היה לי משהו מדליק לפני שבוע

Rוני

New member
היה לי משהו מדליק לפני שבוע

ספונטני לחלוטין אבל אני עוד חושבת עליו סוף אימון אני מבקשת מהמתאמן לומר לי מה הוא לוקח מהאימון אליו והוא פותח בספור דימיוני שכלל לא שייך לנושא ובעודי תוהה אם לעצרו או לא, כי זה לא סיכום ולא שייך, אני מתאפקת ושותקת ומקשיבה ומתחבטת עם עצמי ועדיין שותקת ואז רואה את נקודת התורפה בספור שלו (כמו ציידת? כמו הארה? כמו ממקום של בטחון?) ומחייכת - מהבטן והוא שואל למה ואני שואלת אם לדעתו לאור הספור שלו הוא הצליח לבצע את המשימה והוא אומר בוודאי אבל בגלל החיוך שלי הוא חוזר עליה ובעודו חוזר עליה הוא רושם נקודות ואני מבקשת שיביט והוא חוזר שוב וממש לא רואה שעצר שניה אחת, ממש שניה לפני סיום המשימה הדמיונית שלו. הראיתי לו מה המילה שהיתה מסיימת את המשימה בשלום הוא לא האמין שאכן פספס את הפואנטה של עצמו. גם על עצמי למדתי במפגש הזה. ללכת עם הספור, למרות שהוא היה דמיוני לחלוטין. ואחר כך תהיתי אם כך הייתי מגיבה אלמלא יום לפני זה סיימתי יומיים של העברת סדנאות למנהלי מכירות.

tlingit

New member
איזה רגע של השג ../images/Emo13.gif

רגע של השג מיוחד - אשר הייחוד שבו הוא היותו משותף לך ולמתאמן האחד בזכות ובעזרת השני, ועוד כך, כמו דובדבן בסוף פגישת האימון
יש פעמים שאני מופתעת עד כמה החיים מזמנים לנו הזדמנויות לבחון נושאים שעולים לפנינו בהקשרים שונים ומגוונים ומאפשרים לנו לראות אותם באור שונה ממה שהיינו רואים לפני כן... כיף לחלוק איתך את התחושה

Rוני

New member
תודה לשניכם

חושבת שזו היתה פריצת דרך אמיתית כי זה בעצם סימל הרבה דברים שקורים אצלו.

PbD

New member
רגע של הישג ותובנות../images/Emo70.gif

נשמע שלשניכם היתה תחושה של הישג ותובנה - תודה על השיתוף

למעלה