היה לי נסיון נחמד היום לראשונה

  • פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
היה לי נסיון נחמד היום לראשונה

עם עלי פאלצ'ינטה יענו בלינצס בלעז,,,,,, מוכנים. עד היום לא העזתי לקנות , מהיום ניראה לי כי אחתום קבע על הקנייה. אז ככה קל נוח וכדי להביא להכי הכי קרוב לטעם הבייתי צריך לטגן אותם קלות לאחר המילוי או לפני ההגשה במחבת. תנסו.,
 

טומי*

New member
המממממ....יא עצלנית אחת../images/Emo6.gif

העשייה של הבלילה נורא פשוט,אומנם לקנות מוכן זה פחות ליכלוך...אבל אין כמו הטעם הביתי.
 

עב

New member
אין כמו הפלצ'ינטה של אמא שלי

משהו שקשור דווקא לחמותי הפולניה: היא ובתי אכלו במסעדה סינית ובמנה הראשונה היה אגרול. אמרה חמותי הפולניה, "הבלינצעס של הסינים דווקא בסדר". האם הסינים יודעים???
 

ברק 188

New member
של אמא שלי ותונסאית (אישתי) הכי ה..

הכי טוב עושה אותי וילדי למאושרים (אישתי כמובן מכינה לפי איך שאמי לימדה אותה), מודה לה' שאין פולנים במשפחתי.
 

ju100

New member
לא יפה להבליט מום של...../images/Emo7.gif

אחרים...לי דוקא יש פולנים במישפחה...הבנות שלי..חצי פולניות..משמע יש לי חמות פולניה....אבל הצד המשותף ברק188..שלך ושלי החתן שלי תונסאי.. ואגב פלצ'ינטה...הכי טוב זה הביתי..וזה באמת כלום זמן..(כשיש זמן)
 

דרדרית

New member
נזכרת בערגה בפלצ'ינטה בשכבות של

סבתא שלי ז"ל. שכבה עם ריבה ושכבה עם סוכר ואגוזים טחונים, שכבה על שכבה ואז- חכתה בזהירות משולש שכזה ואכלנו בתיאבון... אך, היו ימים...
 

אלהלה

New member
מסכימה עם טומי../images/Emo13.gif קלי קלות להכין

לבד ובטוח שהביתי הרבה יותר טעים.
 
למעלה