Center. ושמה ג'נט מכרה יותר ממדונה
לפי לייב נישיון המכירות של ג'נט מצוינות,לא נראה לי שהם ישקרו בקטע הזה, ולא נשכח שג'נט יוצאת לסיבוב הופעות בשנת 2008 ללא שום להיט ברדיו - ככה שזה ברור שה"מתחרות" שלה ימכרו יותר. ולגבי הרווחים בסיבוב הופעות,זה אכן מוטעה.

Shiri from the block

Active member
סתם נתתי הערה כללית שלא צריך להתחיל לפתח מזה דיון/ויכוח. בלי להיכנס לעומק.. זה אפשרי מידי פעם.

aMJel

New member
כן אז השורה הראשונה בהודעה שלך

מיותרת לחלוטין

Shiri from the block

Active member
כי אני פשוט מכירה את מעריצי מייקל ואני יודעת שברגע שאני רק אומרת דבר טוב אחד על מדונה עלול להתפתח מזה שירשור ריב ענקי ואין לי ראש לזה רק בגלל הערה קטנה. זה הכל.

Shiri from the block

Active member
טוב עזבו, לא להתייחס אפר למחוק גם מצידי, סתם יצא מטומטם כל הקטע הזה../images/Emo122.gif

למעלה