היה לי עוד רגע חסד היום!!!

רז89

New member
היה לי עוד רגע חסד היום!!! ../images/Emo13.gif

היום ב-3:30 לפנות בוקר קמתי כדי לנסוע להביא את אחי שחזר מחו"ל, משדה התעופה. כשקמתי עוד היה חושך כמובן וירדתי עם הכלבה למטה. איך שיצאתי מהבניין הסתכלתי על השמיים ועלתה לי מחשבה לראש על כוכבים נופלים. הירהרתי בעובדה שמעולם לא ראיתי כוכב נופל (בזמן שכל כך הרבה אנשים שאני מכירה, כולם ראו), ותהיתי אם זה בגלל שאני לא מסתכלת מספיק לשמיים ולכן לא זכיתי. ואז הגעתי למסקנה שאני דווקא כן מסתכלת הרבה על השמיים, לא פחות מאחרים. הנחתי למחשבות האלה והמשכתי הלאה. בדרך לשדה התעופה, בשעה 4:00 בערך, אמא שלי פתאום מצביעה לשמיים ואני מסתכלת ורואה הבזק אור, מסתבר שזה היה כוכב נופל אבל ראיתי רק את הסוף שלו (אמא שלי ראתה את הכל) כל כך התלהבתי! התרגשתי ממש! סיפרתי לאמא שלי שזה רגע חסד, כי בדיוק לפני חצי שעה חשבתי על העובדה שמעולם לא ראיתי כוכב נופל. איך הגיעה המחשבה הזו פתאום לראש? ואיך זה שחצי שעה אחרי זה קרה? צרוף מקרים? חחח... לא...
או שאלוהים הודיע לי שהיום אזכה לראות כוכב נופל, או שאלוהים קיים את בקשתי. על כל פנים, תודה לך אלוהים.
איזה עולם קסום...

גריני

New member
מדהים!!!

כ"כ מכירה את ההרגשה הזו, "איזה עולם קסום" - שרגעי החסד האלה עושים
פשוט כיף!

רז 89 היי

כן, אני מכירה את הדברים האלה. כמה שזה עושה טוב. ואיזה כיף שהעולם כזה קסום.

קרנוש21

New member
אני מקווה שניצלת את הכוכב הנופל

וביקשת משאלההה ומי יתן יהיו לך כל כך הרבה רגעים של חסד שזה יהיה מצד אחד דבר טיבעי ומצד שני מוערך! איזה עולם נפלאאאאא

tempo rary

New member
מקסים

כנראה שכדי לראות כוכבים נופלים לא מספיק להסתכל לשמיים אולי גם צריך לרצות לראות

manew

New member
סיפור דומה

שכנה שלי ילדה בת עשר בערך וחברה שלה שגרה רחוב לידנו חמודה כמעט כמוה שישי בערב אני יורד במדרגות וחושב - מזמן לא ראיתי אותם אני מגיע לקומה ראשונה (איפה שהיא גרה) ואת מי אני רואה אם לא את שניהם??? ואתמול אני חושב רק על השכנה שלי ואני פוגש רק אותה... רגעים שגורמים לי למחשבות רבות על העולם מעניין אותי לדעת למה קראת לזה "רגע של חסד" קשור לספר "שיחות עם אלוהים"??? חיים

למעלה