היה לי קטע נוראי!!!

היה לי קטע נוראי!!!

הייתי באירוע ויצא לי לראות מישהו שלמד איתי בחור בשנות ה20 המאוחרות לחייו נראה טוב וצעיר וכו' הוא הסתובב שם עם אישה שנראתה הרבה יותר מבוגרת ממנו, שמנה, ממושקפת וכו' בקיצור ניגשתי אליהם להגיד שלום ובסמול טוק התחלתי לדבר עם האישה והנחתי הנחה סבירה שמדובר באמא שלו (היא ממש, אבל ממש נראתה כמו אמא שלו) ושאלתי אותו למה הוא עדיין סוחב את אמא שלו לאירועים כאלה והוא אמא לי בחצי חיוך שזו לא אמא שלו זה אשתו. אני התייבשתי במקום ויצא לי להגיד סליחה והאדמתי ברמות אחרות כמו שלא האדמתי לעולם, אציתי לקבור את עצמי במקום ולא ידעתי איך לצאת מהסיטואציה ראיתי שהאישה מאד נעלבה ואני מרגיש נורא. אני יודע שצריך להיות תמיד פוליטיקלי-קורט ולא לזרוק כל מה שעולה לראש, אבל הפעם זה נראה כמו מקרה מובהק היא ממש נראית כמו אמא שלו. האם אתם מציעים לי להתקשר אל הבחור ולהתנצל? כמובן שלא אמרתי לו מה שרציתי להגיד ולא הצעתי את ההצעה שהיתה לי. מה לעשות?

mika tal

New member
אני חושבת שאתה צריך ללמוד לסתום את

הפה ולא לומר כל דבר שקופץ לך לראש. כי תכל'ס גם אם היה סוחב את אמא שלו, מה איכפת לך מזה? בקשר להתנצלות זה ממש נראה לי מיותר... לפעמים שמתעסקים בדברים כאלה זה יכול להיות יותר מביך..

magenta73

New member
יופי, גנרל... פשוט יופי...

וחשבתי שאני החסרת טאקט...
ובאמת - גם אם זאת היתה אמא שלו, אז הוא מביא אותה לאירוע, אז מה?... תלמד לא להוציא כל מה שעובר לך בראש... מה שהיה היה. אין מה להתקשר להתנצל, זה רק יעשה את העכברון לפיל. ורק יהיה מביך יותר. אם יש לך משהו שאתה רוצה להגיד לו, הצעה או משהו, שלא קשורה לאירוע המביש, תתקשר... אולי תגיד, תשמע, אח שלי, אני חסר טאקט לפעמים, או משהו כזה, כלומר, התנצלות בעקיפין...

shaniza

New member
נוראי

להתקשר רק כדי להתנצל - מיותר. רק יביך שוב ויחזיר רגע שעדיף שישכח. אם יש לך הצעה בשבילו שלא קשורה לעניין... תנסה להתחיל את השיחה בכך שבגלל חוסר הטקט שלך שכחת/לא יצא לך להציע לו XYZ. פעם הבאה... גם אם זה נראה מקרה ממש מובהק... תשתדל לא להעיר הערה כזו ליד האישה. לפחות זה.

צאצי

New member
אני חושבת שקוראים לזה חוסר טאקט |חב

אני בטוחה שלא היו לך שום כוונות רעות . להבא תשמור לעצמך את הערות האלה , לך תדע אולי במהלך השיחה שלך עם הבן אדם תגלה את התשובה למה שרצית לשאול !?

למעלה