היה לי משעמם אז ראיתי על שטן וריקודים

היה לי משעמם אז ראיתי על שטן וריקודים

טוב יש כל מיני סגנונות ריקוד שקשורים לזה שאני לא הבנתי איך לתרגם אותם לעברית. אבל ראיתי רקדנים תאומים מדהימים שלפי הסרטון עוסקים בסגידה לשטן ( אני הולכת לחפש עליהם עוד חומר כי הם רוקדים ממש יפה וגם מעניין אותי). ראיתי סרטונים על רקדנים שנכנסו לטראנס תוך כדי ריקוד ורקדנים שאמרו שהם לא מסוגלים להעביר יומיים בלי לרקוד ושזה בלתי נשלט ולרדנים הספציפיים האילו התאומים שמסתבר שהם מלווים את ביונסה אז הם מסוגלים להריח אחד את ההילה של השני ( לא הבנתי את הקטע הזה כל כך), והם קולטים בטלפתיה את התנועה שהשני עומד לעשות מראש ומסתבר שטלפתיה עושה כאבי ראש כי אחרי ריקוד שמלווה אצלם תמיד בטלפתיה ואלתור הם לא רוצים לדבר עם אף אחד 10 דקות. זה היה מעניין החומר אבל אני לא יכולה להסביר את זה טוב אז ויתרתי מראש

הנה התאומים שרוקדים עם טלפתיה ממש טובים

https://www.youtube.com/watch?v=_XLGYxeL1iQ
חבל שאני לא טובה בלהסביר על החומר שראיתי היה מעניין.
יש סגנונות ריקוד שמחכים תנועות של גירוש שדים ראיתי רקדנים שמדברים על כך שכהם רוקדים יש רוחות לידם וגם יש סגנון ריקוד שלא יודעת לתרגם לעברית אבל מעוותים את הגוף ויש רקדנים שאפילו בריקוד מחכים מה שקורה לפי האמונה בגיהנום וזה נראה שהם מרביצים לרקדנים אחרים ויש סגנון ריקוד עם הידיים שלקוח ממצריים והם עושים שם הרבה תנועות סבלימינליות וגם סמלי אילומינטי ריקוד רק של הידיים

והנה אנימציה שאהבתי שמבוססת

על הקליפ של ריהאנה where are you שגם דיברו שם שהיא עשתה ריקוד שדומה לריקוד שבטי לזימון שדים https://www.youtube.com/watch?v=U0gkbBFeHGY ;
אבל אני חייבת לציין שאהבתי את הריקודים האילו ראיתי גם קליפ אחר שלה שבו היא מחקה תנועות של ריקוד מהסוג של הגירוש שדים ומאוד אהבתי ( לצערי היא לא עשתה מספיק תנועות כאילו והיה חסר לי בקליפ):
https://www.youtube.com/watch?v=b-3BI9AspYc
ריקוד מהסוג הזה יתאפיין בעוויתות של הגוף לפעמים בצורה מוגזמת וקיצונית שנראית לא טבעית . אבל זה ממש יפה בעיני.
מסתבר שאני אוהבת ריקודים בהשראת השטן מה אני אעשה זה נראה טוב וסוחף. לא אשמתי שהרקדנים עושים את זה עם שדים או בסגידה לכל מיני

טוב החלטתי לא לשים ראיונות שלהם כי זה לא קשור

לפורום מי שרוצה יכול לחפש לבד בקיצור באופן לא מפתיע הם אמרו שהם אף פעם לא מתאמנים על הריקוד ( כאילו שצריך במצב כזה), וראיתי אותם אומרים בסרט שראיתי שהם מרגישים בטלפתיה מה התנועה הבאה של הפרטנר וגם ראיתי אותם עושים למצלמה ובחלק מהריקודים סמלי אילומינטי ( וגם לפעמים בבגדים שלהם יש כמה ).
טוב אני חוזרת לראיון. אבל בקיצור לא מפתיע בכלל. במצב כזה כמעט לא צריך כישרון כדי להצליח. ( אולי במקרה הטוב הם הולכים למכון כושר אבל הם לא מתאמנים על הריקודים כמו שאמרתי כשהשטן והרוחות מרקידות אותך זה בא לבד ואז אפשר להצליח בשוק עם אפס כישרון גם בתחום השירה גם בתחום הריקוד ובתחום הכתיבת שירים וכולי)

דבר אחרון

הרבה זמן לא הבנתי למה השטן אוהב ליצור idols וכל מיני אובייקטים להערצה.
אין לי מושג איך זה משפיע על יהודים אבל בעיקרון לפחות לפי הדת הנוצרית ( שאני לא מחוברת אליה כי אני יהודיה). וגם לפי ראיונות שראיתי על אנשים שהיו שם ויצאו מזה בגדול עם כמה שזה נשמע מופרך. הזמרים והרקדנים וכל האיידולים למיניהם בעיקר אילו שחותמים עסקה עם השטן ( שזה רב הוליווד...), רוצים שיפארו ויעריצו את השטן ודרך זה שמעריצים את האיידולים שמגולמים על ידי האנשים האילו אז כאילו השטן מקבל את ההערצה במקום אלוהים. ואין לי מושג איך זה משפיע על אחרים חוץ מנוצרים אבל בגדול זה נחשב לכאילו התעלמות או הכחשת שילטון האל והמטרה של הזמרים והרקדנים האילו היא בין השאר לגרום לאנשים לאבד את נשמתם לגיהנום. ראיתי הרבה ראיונות שאומרים אותו דבר גם כאילו של זמרים או רקדנים שעזבו והפסיקו .
אני יודעת שזה נשמע חתיכת משהו מופרך אבל מסתבר שזו אחת הסיבות המרכזיות ליצירת מוקדי ההערצה המרובים בהוליווד ( יש עוד כל מיני סיבות ).
אז כפי שלמדתי כבר בעצם כל הקליפים והמוזיקה הזו מחו"ל זה מלחמות דת .
ואני פעם חשבתי שמוזיקה זו רק מוזיקה

סורי חייבת להוסיף מצאתי וידאו שמראה את אל ברוקר נכנס לטראנס

אני לא אחזור לחפור פה על מה שעושים להרבה אנשים ועל השליטה המוחית וההתעללות שהם עוברים אבל יש מילות קוד שגורמות לטריגר ומכניסות אותם לכל מיני מצבים אחד מהם הוא טראנס ופה רואים אותו נכנס לטראנס מהמילות קוד holy gost זה די נדיר למצוא קליפים כאילו. ראיתי רק עוד קליפ אחד כזה עם שדרנית חדשות מזמן ( המילות טריגר זה גם לעבור מאישיות אחת לשנייה וכדומה אגב הם פעם חשבו לעשות את זה לכל האוכלוסייה שמחה שזה לא יצא לפועל )
https://www.youtube.com/watch?v=glDPegX_0_M

למעלה